Jump to content

Tommy

Ramaniac
  • Коментари

    46
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tommy

  1. Tommy

    ЕРГЕНЪТ 3

    Аман от всичките, много слаб сезон. Нямам любимка.
  2. Tommy

    ЕРГЕНЪТ 3

    А коя от тези вътре според вас има данни за чалга певица? Тя Киара е ясна, че се води такава, за другите питам кой бихте искали да видите в каталога на някоя чалга фирма?
  3. В най-четеният БГ форум БГ Мама 😄 Майка ми чете там и понеже аз по принцип харесвам Емануела ми показа как коментират в темата там за предаването: Just a moment... BG-MAM.MA
  4. Честит празник! Емануела доста я критикуват за участието в Денсинг Старс, че се е гипсирала и не се усмихва. Личи си, че е извън зоната си на комфорт. И аз очаквах да е по-разчупена като поведение.
  5. Пайнера през 2000-2010 плащал ли е авторски права за гръцките и сръбски оригинални автори се чудя? Вярно, че ние ги правихме по-съвременни, но се чудя ако взема пайнерски кавър и му направя още един кавър и го рилийзна в чужбина ще ми направят ли проблем? Сърбите и гърците въобще биха ли научили, че кавър на да речем полски на "Дяволско желание" се върти в Полша с полски текст в диско поло или поп-рок стил как ще е? Иска ми се малко тези ритми да изглязат на по-голяма сцена от няколко държави на Балканите сякаш. А много от тези мелодии са си супер.
  6. Да си спомним за времето, когато пайнерските кавъри бяха по-добри от оригиналите: Чух и кавъри от други страни, ама май нашата версия е най-добрата.
  7. Да си направи операция в стил Преслава и да си смени псевдонима и може да я пробутат като нова певица. В първия момент като видях клипа на "Пиян" на Преслава си викам "Я, нова певица!", а тя има по-характерни черти като скулите примерно, не е само носа, смятай.
  8. Е как можаха така да я окепазят, по-грозна снимка не можаха ли да изберат? Прилича на престаряла холандка. И невероятна красавица като Натали Трифонова дори са изкарали адски зле
  9. Аз се чудя Андреа като явно си й харесва да прави проекти в стил EDM защо не пробва да емигрира при румънците. Там е и по-голям пазара, някъде 20 милиона са.
  10. Аз помня, че по едно време им бях фен и на двете. Беше интересно. А сега видях и едно старо интервю при Иван и Андрей, където Анелия казва, че друга певица казала, че щяла да й набие токатите. Натиснете, запова направо от момента:
  11. Не знам, аз мисля, че в Букурещ може да пробие един българин...стига да научи румънски. В Загреб също. Е в Београда е малко по-различно заради общата ни история. Аз до колкото помня Анелия май в Швейцария е пяла Уитни и подобни песни, поне това се говореше. Не знам Райна как звучи на английски обаче.
  12. ^И какво ше прави в Швейцария Райна, там само за чалга изпълнители са приритали?! Или ще работи на рецепция? Всъщност тя е секси и красавица и може пък там да й провърви повече в любовта. Като не ти върви в един град или държава - напускай. Но да не очаква, че там ще работи. А Пепа евала, че е научила гръцки, аз например не бих могъл. Всъщност къде според вас може един БГ изпълнител да пробие - дали при румънците или пък в Белград или Загреб? Сърбо-хърватски се учат лесно, за хора, които са учили френски, италиански или испански и румънския е лесен.
  13. Гледам си аз един клип от Виена и забелязах Анелия на една реклама! Приликата е поразителна дето се вика.
  14. Искам повече да лансират Гергана Стаменова от Ергенът 2 мисля, че беше. Хммм, искам да я...🍆 💦🍑 И Виктор от Ергенът 1 да стане фолк певец няма да е зле. Едва ли ще пее по-зле от някои от набедените за фолк изпълнители сред мъжете. А и нека да има един българин за цвят сред Фикита, Медита и т.н.
  15. Ами на мен онзи период ми беше нулев откъм интерес към повечето фолк песни. Повече световна музика следях, но и тя не беше в своя апогей, от 2019-та насам и тя е по-добре. Освен спомената "Да гори в любов" другите изброени не ми харесват. Когато дойде ерата на Денис Т. той сякаш направи рестарт на жанра. Доста чакан такъв поврат. Той сякаш пръв или поне най-успешно и ефектно въведе фолк за новото поколение, с леко RnB уклон във визия и клипове, но на моменти дори и в звученето дори. Но и не беше само той, "Пиян" и още 1-2 песни преди и след нея бяха изключително добри попадения на Преслава. Мойте папки с фолк музика са от незнам си кога до 2014 и от 2019 до 2022 включително. А относно миналата година само една Еуфория да беше размаза всичко от тая година за мен, но имаше още доста добри попадения. Разбира се, всичко си е изцяло въпрос на личен вкус.
  16. Да, имах предвид 2009-2014-та, но вече не мога да едитна. Самата 2014-та беше някак си преходна година.
  17. По темата с годините за мен 2003-2006 си беше силен период. Най-любимите ми хитове от денс/поп-рок звученето на фолка са от тези години, особено 2003-2005. 2006 и 2007 бяха преходни години като че ли. 2007-2013 вече беше по-слабо и с всяка година концертите ставаха по-рехави. Но дори и от тогава си има брилянти като "Мъж на хоризонта", "Нещастница", "Хавана Тропикана" и много други. 2015-2018 беше супер слаб за мен период, разбира се имало е и тогава някоя и друга хубава песен, но като цяло беше слаба работа. 2019-2022 ги разглеждам заедно като отделна ера. 2019-та стана нещо като ренесанс във фолка с Денис Теофиков RIP, "Пиян" на Преслава. През 2020-та 100 живота и други хитове си бяха много хубави. Това продължи и през 2021-ва докъм 2022-ра с "Еуфория" на Галена и други песни. 2019-та, особено втората половина беше силна за фолка. Дори 2020-та беше добра като се има предвид, че им спряха туровете по дискотеките и не пускаха много песни. Малко продукция, но повечето беше качествена. 2021 беше ОК, но 2022-ра сякаш даде повече хитове, поне аз помня повече от тях. 2023-та обаче като цяло за мен е слаба година спрямо предходните. Хитове си има, но според мен тези от 2022-ра ще се запомнят повече. Дори Счета нарече албума си на песен, излязла 2021-ва! Това за мен е вид признание, че тогава хитовете бяха по-запомнящи се, от колкото през тая година. Искрено се надявам 2024 да е по-добра от 2023! 🤞 На мен и в личния ми живот тази година беше супер гадна, затова може и това да влияе на мнението ми, но почти няма песен, която да ми хареса и да ме разсее от проблемите дори тази година, за разлика от лефтовърите от миналата.
  18. Ами ако са поръчали осеменяване от банка за сперма незаконно ли е? Може така да е станало и да ги е срам, специално той от мъжко его да го е срам да се знае. Или по-скоро защото знае на какъв ще го направят злите езици! А може да ги е страх, че ако се разчуе донорът може да ги изнудва за пари. Един вид "Това дете е генетично мое, вие сте богати - наемете ме като иконом на висока заплата" или "платете ми заемите, че ще кажа на пресата" и т.н. Съответно ако в нея е проблема сурогатната майка може да ги е страх на не ги изнудва. 🤔
  19. Само на мен ли ми се струва или черно белите сцени са вдъхновени от тук? Но евалата, един истински артистичен човек се вдъхновява от големите, не от някакви сръбски певачици. А и са добавили и доста други неща от себе си, евалата за режисьора и сценариста на клипа! Много точно са хвалани модата на клиповете от 2003-та особено! Песента не е лоша тоже!
  20. Tommy

    Всичко за турската музика

    Шевал Сам, позната у нас като Ендер от сериала "Опасно изкушение" изпълни "Бяла роза" на концерта си в Зала 1 на НДК.
  21. Вие представяте ли си някоя наша фолк певица да направи това с клечките?
  22. Ето така се прави концертно присъствие: https://www.instagram.com/p/C1Ne-1cofLW/?utm_source=ig_web_copy_link&img_index=8 Нашите да се учат!
  23. Вгредай се добре, самите дрехи са частично или изцяло от растения и жито. Иначе мен ме кефи това: Комбинация от супер модерно в стил "Трон" и жито:
  24. Понеже мисля, че четат тук ето някои идеи за оригинални видеоклипове. Галена: Пак Галена: Преслава:
×
×
  • Create New...