Fast Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз слушах интервюто на Люси и ми хареса! Стига сте защитавали тия гювендии, все едно от техните п*тки сте се пръкнали ❤️ Това не е форума на Планета. но не е и Сигнално жълто съвсем да ги обезценяваме. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 часа , Bunn каза: Група ли е било Ъп-даун или какво? 😂 аха Люси Up Down - Videoclip.bg WWW.VIDEOCLIP.BG Гледай Люси Up Down, видео качено от azsumsiaz, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 На Люси всичките му интервюта са негативни, гледах някакви откъси но ме издразни. Само негативизъм се ръсеше във видяното. И пак - кой закъснявал, пак Вертис , че ходил на джогинг сабале, друго няма, една и съща плоча от години. Изпадна от борда и то точно защото почна да прави това, което направи Мис Бони преди години - почна да плюе ръката, която го храни. Не щото е некадърен режисьор. Хоанг не е лоша певица, много и е специфичен тембъра и орнаментиката, но това е различен глас, не е бездарна обаче. Ама този как го търпи не знам. Беше казала преди, че от време на време си пушила там едни работи. Не знам колко трябва да употребява човек, за да го търпи този. Вкъщи сигурно е още по-смотан. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 часа , fengergana каза: нов подксат с нов фъфльо Баси соц декора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 часа , xroflx9 каза: Коментирайте,че като малка исках Борис Дали да ме плющи!!!! Тогава бяха само Борис Дали, Кокаин, Илия, Крум, Стораро и ДЖ Живко Микс. Не е като да си имала много избор 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 2,5 хил. гледания · 64 реакции | ⚡️⚡️ Епичен Up Down риюниън! | ⚡️⚡️... WWW.FACEBOOK.COM ⚡️⚡️ В четвърътк вечер в шоуто очаквайте епичен риюниън на групата Up Down! 🎉🎉 След четвърт век е време да съберем момчетата за една съвременна визия на... @fengergana @xroflx9 @Andrew Cunanan. Нещо да ви държи влага... от бившия с3кс символ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 1 минута, Karma93 каза: 2,5 хил. гледания · 64 реакции | ⚡️⚡️ Епичен Up Down риюниън! | ⚡️⚡️... WWW.FACEBOOK.COM ⚡️⚡️ В четвърътк вечер в шоуто очаквайте епичен риюниън на групата Up Down! 🎉🎉 След четвърт век е време да съберем момчетата за една съвременна визия на... @fengergana @xroflx9 @Andrew Cunanan. Нещо да ви държи влага... от бившия с3кс символ да, мухълът в гащите ми защото за него не ги свалям!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 4 минути, fengergana каза: да, мухълът в гащите ми защото за него не ги свалям!!!! Ако ти предложи безплатен клип? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 11 минути, Karma93 каза: 2,5 хил. гледания · 64 реакции | ⚡️⚡️ Епичен Up Down риюниън! | ⚡️⚡️... WWW.FACEBOOK.COM ⚡️⚡️ В четвърътк вечер в шоуто очаквайте епичен риюниън на групата Up Down! 🎉🎉 След четвърт век е време да съберем момчетата за една съвременна визия на... @fengergana @xroflx9 @Andrew Cunanan. Нещо да ви държи влага... от бившия с3кс символ Аморе,съвсем ме взе за мезе!!! Малко ли ми беше погнусата,която изпитах от телесата на Фики,а сега и това?!?! Ще стана асексуална и ще се наложи да сменя работата!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 часа , fengergana каза: аз също!!!! тогава нямахме голям избор от лъвчета като сега!!!! аз сега искам и Дилън като е секси татенце!! писах му,но не ми отговаря!!!! Свилвай. Дърта и изхабена си вече. 🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 3 минути, DarkChild каза: Свилвай. Дърта и изхабена си вече. 🤭 мило,имам още 3 години до 30,а мъжете и на 50 сме топ!!!! изхабена ще съм скоро само отзад от Робов!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 4 минути, fengergana каза: мило,имам още 3 години до 30,а мъжете и на 50 сме топ!!!! изхабена ще съм скоро само отзад от Робов!!!!! Това не се отнася за ботъми. Предлагам да насочиш усилия към друг таргет - Милко Калайджиев, Валдес, Веско Маринов... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 1 минута, DarkChild каза: Това не се отнася за ботъми. Предлагам да насочиш усилия към друг таргет - Милко Калайджиев, Валдес, Веско Маринов... явно не си следила цялата ми лична история във форума!!!! на Милко мога да мина само синовете му!!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Ще умре за гледания. От 2013-14 никаква промяна.. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 Това ако беше Гери Никол х Галена х Тони Стораро Атижа разваля бруталнана песен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 Всичките му клиентки са: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 преди 6 часа , Fast каза: Ще умре за гледания. От 2013-14 никаква промяна.. Албум трябваше да пусне още април! Аман от изпълнители които само си говорят, а нищо не правят! На Галин му трябваха 13 години за да изкара дебютен албум...... тоя пък уж до 31.03 щеше да пуска песните...... бави се все едно ще изкара нещо супер хитово и мащабно, а то най-добрата му песен е от февруари месец..... Алисия и други си обещават албуми от 10 години по интервюта. Ама поне не обещавайте, като няма да пускате. За едни гледания наистина е готов на всичко...... Не му ли стига, че за сега "Не, не, не" е песента с най-добър резултат и като хитовост тази година? Други хитове освен нея и "Сините ти очи" все още няма..... така, че да се радва. Последна клипирана...... то сигурно клипът е от 2015-та година, но айде да се направим, че песента и видеото са нови! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 преди 8 часа , Karma93 каза: Тогава бяха само Борис Дали, Кокаин, Илия, Крум, Стораро и ДЖ Живко Микс. Не е като да си имала много избор Илиян винаги е давал вид на онези ултра слаби стрейтове, дето оная му работа е по-голяма от краката му. Него да беше избрал. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 преди 1 час, pacho каза: Всичките му клиентки са: имА и ремикс с Ладу Бъ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 Вижте тука Люси - доста по-пухкав, отколкото в клипа на вещица, но супер пластичен и раздвижен. Сигурно изживявнето с него в леглото е незабравимо: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Илиян винаги е давал вид на онези ултра слаби стрейтове, дето оная му работа е по-голяма от краката му. Него да беше избрал. Имаше клипове от участия надрусан и надървен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 Това е жесток проект и ако вместо Ани го пееше Галена - щеше да е по-голям хит и от "Хаваната". Бийтът е ушен червей, клипът е на страшно високо ниво! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: имА и ремикс с Ладу Бъ Винаги е имал физиономия на тъпо и пребито куче. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 Гласът на Ани на мен винаги ми е стоял по-адекватно в попа/хип хопа, отколкото в чалгата. Просто имаше неблагоразумието да дебютира в момент, в който само чалгата беше активен жанр. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Гласът на Ани на мен винаги ми е стоял по-адекватно в попа/хип хопа, отколкото в чалгата. Просто имаше неблагоразумието да дебютира в момент, в който само чалгата беше активен жанр. Хит Хуя Анг! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари