Emanuela.Carey Публикувано на преди 18 часа Report Сподели Публикувано на преди 18 часа Музика: Foivos Tassopoulo Текст: Лора Димитрова Аранжимент: Даниел Ганев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 18 часа Report Сподели Публикувано преди 18 часа Това е един от кавърите , които подготвя от миналата година? Още от преди "БУРЯ" Честно казано очаквах повече от тийзъра. Не я виждам като хит. По-слаба ми е от "Имам друг" и "Буря". Май за това и е една от песните, които е забавила. То май има още 2 кавъра които чакат своя ред? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа много добра песен, в клипа май вместо Ана е Рашия, но ми е като Не мога да губя и ме кефи 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Osmanelia strikes again. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Хубав клип, тъпа песен. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Песента не ми харесва и ми идва доста мудна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Човек чака Христо Ваташки, а какво получава... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Видеото е тотал щета, операторът да не би да е намерил камерата на пътя? Песента не ме кефи, Анелия има поне 5 такива... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Какво казвахте? Щяла да се завръща ли? Хм.. след отсвира в началото всички очаквания заминаха в коша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 16 часа Report Сподели Публикувано преди 16 часа преди 6 минути, Jalena каза: Какво казвахте? Щяла да се завръща ли? Хм.. след отсвира в началото всички очаквания заминаха в коша. Завърна се.... на върха.... на дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 16 часа Report Сподели Публикувано преди 16 часа С гръцка песен рекламира Турция. Толкова не може да си плати един клип. И оригинала е много по-як. Вече не ставаш, Анке. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 15 часа Report Сподели Публикувано преди 15 часа преди 48 минути, DarkChild каза: С гръцка песен рекламира Турция. Толкова не може да си плати един клип. И оригинала е много по-як. Вече не ставаш, Анке. Тя не е разбрала къде са я завели. И на турнетата бъркаше градовете 🤣 и турска песен не може да си плати. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 15 часа Report Сподели Публикувано преди 15 часа Пак кавър... Аман вече! И пак втори кавър на дърт кавър... Забравих кой беше стария кавър.А вярно на Джони онази песен с Барбито. 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 14 часа Report Сподели Публикувано преди 14 часа Вярно решението за турски клип с гръцка песен е комично. И отново се заби в премиерен за Галена ден, както миналата година когато Галя представяше албума.Харесва й да флопва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа Ани, какво направи, бе момиче! Ти ни отвя! Проект на световно ниво! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час След тийзъра имах големи очаквания, ама..... единственото хубаво е аранжиментът на Ганев 🙄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.