Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Деян Асенов
Аранжимент: Деян Асенов
Текст: Лора Димитрова и Джена

https://www.ramania-bg.com/topic/117419-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8/
Сподели в други сайтове

Сезонен комерс - харесва ми, но не знам дали ще стане хит.

Този клип с актьорите много неудобно се сблъсква с този на Преслава. Анелия и Галена също така се нацелиха на една и съща локация.

Много ми хареса! Аз и "Откачено влюбени" си я слушам много. 
Като видео е добре, но не е първото на Джена в която участват друго момче и момиче.... Това е редовна практика, "Случайна среща" мисля, "Кой ме събра с тебе" и много други такива сюжетни клипове. Последния от лятото и той.

Много нагло е окрала визията на Галена от концерта на Теа Тирович. И като цяло след Камелия - не върви.
images?q=tbn:ANd9GcRRDlFhVw0NAJFTZuwFwfh
Galena-Belgrad-6.jpg
1687033118-tea_tairovic_17062023_0028-68

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Много нагло е окрала визията на Галена от концерта на Теа Тирович. И като цяло след Камелия - не върви.
images?q=tbn:ANd9GcRRDlFhVw0NAJFTZuwFwfh
Galena-Belgrad-6.jpg
1687033118-tea_tairovic_17062023_0028-68

Джена я разнасяха че е травестит още от време оно, а Гален сравнително отскоро смени презентацията в мъжки род. 

Не, на тебе съм ти казал да се откажеш. Мина ти времето. С Наско да имате внуци и това е, към това да се ориенитираш.

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Не, на тебе съм ти казал да се откажеш. Мина ти времето. С Наско да имате внуци и това е, към това да се ориенитираш.

Няма да се откаже завалийка, ще ни трови до откат. :( 

Можеше и по-зле да е, нее съвсем неслушаемо като повечето й от последните години, ама няма да си я пусна пак 

преди 18 минути, FikLena каза:

Коя беше тая?

220px-Mariah_Carey_I_Don't_Know_Her.gif

@Balkandji1

Това ли е новият клип на Ани Хоанг? Слабо завръщане след двугодишно вълчание.

Няма да се учудя да си трупа гледания във времето. Средна работа е, но сякаш звучи прилично за фонова музика.

Тенекията пак усилил баси/среди... Продъни ми мозъка бе момче...

Иначе добра идея.

преди 1 час, FolkEmpire каза:

Тенекията пак усилил баси/среди... Продъни ми мозъка бе момче...

Иначе добра идея.

От всичко най ме дразни, когато тенекията има хубава идея за песен, ама я осира с аражиментите си

Хитова песен, частта която беше пуснала много се хареса и си личи по гледанията, 70К - 7 часа, за Джена е добре. Хит ще е!

Песента е приятна, става за слушане. Клипа е малумен и напълно излишен. 

Много вие бе, в комбинация с тоя лош аранжимент.... Джена наистина бедства, толкова ли не се усеща, уж е сред музикално грамотните изпълнители? Или просто никой не я харесва и не иска да работи с нея? 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...