Jump to content

Препоръчани коментари

Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).

• Haha 1
  • Confused 1
преди 4 минути, meleto каза:

Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).

Рики отдавна не е безинтересен на повечето потребители, все пак почти 20 дена вече стават а ние не знаем жив ли е дори. 

А по какъв повод така изведнъж хем няма кой да ни информира за чичо, хем имаме нова тема така???? Това почва да намирисва на чиста концперация!!!!1111!!1!!!!!!111!!!!!

• Like 1
  • Haha 4
преди 8 минути, Stela каза:

Защо нова тема? 😂

Първо другата тема беше за два месеца, защото обикновено не стига 50стр, а предната беше с повече. И второ - ново начало след всички драми.

• Like 1
  • Wow 1
преди 39 минути, Lelqtian каза:

Рики отдавна не е безинтересен на повечето потребители, все пак почти 20 дена вече стават а ние не знаем жив ли е дори. 

А по какъв повод така изведнъж хем няма кой да ни информира за чичо, хем имаме нова тема така???? Това почва да намирисва на чиста концперация!!!!1111!!1!!!!!!111!!!!!

• Like 1
  • Hug 1
  • Kiss 1
преди 31 минути, meleto каза:

Първо другата тема беше за два месеца, защото обикновено не стига 50стр, а предната беше с повече. И второ - ново начало след всички драми.

И каква е точно драмата да е повече от 50 страници? 

@zai4eto82 Здрасти 

• Like 1

Новата реакция с лайненцето е много яка! :D Иначе както казаха Стела и друг наш съфорумец, стари кучета сме, кви новобранци? :D @meleto добра идея за обновяване, да видим ще свикнем ли. 

• Like 1
  • Hug 1
преди 15 минути, DevilWish каза:

Новата реакция с лайненцето е много яка! :D Иначе както казаха Стела и друг наш съфорумец, стари кучета сме, кви новобранци? :D @meleto добра идея за обновяване, да видим ще свикнем ли. 

Преди 4 години пак така ревахте, ама виж как хубаво свикнахте. Какво щеше да е форума без реакции и други благинки? А акито е понеже често се възмущавате - та викам, малко скат агресия няма да навреди :D 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Hug 1
преди 4 минути, meleto каза:

Преди 4 години пак така ревахте, ама виж как хубаво свикнахте. Какво щеше да е форума без реакции и други благинки? А акито е понеже често се възмущавате - та викам, малко скат агресия няма да навреди :D 

По-яка е от палците надолу! :D Да видим кога за първи път ще я използвам и аз! :D 

• Ooo 5
преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза:

Защо Зайка вече я няма?

Казахме ѝ, че любовникът ѝ я лъже и тя не понесе истината и се изнесе. 

• Like 4
  • Haha 4
  • Hug 1
преди 1 час , Blueberry каза:

Казахме ѝ, че любовникът ѝ я лъже и тя не понесе истината и се изнесе. 

Сериозно?

• Like 1
преди 2 часа , meleto каза:

Идеално е акито! По-закачливо е от дислайка. Доволни сме! 😁

• Like 1
  • Kiss 2
  • Tongue 1
преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза:

Сериозно?

Ами да. Ако ти се рови, виж в предната Чат мания. С няколко думи - на Нова година беше излязла с някакво момче, жененият й любовник беше разбрал и почна да я лъже, че бил спечелил 10 бона от тотото и ѝ правел изненада на Созопол, но щом тя била с друг, той си викнал някаква нова любовница и почна да я гаслайтва и манипулира. Когато ние ѝ казахме, че си измисля (даже се изкараха линкове, че няма печалби от 10 бона от тотото в последните месеци), тя ни заяви, че сме злобни и че не ѝ трябва повече тоя форум :D 

• Like 1
  • Wow 1
  • Hug 1
  • Kiss 1
преди 1 минута, Blueberry каза:

Ами да. Ако ти се рови, виж в предната Чат мания. С няколко думи - на Нова година беше излязла с някакво момче, жененият й любовник беше разбрал и почна да я лъже, че бил спечелил 10 бона от тотото и ѝ правел изненада на Созопол, но щом тя била с друг, той си викнал някаква нова любовница и почна да я гаслайтва и манипулира. Когато ние ѝ казахме, че си измисля (даже се изкараха линкове, че няма печалби от 10 бона от тотото в последните месеци), тя ни заяви, че сме злобни и че не ѝ трябва повече тоя форум :D 

@SG

• Like 1
  • Thanks 1

@Starboy И аз станах чирак. Отиваме ли при Счети да ни купи айфони? 📱📱

20220119_194027.jpg.c903d31ef1660f7f9695acfa6a02858c.jpg

• Like 1
  • Haha 2
  • Sad 1
преди 5 минути, Stela каза:

Направо се ебават с нас! Дадоха баджове на такива, който никога не съм чувал за тях, а нас кучета ни яли. 

• Haha 2

@Blueberry, гледам дала си ми минус в темата на Лидия. Този пръст, ако ти го наврат ще ти стане хубаво, ама не знаеш. :D Много си заспала. 

• Haha 5
  • Kiss 1
преди 22 минути, Stela каза:

Iphone Case GIF by Vogueen | Premium iPhone Cases & Accessories

• Love 1

@meleto  защо не ми е уважена темата за сваляне на точки?🥲🥲🥲🥲

Я дайте съвет - нашите са в карантина и по цял ден гледаха HBO GO на телевизора. Да, обаче за "късмет" днес е минала някаква актуализация на софтуера и дава, че телевизорът вече не се поддържа, защото моделът е от 2015. Не искат да ходя да им нося лаптоп и HDMI, за да си го пускат от него и трябва да разполагат с подръчни средства. Някакви идеи как да го гледат или за други приложения, които имат БГ субтитри? Или пък някакъв сайт, който може да се гледа на телевизор?

преди 7 часа , Willy каза:

Моля никът ми да се смени на @zai4eto82'sdouchewater

И аз искам моя 😭

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...