Jump to content

Tommy

Ramaniac
  • Коментари

    46
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Tommy's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • One Month Later Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

68

Репутация

  1. Tommy

    ЕРГЕНЪТ 3

    Аман от всичките, много слаб сезон. Нямам любимка.
  2. Tommy

    ЕРГЕНЪТ 3

    А коя от тези вътре според вас има данни за чалга певица? Тя Киара е ясна, че се води такава, за другите питам кой бихте искали да видите в каталога на някоя чалга фирма?
  3. В най-четеният БГ форум БГ Мама 😄 Майка ми чете там и понеже аз по принцип харесвам Емануела ми показа как коментират в темата там за предаването: Just a moment... BG-MAM.MA
  4. Честит празник! Емануела доста я критикуват за участието в Денсинг Старс, че се е гипсирала и не се усмихва. Личи си, че е извън зоната си на комфорт. И аз очаквах да е по-разчупена като поведение.
  5. Пайнера през 2000-2010 плащал ли е авторски права за гръцките и сръбски оригинални автори се чудя? Вярно, че ние ги правихме по-съвременни, но се чудя ако взема пайнерски кавър и му направя още един кавър и го рилийзна в чужбина ще ми направят ли проблем? Сърбите и гърците въобще биха ли научили, че кавър на да речем полски на "Дяволско желание" се върти в Полша с полски текст в диско поло или поп-рок стил как ще е? Иска ми се малко тези ритми да изглязат на по-голяма сцена от няколко държави на Балканите сякаш. А много от тези мелодии са си супер.
  6. Да си спомним за времето, когато пайнерските кавъри бяха по-добри от оригиналите: Чух и кавъри от други страни, ама май нашата версия е най-добрата.
  7. Да си направи операция в стил Преслава и да си смени псевдонима и може да я пробутат като нова певица. В първия момент като видях клипа на "Пиян" на Преслава си викам "Я, нова певица!", а тя има по-характерни черти като скулите примерно, не е само носа, смятай.
  8. Е как можаха така да я окепазят, по-грозна снимка не можаха ли да изберат? Прилича на престаряла холандка. И невероятна красавица като Натали Трифонова дори са изкарали адски зле
  9. Аз се чудя Андреа като явно си й харесва да прави проекти в стил EDM защо не пробва да емигрира при румънците. Там е и по-голям пазара, някъде 20 милиона са.
  10. Аз помня, че по едно време им бях фен и на двете. Беше интересно. А сега видях и едно старо интервю при Иван и Андрей, където Анелия казва, че друга певица казала, че щяла да й набие токатите. Натиснете, запова направо от момента:
  11. Не знам, аз мисля, че в Букурещ може да пробие един българин...стига да научи румънски. В Загреб също. Е в Београда е малко по-различно заради общата ни история. Аз до колкото помня Анелия май в Швейцария е пяла Уитни и подобни песни, поне това се говореше. Не знам Райна как звучи на английски обаче.
  12. ^И какво ше прави в Швейцария Райна, там само за чалга изпълнители са приритали?! Или ще работи на рецепция? Всъщност тя е секси и красавица и може пък там да й провърви повече в любовта. Като не ти върви в един град или държава - напускай. Но да не очаква, че там ще работи. А Пепа евала, че е научила гръцки, аз например не бих могъл. Всъщност къде според вас може един БГ изпълнител да пробие - дали при румънците или пък в Белград или Загреб? Сърбо-хърватски се учат лесно, за хора, които са учили френски, италиански или испански и румънския е лесен.
  13. Гледам си аз един клип от Виена и забелязах Анелия на една реклама! Приликата е поразителна дето се вика.
  14. Искам повече да лансират Гергана Стаменова от Ергенът 2 мисля, че беше. Хммм, искам да я...🍆 💦🍑 И Виктор от Ергенът 1 да стане фолк певец няма да е зле. Едва ли ще пее по-зле от някои от набедените за фолк изпълнители сред мъжете. А и нека да има един българин за цвят сред Фикита, Медита и т.н.
×
×
  • Create New...