foxy_vd Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 1 час , GSA каза: Какво стана с книгата, албума и концерта на Ками в Арената? Успя ли да я попиташ? Сега е на тема "деца". Другото, каквото дойде. Някой ден, може и концерти да има, но не сега. Сама си е шеф, работи каквото иска и когато иска. Няма на кого да се доказва и да гони Михаля.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Изтрила е и старият Искам те пак. Този път ще си замълча, просто не знам какво да кажа. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 31 минути, asylum каза: не сме спирали преди 31 минути, asylum каза: не сме спирали преди 31 минути, asylum каза: не сме спирали 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 14 минути, SG каза: Изтрила е и старият Искам те пак. Този път ще си замълча, просто не знам какво да кажа. Да продължава напред със заличаването на кариерата си. Накрая ще бъде просто една руса чалгарка пееща цигании в дует със Сандрито, а в канала си ще има някакви песни с по 500 (петстотин) гледания. От певица с YouTube канал за пример скоропостижно се превърна в такава, доказваща колко бързо може да бъде разрушен канал, граден над десетилетие. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ина Гаярди още позната като “не-Десита” ще пуска нова песен IMG-7589 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-7589 hosted in ImgBB 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 20 минути, Gerganafen каза: Да продължава напред със заличаването на кариерата си. Накрая ще бъде просто една руса чалгарка пееща цигании в дует със Сандрито, а в канала си ще има някакви песни с по 500 (петстотин) гледания. От певица с YouTube канал за пример скоропостижно се превърна в такава, доказваща колко бързо може да бъде разрушен канал, граден над десетилетие. Накрая? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 7 минути, Lelqtian каза: Накрая? Е, все още има някое и друго видео с над 500 гледания, ама както ги е подкарала, до 1-2 седмици може и да достигне мечтаното ниво на рандъм руса чалгарка с трицифрени гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 25 минути, Gerganafen каза: Да продължава напред със заличаването на кариерата си. Накрая ще бъде просто една руса чалгарка пееща цигании в дует със Сандрито, а в канала си ще има някакви песни с по 500 (петстотин) гледания. От певица с YouTube канал за пример скоропостижно се превърна в такава, доказваща колко бързо може да бъде разрушен канал, граден над десетилетие. Добре, че поне Пусни го пак не е в нейния канал, че иначе вероятно нямаше да се поколебае да си изтрие и единствения 20-милионен хит преди Пайнер. Не знам как сама не зацепва, че по този начин здраво си бъгва алгоритъма на старите песни и ако преди е имало шанс те да тръгват автоматично след истинските чалга хитове от онези години, то сега YouTube ще й ги зачете за нови песньовки и евентуално да й ги пусне след сезонните хитчета, които се правят днес. Е, поне Десови към 2023 можем да се похвалим, че е оригинална с нещо - да е първата, която сама си трие милионите. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 20 минути, SG каза: Добре, че поне Пусни го пак не е в нейния канал, че иначе вероятно нямаше да се поколебае да си изтрие и единствения 20-милионен хит преди Пайнер. Не знам как сама не зацепва, че по този начин здраво си бъгва алгоритъма на старите песни и ако преди е имало шанс те да тръгват автоматично след истинските чалга хитове от онези години, то сега YouTube ще й ги зачете за нови песньовки и евентуално да й ги пусне след сезонните хитчета, които се правят днес. Е, поне Десови към 2023 можем да се похвалим, че е оригинална с нещо - да е първата, която сама си трие милионите. "Галко, я да се обадим на Пайнера да изтрият Очите, имам го в 8к ремастиран!" 😘 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 4 часа , xroflx9 каза: Този бившия на Емануела от Игри на волята много изсъхнал,а какво лъвче беше като влезе в Брадъра. Емануела му е изпила силите. А какво мислиш за Мастагарков, моя любимец от клипа на Лиди? 😊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 16 минути, Willy каза: "Галко, я да се обадим на Пайнера да изтрият Очите, имам го в 8к ремастиран!" 😘 Галка: "Я да си попитам екипа първо." 5 мин по-късно: "Ама как ще го трием!? Можем просто да го сменим!" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 16 минути, Stela каза: А какво мислиш за Мастагарков, моя любимец от клипа на Лиди? 😊 ОТ КЛИПА НА ЛИДИ?! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 46 минути, Stela каза: А какво мислиш за Мастагарков, моя любимец от клипа на Лиди? 😊 Хот е. Беше писал на една приятелка преди 2-3 години и й предлагаше тройка.Ако ти е любопитно и за други негови неща мога да ти ги покажа на ЛС. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 1 час , Stela каза: А какво мислиш за Мастагарков, моя любимец от клипа на Лиди? 😊 Какво? Мегастарков ли? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Емануела с песен от Ганев - този път е сменила Мавродиева с Петя Радева. (Нотариално Заверен, Купих Ти Сърце, Гледай ме на Снимка са нейни) (Надявах се да пусне нещо от Пашев, но може би не иска да работи с него вече заради Денис.) @Just_Me да не би дуета на Азис да е с нея? Де да беше, мило 😕 Щеше да е интересно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 5 часа , foxy_vd каза: Иначе, Меди Гогов си е лично нейна разработка. Което ще рече, че има звезда № 1 в чалгата. Бъркаш - Меди направи фурор като самопродуциращ се изпълнител. Сашка го доразви в Хит Микс благодарение на Галена (тя ги е запознала както знаеш) и тн, и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Джордан day ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Е добре, не била чак толкова неадекватна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 часа , Willy каза: ОТ КЛИПА НА ЛИДИ?! В клипа на Лидия е по-готин и секси. 😁 Пък и там го преоткрих. В Мама Ураган няма как да забележа друго освен ТОП Галс 😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 часа , xroflx9 каза: Хот е. Беше писал на една приятелка преди 2-3 години и й предлагаше тройка.Ако ти е любопитно и за други негови неща мога да ти ги покажа на ЛС. Ауу значи е и палавник 😁 Заслужават ли си нещата? 🤭 преди 2 часа , DarkChild каза: Какво? Мегастарков ли? Да. Син е на Меди и Сашка. 🤪 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 45 минути, SG каза: Е добре, не била чак толкова неадекватна. Хубаво, че съм аз да и ги кажа нещата. Защо мълчите, Десови? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 37 минути, Stela каза: Ауу значи е и палавник 😁 Заслужават ли си нещата? 🤭 Да. Син е на Меди и Сашка. 🤪 Ами не е зле. Става да се разпишеш веднъж.🫦 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 10 часа , SG каза: Напълно съм съгласен, единствено към последното трябва да добавя, че колкото и да предпочитаме онова време преди 2006, същевременно насред романтиката тогава възникнаха и корените на днешния тотален разпад. Това през 2005 певица номер 1 да ти изпее 'Бясно карай на червено' и народа да й се кефи, а 2 години по-късно краля на мафията да излезе лично да й връчи статуетка за Мега звезда... Ноу комент, то хубаво всички творци са свободни да си представят продукцията както пожелаят ама същевременно в подобно лабилно общество като нашето това се отразява пагубно. То не че в едни САЩ е много по-различно, де, и там още от миналия век си пеят за стрелби и убийства и виждаме до къде са се докарали днес. Каква 2005-2006... преди това мутрите спонсорираха всички чалгарки. А Гло беше любовница на най-голямата мутра в държавата. А пък да не отваряме дума за рапа, който въведе постановката - не съм легален - значи съм топ. Или пък швестерската визия на Азия. И въобще защо вечно възлагаме на текстовете отговорността за възпитанието? Ако един човек не е наясно, че да кара на червено е незаконно, тогава е малко слабоумен. Другите са неразумни люде, които се надценяват и свършват в затвора за причинено ПТП или жертви. Да се качиш пил е въпрос на избор. Да караш на червено също. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Мокрият сън на Доня Минети-Румен е предложил на приятелката си. Клетата Галина,сигурно е бясна Rumen Radev (@rrumenradev) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 5,396 likes, 104 comments - rrumenradev on September 4, 2023: "Тя каза: ДА ❤️" 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 7 часа , GSA каза: Хубаво, че съм аз да и ги кажа нещата. Защо мълчите, Десови? Защото от край време сме пред отказване от Десислава и няма голям смисъл да се мъчим да се занимаваме с нея. Но благодаря все пак, добре беше да получим уточнение. преди 5 часа , meleto каза: Каква 2005-2006... преди това мутрите спонсорираха всички чалгарки. А Гло беше любовница на най-голямата мутра в държавата. А пък да не отваряме дума за рапа, който въведе постановката - не съм легален - значи съм топ. Или пък швестерската визия на Азия. И въобще защо вечно възлагаме на текстовете отговорността за възпитанието? Ако един човек не е наясно, че да кара на червено е незаконно, тогава е малко слабоумен. Другите са неразумни люде, които се надценяват и свършват в затвора за причинено ПТП или жертви. Да се качиш пил е въпрос на избор. Да караш на червено също. Както казах конкретно нашето общество е доста лабилно, за което са виновни тонове заложени комплекси, създадени по исторически причини. Затова по-добре песните на народа да са тип Детелини, детелини и Свири, шурче или ако ще трябва да е нещо кръчмарско - Шампанско и сълзи или Мой ангеле - отколкото такива, от които да се чувстваме много готините в кръчмата, а после да не мислим какво правим след двете бири и трите водки. Защото повечето българи, уви, са баш от тия, тупащи се в гърдите, че са от втория тип. И да, корените реално датират още от 90те, че и от малко преди това, в борбата за днешната псевдо свобода. И не са само в чалгата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари