Jump to content

Джена ft. Джордан - Хулигани

Препоръчани коментари

Най-яката част е на Джордан и накрая там, където пее на цигански. :D Песента зарибява, но когато запона отсвира си казах "Пак ли тия отсвири, аман, бе!". Иначе "Хулиган" е много по-яка, но и това ще се слуша. Харесва ми!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, fengergana каза:

горкото момиче е с по-стойностен текст

И аз ,а нея се сетих. Шефьовър

Сподели в други сайтове

Джена нещо е зациклила, но поне се опитва и работи с различни хора. 

-----------------

Ще прозвучи гадно, ама тя не е такъв тип и не й се получава да е с3кс бомба. Личи й колко й е неловко пред тези вентилатори. 

Сподели в други сайтове

Аранжимента е твърде постен за тези напеви. Трябвало е да мине през Ганев ама...

Тъкмо почва добре и Джена като почна да пее стана една какафония.. Само частта с Йорданчо става. Сякаш неговата част е била за друга песен но не са я доизмислили и са я вкарали в тази на Джена която е пълна скука. Нещо като на едни стари Оцко-ви песни където правеше две песни в една - когато влиза фийта на Алисия в една песен на един гръг - нещо подобно.

Малко припева й ми бие на мангалския от тук

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Гальо каза:

Мама татко вкъщи го харесват, аз не го харесвам. Ебати простотията, текста е един път. 

Копира от Георги на Сашка Васева - "забрави го ме съветва даже мама у дома, нека да го стигне клетва, щом остави те сама". Тая тема за "нашите вкъщи" какво мислят беше актуална преди 30 години. :D 

Сподели в други сайтове

Със смесени чувства съм след първото слушане. Отсвира е познат и изтъркан до болка, може би в това е проблема. Текста на мен ми хареса, но не подхожда на Джена да се прави на тийнейджърка с такива текстове. Средна работа е песента.

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , asylum каза:

Хит Джена Хоанг! 

+ римейкът на Не е любов и дуетът с Джуджи.

Последната песен на Джуди, която въртях по свое собствено желания. Кадрите на басейна и в къщта са топ.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Последната песен на Джуди, която въртях по свое собствено желания. Кадрите на басейна и в къщта са топ.

И аз така! Надувах я на плажа - чудеха се що имамът е жена! 

Сподели в други сайтове

От 6.06.2025 г. от 19:09, pacho каза:

Не е кой знае какво, ама лапетиите ще я харесат.

Джена на вентилаторите е топ, яки кадри са станали, на фона на евтиното видео.

Едва ли й е евтин клипа щом го е  снимал Торекс. 

Трябваше клипа да е летен, ама като не се оцени миналата година, а е толкова яка тази песен  и клип:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...