meleto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 6 минути, GSA каза: Къде съм казал, че Райна е била в топ 3? Просто беше над Анелия по популярност и хитове през 2006 година и в топ 5 през 2006,7,8, а през 2001,2,3 ,4,5 пак си беше в топа. Умиляваш ме 1 Само За Миг Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров 3:34 2 Само Мой Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Тодор Димитров 3:08 3 Вятър В Косите Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:50 4 Щом Си До Мен Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 4:39 5 Отивам Си, Защото Те Обичам Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:51 6 Пепел От Рози Lyrics By – Пламен Стойчев Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By – Пламен Стойчев Music By, Arranged By – Тодор Димитров 3:12 7 Ще Те Забравя Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:50 8 До Зори Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров 4:44 9 Прегръщай Ме Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:50 10 Ден Без Теб Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:45 Всичките пълнежи от албума на Анелия са по-силни. Да, Като летен грип беше хит, но дори в топ 5 на лятото не е бил. Впрочем не е ли от албума й от 2005? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Умиляваш ме 1 Само За Миг Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров 3:34 2 Само Мой Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Тодор Димитров 3:08 3 Вятър В Косите Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:50 4 Щом Си До Мен Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 4:39 5 Отивам Си, Защото Те Обичам Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:51 6 Пепел От Рози Lyrics By – Пламен Стойчев Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By – Пламен Стойчев Music By, Arranged By – Тодор Димитров 3:12 7 Ще Те Забравя Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:50 8 До Зори Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров Lyrics By, Music By, Arranged By – Тодор Димитров 4:44 9 Прегръщай Ме Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:50 10 Ден Без Теб Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Lyrics By – Мая Димитрова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев 3:45 Всичките пълнежи от албума на Анелия са по-силни. Да, Като летен грип беше хит, но дори в топ 5 на лятото не е бил. Впрочем не е ли от албума й от 2005? Ана имаше за лятото само някакви “Само за миг” и “До зори”, които аз харесвам, но са далече от хитовете и от предните години. За какво си ги дал тези пълнежи от албума и ? Точно така. “Като летен грип” беше от албума на Райна от края на 2005 и заедно с “По всяко време” покрай Вип Брадър лятото бяха големи хитове, а с “Ти си ми всичко” през август смаза още повече. На Мура Мега се вижда ясно. Не казвам, че Райна е била номер 1, но националния ефир тогава доста и помогна на песните и да премаже медийно цялата чалга. Всъщност, Анелия беше ли номинирана за Певица на годината на Нов Фолк, защото Райна беше ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 17 минути, Bunn каза: Че Дебора има песен в канала на Хит Микс година преди Брадъра Чудя се как така съм я пропуснал или не си я спомням от тогава? Брутална е песента ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 9 минути, GSA каза: Ана имаше за лятото само някакви “Само за миг” и “До зори”, които аз харесвам, но са далече от хитовете и от предните години. За какво си ги дал тези пълнежи от албума и ? Точно така. “Като летен грип” беше от албума на Райна от края на 2005 и заедно с “По всяко време” покрай Вип Брадър лятото бяха големи хитове, а с “Ти си ми всичко” през август смаза още повече. На Мура Мега се вижда ясно. Не казвам, че Райна е била номер 1, но националния ефир тогава доста и помогна на песните и да премаже медийно цялата чалга. Всъщност, Анелия беше ли номинирана за Певица на годината на Нов Фолк, защото Райна беше ? Да, но Анелия беше яхнала инерцията и винаги Анелия > Райна. Невисимо за коя година говорим. Относно хитовете: Затова казах, че е безумно Анелия да я бутат за Певица на 2006. По-скоро беше слух, за да проверят нагласите. Но До зори си беше стабилен хит през лятото + албума, който все пак май си беше продаван доста. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Тая песен беше революционен хит Райнуш ми беше любимата певица по онова време, преди Ара Мюзик да съберат персонала на Фантастико и да им дадат микрофони. 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 @FolkEmpire Extra Nina Екстра Нина (@extranina_official_bulgaria_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2 likes, 0 comments - extranina_official_bulgaria_ on December 23, 2023 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 #4 за цялата 2023! В топ 10 за 2023: - 3 кючека - 1 нечалга песен на Торино и Пашата 1. Аерпорт 2. Не си ме давай 3. Ергенът 4. Банкомат кючек 5. Чупки в кръста 6. По, по, по 7. Еспаньоля беби 8. ГУчи Форема 9. Живей, мило мое 10. Обичам те, ти мене - не Разликите са между позициите са огромни - между 500 хиляди и над милион. Първата песен е с 24 милиона, десетата с 14.9млн. 3 и 4 място може да се обърнат в новогодишната нощ! Разликата е малка - под 200к. Останалите позиции ще са тези. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 26 минути, meleto каза: #4 за цялата 2023! В топ 10 за 2023: - 3 кючека - 1 нечалга песен на Торино и Пашата 1. Аерпорт 2. Не си ме давай 3. Ергенът 4. Банкомат кючек 5. Чупки в кръста 6. По, по, по 7. Еспаньоля беби 8. ГУчи Форема 9. Живей, мило мое 10. Обичам те, ти мене - не Разликите са между позициите са огромни - между 500 хиляди и над милион. Първата песен е с 24 милиона, десетата с 14.9млн. 3 и 4 място може да се обърнат в новогодишната нощ! Разликата е малка - под 200к. Останалите позиции ще са тези. А Къв съм як на 11то ли трябва да бъде? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 53 минути, Bunn каза: А Къв съм як на 11то ли трябва да бъде? Да, 11. Къв съм як 12. Любовта е гадно нещо 13. Ела, Хабиби 14. Нямаш мене 15. Абракадабра 16. Горчиво 17. Драскай клечката 18.Малката беля 19. Трилогия 20. Вамос, вамос 20то място е с 9.6 млн. Като гледам и тук няма шанс да се променят. Разликите са от порядъка на половин милион. Крайните данни след 1ви януари в Popnable - BG Top 1000. Airport e била 67ма миналата година, а сега е първа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Весели празници. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 C/\y6aMe /\u ko/\egHu necHu 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Пускайте само коледни песни днес моля 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 10 часа , GSA каза: Къде съм казал, че Райна е била в топ 3? Просто беше над Анелия по популярност и хитове през 2006 година и в топ 5 през 2006,7,8, а през 2001,2,3 ,4,5 пак си беше в топа. това беше ужасно голям хит,а е отвратителна боза. Слава Богу към днешна дата изобщо не се помни! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Като говорим за 2006-та, кака Софка беше скършила държавата с този мегахит: Това също предизвика истерия: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не знам коя изобщо е Емилия, че да коментира Преслава, след като никога не е имала такива приеми на топ хитовете се, камоли на флоповете си, за каквито се считат тези песни за Преслава: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 хайде тази година няма ли да има 'Rama Music Awards 2023' @Willy @Fast 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Уникално интервю от Емилия. Личи си как наградите са смачкали психиката на толкова много певици през годините. Жалко за Пайнер и жалко за алчните пачи, които не искаха да пуснат кокала до последно и се бутаха да взимат незаслужени награди. Искам интервю и от Райна да ги насоли още повече. Тя да вземе да напусне тая умряла фирма веднъж за винаги. Калво стои там още не знам. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 10 минути, GSA каза: Уникално интервю от Емилия. Личи си как наградите са смачкали психиката на толкова много певици през годините. Жалко за Пайнер и жалко за алчните пачи, които не искаха да пуснат кокала до последно и се бутаха да взимат незаслужени награди. Искам интервю и от Райна да ги насоли още повече. Тя да вземе да напусне тая умряла фирма веднъж за винаги. Калво стои там още не знам. Добре де как се очаква да получи каквато и да е награда, като никога не е била най-добрата категорично в нищо? Наистина кажи според теб къде и кога е била ощетена 🫠 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Весели празници и само сбъднати мечти на всички нас във форума! Коя чалгарка самостоятелно към момента пълни Зала 1 на НДК ми е интересно? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Според мен пък точно тая практика да се дават награди не на най-заслъжилият категорията, а на “любимците” и “златните кокошки” е това, което е смачкало психиките на толкова много. Ако отиваха по заслуги, нямаше да има повод за сърдене. Но така разбира се, че е имало. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Емилия не водила публични конфликти, уреждала си сметките зад кадър Anelia joined the chat 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Като мрънкат за награди в ефир излиза че творят само за да им подхвърлят кокал, а не за собственото им удостоверение. Поне аз така го виждам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Супер интервю от Емилия. В него тя НЕ ВИНИ фирмата а себе си, че не е отстоявала позицията си. Не е лъжа, че през годините винаги и даваха ''Артистично присъствие'' или поделяне на награда с някоя друга певица. Може да не е била най-заслужилата, но не е като ''Брой ме'' да беше топ клипа когато спечели, албума на Мара Отварачката да е бил най-добрия или най-продавания или ''Генерал'' да е топ хита на годината. Всички имат незаслужени награди! Има вече готова самостоятелна песен и дует. Явно няма да клипира нищо от албума. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час, GSA каза: Уникално интервю от Емилия. Личи си как наградите са смачкали психиката на толкова много певици през годините. Жалко за Пайнер и жалко за алчните пачи, които не искаха да пуснат кокала до последно и се бутаха да взимат незаслужени награди. Искам интервю и от Райна да ги насоли още повече. Тя да вземе да напусне тая умряла фирма веднъж за винаги. Калво стои там още не знам. Коя точно награда е заслужавала Емилия и не я е получила? Достатъчно бутана беше по награди и турнета, наградата за "Ако си звезда" даже не ми се коментира. При нея проблема (както при твоята любимка) е, че е безличница с нула харизма, затова и винаги е била на опашката на А-група, не щото са толерирали други за нейна сметка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари