Jump to content


Алисия - Инсомния


Препоръчани коментари

Според мен липсва някакъв заряд да стане хит в този сезон. Може би трябваше да размени местата на тази песен с Телефона.

Иначе е приятна песента, но твърде мудна за моя вкус.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз по принцип не съм по меланхолични, баладични и подобни драматични песнички, но има и такива които харесвам. И все пак винаги избирам веселото и позитивното в една песен! Ама как си знаех, че "Телефона" и "Най-лошата" нямат минаване до тук. Може би когато разбрах, че е турски кавър. Нашата версия естествено ми харесва повече, тяхната музика не я слушам, но чух оригинала преди мъничко. 
Така е направена песента и видеото, че да те върне преди години, когато се правеха такива песни с меланхоличен привкус и клипове. До някъде изпитах носталгия и се сетих за старата Алисия, имаше един период в който това "оооо", "ааааа", "ъъъъъ" , "оуууу" бяха много вървежни. Хит - не, приятна и меланхолична песен - да. Трябваше да смени местата на "Телефона" и тази, просто защото онова е стотици пъти по-добро. Просто след такъв хит, нещо подобно ти изглежда доста по-долу. Но да не бъдем лоши, а да кажем, че е хубаво, че спря с дуетите. Ей на такъв период от 3 месеца да пуска по някоя нова песен няма да е лошо! Ще си върне позициите със сигурност, ако са като предната песен обаче! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не намирам думи да я опиша, като я слушам - настръхвам. Браво на Алисия ,много нежна и много докосваща песен. Всичко е изпипано, даже ми носи едно есенно настроение,все едно лятото всеки момент ще си тръгне и ще настъпи есента. Жалко ,че е кавър ,но това не пречи.  Проектът е страхотен!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, hrsata каза:

Всичко е изпипано, даже ми носи едно есенно настроение,все едно лятото всеки момент ще си тръгне и ще настъпи есента. 

Тази на Рени носи същото настроение.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Приличен кавър се е получил, като изключим наистина някои моменти от текста. Но самата песен звучи открояващо се. И Алисия е много хубава с русата коса, също като в най-силните си години.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оригиналът ми е любим, но и Алисия не е за подценяване. Още няколко слушания ми трябват, за да ми хареса и нейната версия. Клипът кефи, изчистен и красив 😊

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 2.05.2023 г. от 12:12, Marin каза:

С толкова много хора е работила Алисия 
и накрая ни пуска кавър...
Олигинала е на  - Tuğba Yurt - Benim o

 

Предпочитам на Ася версията, с този език е ужас. Сакък дън! :D И "оОоОоо"-то в много ниска тоналност на тая резачка :D Иначе тук басите са по отчетливи, докато при нашата версия липсват.

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тя уби цялата мелодия с този глупав текст. можеше да изпее оооо, мили мой. Турският език е толкова мелодичен и лесен за пеене. Трябва да обръщаме повече внимание на нашия неблагозвучен език.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Похвално е, че опитва да пише и текстовете на песните си, но нека поне е съвместно с някой добър тестописец.  Тук текстът прецаква цялата иначе не лоша песен. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...