-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 15 минути, Гальо каза: ''Улицата'' вече е номер 1 в Apple Music. Ако не се лъжа това е втората или третата песен на Преслава която достига върха след ''Сладкото зло'' и ''Пиян''. Коментирай! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Обожавам Ванчету! Makcu Bepcuq Ha /\yHa npe3ugeHm ❤️ преди 46 минути, DevilWish каза: Димана със своята идолка Деси Слава! ucka6 ga kaje6, 4e myū BgqcHo Heū GIopa!?😳 преди 25 минути, Гальо каза: MagoHa!? 😳 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, asylum каза: Makcu Bepcuq Ha /\yHa npe3ugeHm ❤️ ucka6 ga kaje6, 4e myū BgqcHo Heū GIopa!?😳 MagoHa!? 😳 Ако Глорче те прочете ще каже: "КАК НЕ ТЕ Е СРАМ да опетняваш името ми? КАК НЕ ТЕ Е СРАМ да ме поздравяваш с тази песен? КАК НЕ ТЕ Е СРАМ да не ме разпознаваш" 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 43 минути, Гальо каза: Емануела - Времето ти свърши - Soon 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 час, Гальо каза: Облечена е с Алеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 48 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела - Времето ти свърши - Soon До края на годината ще я пусне ли? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 (редактирано) Водещият по радио "Веселина" преди малко: Анелия и Константин- "Нямаш мене" близо 3 месеца вече е, а се изкачва от номер 4 на номер 3 и вече 11 милиона гледания, с което много малко съвременни изпълнители могат да се похвалят. Песента и доста добре върви, и в стрийминг платформите. Беше и номер 1 2 седмици в класацията, но все още има интерес от слушателите. А разбрах, че Коце на 8 декември ще е пак в Бургас след като миналия месец беше тук. Явно компенсира.че ця;а година не е идвал. Редактирано Ноември 19 от Sunlight 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 51 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела - Времето ти свърши - Soon Милата, толкова не й се получи с Втори дом, че бърза със следващата. А вие толкова отчаяни, че се опитахте да откраднете хита на Таня ни Боева 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 30 минути, Sunlight каза: Облечена е с Алеса. Защо е Алеса и какво общо има с розовия пеньоар с който са нагласили восъчната фигура на Маноля? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, Sunlight каза: Водещият по радио "Веселина" преди малко: Анелия и Константин- "Нямаш мене" близо 3 месеца вече е, а се изкачва от номер 4 на номер 3 и вече 11 милиона гледания, с което много малко съвременни изпълнители могат да се похвалят. Песента и доста добре върви, и в стрийминг платформите. Беше и номер 1 2 седмици в класацията, но все още има интерес от слушателите. А разбрах, че Коце на 8 декември ще е пак в Бургас след като миналия месец беше тук. Явно компенсира.че ця;а година не е идвал. Ако не си зайка, не те разбирам 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, Lelqtian каза: Защо е Алеса и какво общо има с розовия пеньоар с който са нагласили восъчната фигура на Маноля? Защото роклята е на модния бранд Алеса. И аз имам няколко неща на Алеса. Алеса няма как да я сбъркам. Тя е вече навсякъде. И Жаклин Таракчи при Цитиридис я обличат с Алеса, и в Алея на славата, Клетката и All Inclusive също забелязвам понякога Алеса. Даже и в Гласът на България наскоро едно момиче беше там облечено с Алеса. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, meleto каза: Ако не си зайка, не те разбирам Ако наистина е Туцето, възстанови и профила да не се мъчи. Време е да разберем какво правят Рики. и Ники .и Ники. и англичанчето. и оня дет замина за София. И оня от нова година. И псето, забравих му заглавието. и колко готин е шефа, дано вече дава 5 бона заплата. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, DevilWish каза: До края на годината ще я пусне ли? Да, но може би декември. Току що, meleto каза: Милата, толкова не й се получи с Втори дом, че бърза със следващата. А вие толкова отчаяни, че се опитахте да откраднете хита на Таня ни Боева Добре че беше AI Емануела за да разберат хората, че болонката е пуснала песен. А Втори Дом вече втори месец не е мърдала от Спотифай Топ 50. Повечето чалга пусната тази година не е могла да издържи дори месец там - или изобщо да се класира. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Да, но може би декември. Добре че беше AI Емануела за да разберат хората, че болонката е пуснала песен. А Втори Дом вече втори месец не е мърдала от Спотифай Топ 50. Повечето чалга пусната тази година не е могла да издържи дори месец там - или изобщо да се класира. И това ли е хит? Дай клипове от участията й. Ох, или не я пее? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Sunlight каза: И аз имам няколко неща на Алеса. Не ти вярвам, искаме снимки за доказателство 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Емануела никога не е седяла да чака дали някоя песен ще стане хит или не. Винаги си пуска в момента, в който хареса нова песен. Както всички изпълнители би трябвало да правят, ако не бяха обсебени от цифри и надути гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 час , DevilWish каза: Прилича по-скоро на слабата версия на Деси Слава от едно време Гюрга има само една фенка посветила й песен: Тая песен я знам от някакъв микс, който ми се е пускал. Не е зле. На мен ми прилича на Виктория: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела никога не е седяла да чака дали някоя песен ще стане хит или не. Винаги си пуска в момента, в който хареса нова песен. Както всички изпълнители би трябвало да правят, ако не бяха обсебени от цифри и надути гледания. Прав си. Тя пуска в най-лошия случай през 3 месеца ново предложение, като почти винаги само 2 месеца минават. По-интересното е, че 1 от 5 й се получава. Устните ти мръсни й е най-успешното май. Но от нея май година мина. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, meleto каза: Тая песен я знам от някакъв микс, който ми се е пускал. Не е зле. На мен ми прилича на Виктория: Тази Виктория за първи път я виждам? Много различен глас, иначе имаше една : Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 9 минути, meleto каза: И това ли е хит? Дай клипове от участията й. Ох, или не я пее? Ето бе, ето. Изпроси си клипове на Емануела. Сега дай ти участие на Дара Екимова и Таня Боева да видим тяхната публика. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, DevilWish каза: Тази Виктория за първи път я виждам? Много различен глас, иначе имаше една : Тая Виктория, дето ти пратих, беше в Про мюзик на Токича от 2002. Оттам се извъдиха Албена и Любена (/близначките) и Екстази. Май на Виктория не й направиха втора песен. Дори Анелия дебютира с Чужди устни, която беше в компилацията: Folk Party 1 (2002, CD) - Discogs WWW.DISCOGS.COM View credits, reviews, tracks and shop for the 2002 CD release of "Folk Party 1" on Discogs. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Ето бе, ето. Изпроси си клипове на Емануела. Сега дай ти участие на Дара Екимова и Таня Боева да видим тяхната публика. Айде и още един клип бонус - на "амортизираната" певица дето вече не будела никакъв интерес с проектите си според вещите хора във форума. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Ето бе, ето. Изпроси си клипове на Емануела. Сега дай ти участие на Дара Екимова и Таня Боева да видим тяхната публика. Супер затвърди ми, че не е хит. 10 момичета пищят. Дори "флопа" Балканско за разкош е хит, бе! Виждал ли си как се дерат там? Това е хит. А тук едвам се чува някой ди припява. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, meleto каза: Прав си. Тя пуска в най-лошия случай през 3 месеца ново предложение, като почти винаги само 2 месеца минават. По-интересното е, че 1 от 5 й се получава. Устните ти мръсни й е най-успешното май. Но от нея май година мина. Преди Устните ти мръсни от 2022, беше пуснала Подводницата, баладата с онова нещо Супер гъз и Частно парти. Подводница е по-успешна от Устните и то доста. Но съм сигурен, че пак ще оцели хит! С Първа лига не се получи и след нея май месец, изобщо нищо не беше пускала? От 4 май (ако не се лъжа) до 28 септември да нямаш нова песен си е доста дълъг период? Да, рядко не пуска песен по толкова много време. Но хубаво е да се пускат на всеки 3 месеца, тъй като няма дълготрайни хитове днес, пък тая година както казахме почти няма такива. Но Подводница е най-големият й хит за 2022 година, защото излезе през Декември 2021. Може и новата да има нейния успех. Емануела не е загубила нюха си към хитове със сигурност. Просто няма как всяка песен да ти става хит. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, meleto каза: Супер затвърди ми, че не е хит. 10 момичета пищят. Дори "флопа" Балканско за разкош е хит, бе! Виждал ли си как се дерат там? Това е хит. А тук едвам се чува някой ди припява. Графа и 10 момичета с менструален цикъл не може да събере. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от meleto,
5 реакции
Go to this коментар