Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, DanielPiliov каза:

Говорим за премиера😀

Скандал тръгна зле, защото не се показваше абсолютно никъде и не влезе в трендинг.

Но за новата песен нямаме никакви оправдания, да, премиерата е слаба като за лидерка. 

• Like 2
  • Отговори 1,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

24h

239 889К

14К лайка

887 коментара

Песента е флоп, реално ако има гледания ще са само, заради името и голотията в клипа! 😀🤣

• Like 2
  • Ooo 1

преди 3 минути, Danger. каза:

Скандал тръгна зле, защото не се показваше абсолютно никъде и не влезе в трендинг.

Но за новата песен нямаме никакви оправдания, да, премиерата е слаба като за лидерка. 

Всички правят по-малко вече. 200 е все едно 600 преди 2 години. Eкстра си е и вероятно не копова. 

• Like 2

Галена изкара флоп. Гледанията за премиера са зле, като за нейното име. 24 часа по-късно, песента все още не ми харесва. Дори не ме влече да си я пусна и да и дам шанс. 

20220601_190527.jpg.961aca484d7e735a17b7175b4bdf8874.jpg

• Like 1
  • Haha 1

@Danger. @DanielPiliov

Скандал звучи доста по-хитово. Освен това е дует с Меди. 

преди 23 минути, DanielPiliov каза:

Какви 5 години хаха, още миналата “Скандал” беше с 220К за 24h…

Скандал нито се показваше, нито беше в тренда. Тази сега няма такъв проблем.

• Like 1
преди 7 часа , THE IIconic каза:

И Нина си е била камшика от Пайнер 

Скъпи приятели ,всички които ме познават през годините знаят ,че обичам да експериментирам  в моята досегашна певческа кариера по някога за добро друг път за лошо, но въпреки всичко не се отказвам от различното.Ето ,че направих още един експеримент .Записах песен на турски език и подписах договорни отношения с една от най големите  муз.компаний в Турция. На 9ти юни  в 16.15 часа ще бъде премиерата в ютуб представена от Netd müzik .

FB_IMG_1654073816708.jpg

С @Just_Me ще пируваме!

• Love 4

Ако някоя друга беше направила 220 хиляди за 24 часа, щеше да е хит, но понеже е Галена е флоп. 

Кво казвахме за двойните стандарти на предната страница? 

• Like 1
  • Love 2
преди 9 минути, Lelqtian каза:

Ако някоя друга беше направила 220 хиляди за 24 часа, щеше да е хит, но понеже е Галена е флоп. 

Кво казвахме за двойните стандарти на предната страница? 

Защото за такова име се очаква повече… “Сладкото зло” си направи 430К за 24h, месец по-късно гони 6М, ама да не забравяме нали е Преслава трябва да е флоп и така от години ама гледанията вървят нагоре… Така, че да Галена с флоп😌

Редактирано от DanielPiliov
преди 23 минути, Willy каза:

Скандал нито се показваше, нито беше в тренда. Тази сега няма такъв проблем.

На какво отдаваш този слаб интерес?

преди 13 минути, Stela каза:

На какво отдаваш този слаб интерес?

Песента колко и да е в мазен стил е доста различна от всички, освен текста. Самата музика ми напомня на израелски модерен поп-фолк. Аз съм страшно доволен от Галс. Ти не си за мен и ВНЛ колкото и да ги слушам, са типични еднодневки като музика. 

btw песента има много up n down моменти през цялото време и кулминацията с последният отсвир. Направо си е правена за перформънс на сцена, ако имаше такава. 

• Like 2
  • Haha 1

Като проект ми напомня на тази на Камелия. И двете са много футуристична мазна чалга.

• Like 1
преди 54 минути, Danger. каза:

А сега колко има Скандал :ae:

Този път няма да купят. Прекалено очевадно ще е :) 

• Like 1
  • Dislike 2
преди 3 минути, Hurricane каза:

Този път няма да купят. Прекалено очевадно ще е :) 

Този път бюджетът не стигал за да купи и огромни реакции на хората по участия вече почти 13 месеца. ;)  

• Like 2
преди 8 часа , THE IIconic каза:

И Нина си е била камшика от Пайнер 

Скъпи приятели ,всички които ме познават през годините знаят ,че обичам да експериментирам  в моята досегашна певческа кариера по някога за добро друг път за лошо, но въпреки всичко не се отказвам от различното.Ето ,че направих още един експеримент .Записах песен на турски език и подписах договорни отношения с една от най големите  муз.компаний в Турция. На 9ти юни  в 16.15 часа ще бъде премиерата в ютуб представена от Netd müzik .

FB_IMG_1654073816708.jpg

ШОК! Скоро ще пуска поздравителни адреси на Митко.

• Like 1
  • Love 1
преди 1 час, Stela каза:

Галена изкара флоп. Гледанията за премиера са зле, като за нейното име. 24 часа по-късно, песента все още не ми харесва. Дори не ме влече да си я пусна и да и дам шанс. 

20220601_190527.jpg.961aca484d7e735a17b7175b4bdf8874.jpg

Казах!

Да ти олекне "2" !

• Like 1

Аз мисля, че Робов измести Галена заради интересът на подрастващите, които се вълнуват доста от Алфа, Даймънд и тн, а и самата й песен е малко странна, но като цялостен проект е нива над Робов. Но Галена е изпълнител, който може да си позволи да пуска проекти за собствен кеф. Аз супер много се кефя на "Да ти олекне", а в началото не я възприемах, мисля, че и с тази ще бъде така.

• Like 1
  • Love 1
преди 1 час, asylum каза:

С @Just_Me ще пируваме!

Йессс, бейби 🔥

Щом ще е в канала на Netd müzik очаквам да избухне яко 🔝😍

• Love 1

Не е флоп песента на Галена засега,днес я чух от 1-2 коли,а това според форумните критерии е = на хит.

Абсолютно всяка която е имала дует с Азис изживява период на неголеми успехи. Не знам защо сте очаквали при Галена да е различно. Ще видим сега дали ще успее да се реанимира или ще потъне като Андреа.

• Like 1
  • Haha 1
преди 7 минути, xroflx9 каза:

днес я чух от 1-2 коли,а това според форумните критерии е

• Like 3

Върви към флоп, нищо че не може да го кажем от ден 1. Поне Галс си се оправда самата пред широката аудитория като още на секундата вчера написа коментар че я записала за личен кеф. Лиса си е!

• Haha 4
преди 22 минути, Just_Me каза:

Йессс, бейби 🔥

Щом ще е в канала на Netd müzik очаквам да избухне яко 🔝😍

image.png.edd7b39edf2d231010a8191f8f293a0a.png

• Like 3
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...