Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

Леля Паришева се пенсионира точно когато съвсем закъсваше. Последният й хит беше дуета с Преслава през 2010. Въобще тя има точно 3 хита. Първата-последната, Пия за тебе и Тук и сега. Евентуално Дай ми още. Като цяло за 6 годишна кариера е тотално зле. Въобще не приключи в някакъв пик.

Никой не забеляза липсата й, защото нямаше фенска маса, а 4 хита, които помпеха имиджа й. 

Това е голям проблем при чалгата. Нямат лоялни фенове. Затова повечето увехват до 5-6 години. Тия с аудиториите още ги има на картата.

Аз си спомням, че за Пия по тебе се говореше, че бил правен, за да спасява кариерата на Преслава, а не обратното. Не е като да е била изпаднала тогава Парушева.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, DarkChild каза:

Аз си спомням, че за Пия по тебе се говореше, че бил правен, за да спасява кариерата на Преслава, а не обратното. Не е като да е била изпаднала тогава Парушева.

Предвид продукцията след дуета, направо си беше аут. Преса никога не е била за спасяване. Това бяха глупостите на Фокса. Може да е била към номер 2, но да се твърди, че някаква Парушева ще спасява вечната любимка или номер 2 хахах

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Illyria каза:

Прекалявате с тоя хейт по Глория. Видимо ѝ е много болно на жената. С какво ви прави деня по-забавен?

image.png.9bfb1343c1e5a0587fa5f714b9ae4fb0.png
image.png.f4685962d6ee52863d1da70088d39e2c.png

image.png.53a0d150aeee19b5fb82bcbc880a7606.png

image.png.1d7449f3eccee99c15f7cffe0bebfd07.png

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.ba3c014b0b8d1186464d13e25d8c1e82.png

image.png.7fba021c9435e0211b721a2161e28e6d.png

баба такъв PR не е виждала от 20-25 години насам.

ПеВИЦ на годината! 

преди 2 часа , -A. каза:

Глория ако имаше акъл сега щеше да пусне един нов трак. Така не е била в медийното пространство сигурно от 15 години минимум.

Тя вече изсра 25 буламача, макар че сигурно има още поне 50 техни версии в килера. Да сяда на дивана до саксията и да почва да мята коси и къчове с втория си номер копита!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Illyria каза:

Прекалявате с тоя хейт по Глория. Видимо ѝ е много болно на жената. С какво ви прави деня по-забавен?

Като и му болно, да си забие един шЪмар, може да му мине остеопорозата или каквото го мъчи там Гюр. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Пак обиждат русенци и нежния пол на Гюр Тракториста от Две могили ...

• Thanks 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Предвид продукцията след дуета, направо си беше аут. Преса никога не е била за спасяване. Това бяха глупостите на Фокса. Може да е била към номер 2, но да се твърди, че някаква Парушева ще спасява вечната любимка или номер 2 хахах

не виждам да е имала нужда от спасяване тук.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, DarkChild каза:

Преслава от 2005 година до сега дори и в слабите си години е била в топ 3 на чалгата. Най-много да е имало една или две по-вървежни от нея в определени моменти. Нелепо е да се твърди, че певица на средно ниво като Елена я е спасявала.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Illyria каза:

Га са клеца ни рива.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fearless` каза:

Преслава от 2005 година до сега дори и в слабите си години е била в топ 3 на чалгата. Най-много да е имало една или две по-вървежни от нея в определени моменти. Нелепо е да се твърди, че певица на средно ниво като Елена я е спасявала.

Именно.

Фокса от 2008ма я пенсионираше, а дори през 2010 къртеше :D  Нека си припомним, че Фокса манипулираше, защото Кама му плащаше. От време на време хвалеше Глоринда за разнообразие и Кама беше някакъв супер неземен изпълнител. А Преса вечно пропадаше :D 

Вярно Дишай е от "флоповете" й, но точно Паришева да я спасява е повече от смехотворно.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Сега е време да забие песен по темата. Ще й напиша музиката и текста, макар, че да се хабя за баба ще е излишно, но айде заради случая. 

• Love 4
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Именно.

Фокса от 2008ма я пенсионираше, а дори през 2010 къртеше :D  Нека си припомним, че Фокса манипулираше, защото Кама му плащаше. От време на време хвалеше Глоринда за разнообразие и Кама беше някакъв супер неземен изпълнител. А Преса вечно пропадаше :D 

Вярно Дишай е от "флоповете" й, но точно Паришева да я спасява е повече от смехотворно.

Казвам ти какво говореха. Може и фенове на ваната да са били. Казваха, че Преса все се отърква за дуети. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.c3108a44334df882e5192f461db49d21.png

"Седем флопа, аз да наредя..."

Ами, като гледам, има повече от надяваната се да бъде хит "ЧРД" на Галена. Това какво ти говори за интересът към днешна дата? Да не говорим, че в песните на Емилия беше вкарвана извънземна енергия, за да стават хитове. Това ми беше потвърдено неведнъж. До "Сбърка адреса" се правеше. Това е последния хит, за който има извънземно въздействие. Още от преди него ми казаха да спра толкова да се вълнувам от Емилия и че тя не е умен и много добър човек. Категорично ми потвърдиха, че са спрели да влагат енергия в нейните песни и резултатите са видими. От години се намесват, влияли са периодично (не на всяка песен) и затова изкарваше по 10-15-20 млн. хитове в годините, но беше почната да бъде обвинявана, че е дуетен изпълнител. С "Прощавам ти" и и "Сбърка адреса" затвори устите, че не може да направи хит сама, но тия от други вселени са играли с нашето пространство. Има някакви, които ме харесват от години и изпълняват мои желания в реалност.. Те направиха "Шефката" най-големия хит по гледания за 2018 година след мои басове, че ще стане така, след дълга война в този форум ЗАБЕЛЕЖЕТЕ на 31 декември 2018 година след 22:30. Тази година признаха, че това са го направили те. И тук тагвам @Stela за да го прочете. С нея се чудехме какъв шанс и необикновенно стечение на обстоятелствата е това.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Не ти ли омръзна? Малко разнообразие ти трябва, мила! Набори с дали би се изкефила?

С Коце няма омръзване. 2 месеца не бях го виждала,. След като го видях миналата неделя, сега пак в неделя ще го видя. 

Сподели в други сайтове

@KrasyoZlobarQ
Нормално ли е кат отворя форума да съм бомбардиран от такива реклами? 

3888aa39-7d7c-46c2-8ded-c1b4d2fe79ff.jpg

• Thanks 1
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Чистя срама!

Screenshot - 2025-08-17T001958.875.png

Ти ще посетиш ли този концерт?
И въобще от последните чалгарски вопли в Арена Армеец смяташ ли да присъстваш на някой?

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Jake каза:

Това много пъти сме го коментирали....Хит на 60 никой няма. За тях е време да си пеят златните песни от едно време и да правят нови за най-верните си фенове.

Кои са новите хитове на Лепа Брена или Драгана Миркович? Хайде стига....

67 годишната Анна Виси прави много по-квалитетна и хитова продукция от 52 годишната Гюр. By the way Анна винаги е била по-хитова от Глория и винаги е била разнообразна, с иновативна продукция, независимо годините си.

Съжалявам, че кръгозорът ти се свежда до съседна Сърбия, но светът не започна и не свърша с 2 държави.

• Like 2
Сподели в други сайтове

@Jake Ажда Пекан изважда този хит на 65 години:

Хит, попаднал в топ 3 на турските хитове за годината, в която е издаден, и написан от значително по-младия Таркан.

Който иска - може да остане адекватен времето и промените в музикалната индустрия, само Гюр реши да се пенсионира на 32 години. По собтсвено желание.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Излезе скандална фотография описваща последният скандал, довел до край на любовния романс за влюбените гълъбче Гюр и Добри:

Untitled-2.jpg

• Haha 2
  • skull 3
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Balkandji1 каза:

Ами, като гледам, има повече от надяваната се да бъде хит "ЧРД" на Галена. Това какво ти говори за интересът към днешна дата? Да не говорим, че в песните на Емилия беше вкарвана извънземна енергия, за да стават хитове. Това ми беше потвърдено неведнъж. До "Сбърка адреса" се правеше. Това е последния хит, за който има извънземно въздействие. Още от преди него ми казаха да спра толкова да се вълнувам от Емилия и че тя не е умен и много добър човек. Категорично ми потвърдиха, че са спрели да влагат енергия в нейните песни и резултатите са видими. От години се намесват, влияли са периодично (не на всяка песен) и затова изкарваше по 10-15-20 млн. хитове в годините, но беше почната да бъде обвинявана, че е дуетен изпълнител. С "Прощавам ти" и и "Сбърка адреса" затвори устите, че не може да направи хит сама, но тия от други вселени са играли с нашето пространство. Има някакви, които ме харесват от години и изпълняват мои желания в реалност.. Те направиха "Шефката" най-големия хит по гледания за 2018 година след мои басове, че ще стане така, след дълга война в този форум ЗАБЕЛЕЖЕТЕ на 31 декември 2018 година след 22:30. Тази година признаха, че това са го направили те. И тук тагвам @Stela за да го прочете. С нея се чудехме какъв шанс и необикновенно стечение на обстоятелствата е това.

Череде е соло сингъл на Галош, а песента на Ема е дует с голямо балканско име. Не намирам повод за сравнение освен, че и двете са флоп. И докато при Галена може да се открие някакво оправдание, при Емилия няма такова. Щом снима и пусна и соло версията си - се е надявала, че ще гръмне стабилно, а то стана точно обратното - заби се в 9-та глуха с този пореден флоп.

Не отричам намесата на чужди сили в успехите на синглите на Емилия, но ще кажа, че "Сбърка адреса" беше предвидим ход от нейна страна. А песента бе хит и без Емилия, даже, ако не я беше бавила толкова можеше и по-голям хит да стане. Просто бе абсурдно 6 месеца след купуването да я пусне. По-добре да ни беше спестила "Шмекерия", айде първият дует със Славка е успешен, а това "Шмекерия" е покъртителна тъпня. Там пак ти си имал намеса, за да не е е хептен флоп положението.

Песните й просто са тъпи, затва не стават хитове. Как "Алкохол" и "Ела, хабиби" бяха хитове? Ами много просто - яки песни с яки клипове. Сега тея последните - не стават. Не знам оглушала ли е, затъпяла ли е, ама последните ѝ сингли нямат никакво replay value - един от основните компоненти за хит. Само "Вземам-давам" е слушаема, но след хиляда тъпотии и пусната в tight откъм продукция период - е нормално да не се забележи.

Да пробва нещо нестандартно и хитово следващия път и да отдели повечко време за подбора му, ако ще и година да не пуска - има ресурсите да си го позволи! Винаги съм се чудил с тея кинти, що се залепи за Кости, като можеше да си хване някой топ композитор от Сърбия/Гърция/Турция/Албания, който да й прави яки песни и тя да вкара нова вълна в чалгата.

Иначе Ема за мен винаги е била кофти човек и супер комплексирана, дори като хвана Башура на Башур - лъсна каква е материалистка, но ту години я хвалехте.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...