DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: Леля Паришева се пенсионира точно когато съвсем закъсваше. Последният й хит беше дуета с Преслава през 2010. Въобще тя има точно 3 хита. Първата-последната, Пия за тебе и Тук и сега. Евентуално Дай ми още. Като цяло за 6 годишна кариера е тотално зле. Въобще не приключи в някакъв пик. Никой не забеляза липсата й, защото нямаше фенска маса, а 4 хита, които помпеха имиджа й. Това е голям проблем при чалгата. Нямат лоялни фенове. Затова повечето увехват до 5-6 години. Тия с аудиториите още ги има на картата. Аз си спомням, че за Пия по тебе се говореше, че бил правен, за да спасява кариерата на Преслава, а не обратното. Не е като да е била изпаднала тогава Парушева. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Прекалявате с тоя хейт по Глория. Видимо ѝ е много болно на жената. С какво ви прави деня по-забавен? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Току що, DarkChild каза: Аз си спомням, че за Пия по тебе се говореше, че бил правен, за да спасява кариерата на Преслава, а не обратното. Не е като да е била изпаднала тогава Парушева. Предвид продукцията след дуета, направо си беше аут. Преса никога не е била за спасяване. Това бяха глупостите на Фокса. Може да е била към номер 2, но да се твърди, че някаква Парушева ще спасява вечната любимка или номер 2 хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 10 минути, Illyria каза: Прекалявате с тоя хейт по Глория. Видимо ѝ е много болно на жената. С какво ви прави деня по-забавен? Глория се отрече от бившето си гадже след ареста му за трафик на наркотици ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ FAKTI.BG Русенката изтри всичките си общи снимки в социалните мрежи 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: баба такъв PR не е виждала от 20-25 години насам. ПеВИЦ на годината! преди 2 часа , -A. каза: Глория ако имаше акъл сега щеше да пусне един нов трак. Така не е била в медийното пространство сигурно от 15 години минимум. Тя вече изсра 25 буламача, макар че сигурно има още поне 50 техни версии в килера. Да сяда на дивана до саксията и да почва да мята коси и къчове с втория си номер копита! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 23 минути, Illyria каза: Прекалявате с тоя хейт по Глория. Видимо ѝ е много болно на жената. С какво ви прави деня по-забавен? Като и му болно, да си забие един шЪмар, може да му мине остеопорозата или каквото го мъчи там Гюр. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Глория се отрече от бившето си гадже след ареста му за трафик на наркотици ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ FAKTI.BG Русенката изтри всичките си общи снимки в социалните мрежи Пак обиждат русенци и нежния пол на Гюр Тракториста от Две могили ... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 20 минути, KrasyoZlobarQ каза: Предвид продукцията след дуета, направо си беше аут. Преса никога не е била за спасяване. Това бяха глупостите на Фокса. Може да е била към номер 2, но да се твърди, че някаква Парушева ще спасява вечната любимка или номер 2 хахах не виждам да е имала нужда от спасяване тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 19 минути, DarkChild каза: Аз си спомням, че за Пия по тебе се говореше, че бил правен, за да спасява кариерата на Преслава, а не обратното. Не е като да е била изпаднала тогава Парушева. Преслава от 2005 година до сега дори и в слабите си години е била в топ 3 на чалгата. Най-много да е имало една или две по-вървежни от нея в определени моменти. Нелепо е да се твърди, че певица на средно ниво като Елена я е спасявала. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 53 минути, Illyria каза: Прекалявате с тоя хейт по Глория. Видимо ѝ е много болно на жената. С какво ви прави деня по-забавен? Га са клеца ни рива. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 1 час, fearless` каза: Преслава от 2005 година до сега дори и в слабите си години е била в топ 3 на чалгата. Най-много да е имало една или две по-вървежни от нея в определени моменти. Нелепо е да се твърди, че певица на средно ниво като Елена я е спасявала. Именно. Фокса от 2008ма я пенсионираше, а дори през 2010 къртеше Нека си припомним, че Фокса манипулираше, защото Кама му плащаше. От време на време хвалеше Глоринда за разнообразие и Кама беше някакъв супер неземен изпълнител. А Преса вечно пропадаше Вярно Дишай е от "флоповете" й, но точно Паришева да я спасява е повече от смехотворно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Глория се отрече от бившето си гадже след ареста му за трафик на наркотици ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ FAKTI.BG Русенката изтри всичките си общи снимки в социалните мрежи Сега е време да забие песен по темата. Ще й напиша музиката и текста, макар, че да се хабя за баба ще е излишно, но айде заради случая. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 34 минути, KrasyoZlobarQ каза: Именно. Фокса от 2008ма я пенсионираше, а дори през 2010 къртеше Нека си припомним, че Фокса манипулираше, защото Кама му плащаше. От време на време хвалеше Глоринда за разнообразие и Кама беше някакъв супер неземен изпълнител. А Преса вечно пропадаше Вярно Дишай е от "флоповете" й, но точно Паришева да я спасява е повече от смехотворно. Казвам ти какво говореха. Може и фенове на ваната да са били. Казваха, че Преса все се отърква за дуети. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: "Седем флопа, аз да наредя..." Ами, като гледам, има повече от надяваната се да бъде хит "ЧРД" на Галена. Това какво ти говори за интересът към днешна дата? Да не говорим, че в песните на Емилия беше вкарвана извънземна енергия, за да стават хитове. Това ми беше потвърдено неведнъж. До "Сбърка адреса" се правеше. Това е последния хит, за който има извънземно въздействие. Още от преди него ми казаха да спра толкова да се вълнувам от Емилия и че тя не е умен и много добър човек. Категорично ми потвърдиха, че са спрели да влагат енергия в нейните песни и резултатите са видими. От години се намесват, влияли са периодично (не на всяка песен) и затова изкарваше по 10-15-20 млн. хитове в годините, но беше почната да бъде обвинявана, че е дуетен изпълнител. С "Прощавам ти" и и "Сбърка адреса" затвори устите, че не може да направи хит сама, но тия от други вселени са играли с нашето пространство. Има някакви, които ме харесват от години и изпълняват мои желания в реалност.. Те направиха "Шефката" най-големия хит по гледания за 2018 година след мои басове, че ще стане така, след дълга война в този форум ЗАБЕЛЕЖЕТЕ на 31 декември 2018 година след 22:30. Тази година признаха, че това са го направили те. И тук тагвам @Stela за да го прочете. С нея се чудехме какъв шанс и необикновенно стечение на обстоятелствата е това. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Глория - “Наркотик” / “Любов през решетки” ? 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 11 часа , KrasyoZlobarQ каза: Не ти ли омръзна? Малко разнообразие ти трябва, мила! Набори с дали би се изкефила? С Коце няма омръзване. 2 месеца не бях го виждала,. След като го видях миналата неделя, сега пак в неделя ще го видя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 @KrasyoZlobarQ Нормално ли е кат отворя форума да съм бомбардиран от такива реклами? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Доста нагла кражба. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: @KrasyoZlobarQ Нормално ли е кат отворя форума да съм бомбардиран от такива реклами? Чистя срама! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 7к до милиона на мегахит: РАЙНА!!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 8 часа , KrasyoZlobarQ каза: Чистя срама! Ти ще посетиш ли този концерт? И въобще от последните чалгарски вопли в Арена Армеец смяташ ли да присъстваш на някой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 14 часа , Jake каза: Това много пъти сме го коментирали....Хит на 60 никой няма. За тях е време да си пеят златните песни от едно време и да правят нови за най-верните си фенове. Кои са новите хитове на Лепа Брена или Драгана Миркович? Хайде стига.... 67 годишната Анна Виси прави много по-квалитетна и хитова продукция от 52 годишната Гюр. By the way Анна винаги е била по-хитова от Глория и винаги е била разнообразна, с иновативна продукция, независимо годините си. Съжалявам, че кръгозорът ти се свежда до съседна Сърбия, но светът не започна и не свърша с 2 държави. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 @Jake Ажда Пекан изважда този хит на 65 години: Хит, попаднал в топ 3 на турските хитове за годината, в която е издаден, и написан от значително по-младия Таркан. Който иска - може да остане адекватен времето и промените в музикалната индустрия, само Гюр реши да се пенсионира на 32 години. По собтсвено желание. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Излезе скандална фотография описваща последният скандал, довел до край на любовния романс за влюбените гълъбче Гюр и Добри: 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 10 часа , Balkandji1 каза: Ами, като гледам, има повече от надяваната се да бъде хит "ЧРД" на Галена. Това какво ти говори за интересът към днешна дата? Да не говорим, че в песните на Емилия беше вкарвана извънземна енергия, за да стават хитове. Това ми беше потвърдено неведнъж. До "Сбърка адреса" се правеше. Това е последния хит, за който има извънземно въздействие. Още от преди него ми казаха да спра толкова да се вълнувам от Емилия и че тя не е умен и много добър човек. Категорично ми потвърдиха, че са спрели да влагат енергия в нейните песни и резултатите са видими. От години се намесват, влияли са периодично (не на всяка песен) и затова изкарваше по 10-15-20 млн. хитове в годините, но беше почната да бъде обвинявана, че е дуетен изпълнител. С "Прощавам ти" и и "Сбърка адреса" затвори устите, че не може да направи хит сама, но тия от други вселени са играли с нашето пространство. Има някакви, които ме харесват от години и изпълняват мои желания в реалност.. Те направиха "Шефката" най-големия хит по гледания за 2018 година след мои басове, че ще стане така, след дълга война в този форум ЗАБЕЛЕЖЕТЕ на 31 декември 2018 година след 22:30. Тази година признаха, че това са го направили те. И тук тагвам @Stela за да го прочете. С нея се чудехме какъв шанс и необикновенно стечение на обстоятелствата е това. Череде е соло сингъл на Галош, а песента на Ема е дует с голямо балканско име. Не намирам повод за сравнение освен, че и двете са флоп. И докато при Галена може да се открие някакво оправдание, при Емилия няма такова. Щом снима и пусна и соло версията си - се е надявала, че ще гръмне стабилно, а то стана точно обратното - заби се в 9-та глуха с този пореден флоп. Не отричам намесата на чужди сили в успехите на синглите на Емилия, но ще кажа, че "Сбърка адреса" беше предвидим ход от нейна страна. А песента бе хит и без Емилия, даже, ако не я беше бавила толкова можеше и по-голям хит да стане. Просто бе абсурдно 6 месеца след купуването да я пусне. По-добре да ни беше спестила "Шмекерия", айде първият дует със Славка е успешен, а това "Шмекерия" е покъртителна тъпня. Там пак ти си имал намеса, за да не е е хептен флоп положението. Песните й просто са тъпи, затва не стават хитове. Как "Алкохол" и "Ела, хабиби" бяха хитове? Ами много просто - яки песни с яки клипове. Сега тея последните - не стават. Не знам оглушала ли е, затъпяла ли е, ама последните ѝ сингли нямат никакво replay value - един от основните компоненти за хит. Само "Вземам-давам" е слушаема, но след хиляда тъпотии и пусната в tight откъм продукция период - е нормално да не се забележи. Да пробва нещо нестандартно и хитово следващия път и да отдели повечко време за подбора му, ако ще и година да не пуска - има ресурсите да си го позволи! Винаги съм се чудил с тея кинти, що се залепи за Кости, като можеше да си хване някой топ композитор от Сърбия/Гърция/Турция/Албания, който да й прави яки песни и тя да вкара нова вълна в чалгата. Иначе Ема за мен винаги е била кофти човек и супер комплексирана, дори като хвана Башура на Башур - лъсна каква е материалистка, но ту години я хвалехте. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари