Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Много е сладка как наднича над стола ❤️ Заради вас и я влезнах да вида кво става. Ми яки са хората й: ❤️❤️❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много яко е пял Меди. Хареса ми тая версия на живо. Даже и Иван Лечев се изкефи, особено на китарките хаха. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 21 минути, pechenko каза: Зелени са Добре де може от различната светлина и дрехи. Просто си бях пуснала клипчета и ми се видяха сини. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 13 минути, Kriminal каза: Ами Рени вече беше възрастна за него, той си пляскаше 10 години по-младата СливоДеса. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Между другото по Галошчето се сипят позитиви, че се е обърнала на Надежда. Жената си пее страхотно и определено е изградила кариера в песничките на Дисни. Останалите хейт и то заслужен, значи Дисни са я одобрили, но 3 ма от великото добро утро в БГ не. Що пък, не е като нейните версии да са включени в международни компилации и да са песни спечелили Оскар. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Хора аз не мога да повярвам в това за Денис... толкова млад да си отиде... голяма мъка... 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Това ми е любимата ми негова песен, пускам си я редовно, но сега ще ми е много странно да си пусна да слушам негови песни, подтискащо ми е като знам каква трагедия стана с него… 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Между другото по Галошчето се сипят позитиви, че се е обърнала на Надежда. Жената си пее страхотно и определено е изградила кариера в песничките на Дисни. Останалите хейт и то заслужен, значи Дисни са я одобрили, но 3 ма от великото добро утро в БГ не. Що пък, не е като нейните версии да са включени в международни компилации и да са песни спечелили Оскар. Не я изпя изобщо добре песента. Какво като било това и онова? Освен това, тук търсят и изградени артисти, а тя е по-скоро пееща актриса, която е известна с песни, които тя трябва да пресъздаде максимално близо до оригинала, но на български. Не се обърнаха, защото не беше добра в това изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Сега в други сайтове пък пишат, че имал проблеми с хазарта. Общо взето си ги смучат от пръстите всичките тези спекулации. Предполагам се е самоубил и дотам. Дано има официални данни от властите, за да спрат такива грозни спекулации на гърба на едно покойно момче. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Току що, DarkChild каза: Не я изпя изобщо добре песента. Какво като било това и онова? Освен това, тук търсят и изградени артисти, а тя е по-скоро пееща актриса, която е известна с песни, които тя трябва да пресъздаде максимално близо до оригинала, но на български. Не се обърнаха, защото не беше добра в това изпълнение. Имаше фалшиви моменти, но като цяло според мен я изпя. Със сигурност пее по - добре от журито. И песничките на Дисни са бая трудни, колкото и да не изглеждат така. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Имаше фалшиви моменти, но като цяло според мен я изпя. Със сигурност пее по - добре от журито. И песничките на Дисни са бая трудни, колкото и да не изглеждат така. Да, тази песен е много трудна и естествено, че пее по-добре от Дара и Галена, но то кой не може да се похвали с такова потижение? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 22 минути, Blueberry каза: Много яко е пял Меди. Хареса ми тая версия на живо. Даже и Иван Лечев се изкефи, особено на китарките хаха. и аз се кефя само на китарките на тая песен особено на бриджа Хората замесени в музиката на песента са си свършили страхотно работата! Даже аранжимента звучи в пъти по-добре от преработения на Ганев на Галя 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, Senhor каза: Сега в други сайтове пък пишат, че имал проблеми с хазарта. Общо взето си ги смучат от пръстите всичките тези спекулации. Предполагам се е самоубил и дотам. Дано има официални данни от властите, за да спрат такива грозни спекулации на гърба на едно покойно момче. Аз пък изобщо не съм убеден, че е самоубийство. Както казах, според мен е инцидент в следствие на употреба на наркотици и загуба на представа за реалността. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, DarkChild каза: Да, тази песен е много трудна и естествено, че пее по-добре от Дара и Галена, но то кой не може да се похвали с такова потижение? Говоря по принцип. Имаше фалшиви моменти, но Галена като артист трябва да знае (както и останалите), че може да ги имаш. Да имаш и леко отклонение, каквото имаше. Факт е, че се търсят артисти. Но те трябва първо да преценят дали има глас (а там беше очевидно, че е много готин гласа). Няма как да видят артиска зад стола. И изпълнението за мен беше много добро. Ти си по - взискателен, но има далеч по малко талантливи на които са се обръщали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 ❤️❤️❤️ 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 5 минути, DarkChild каза: Аз пък изобщо не съм убеден, че е самоубийство. Както казах, според мен е инцидент в следствие на употреба на наркотици и загуба на представа за реалността. Вероятно ще има повече информация на по-късен етап. Ако са намесени наркотици, със сигурност ще стане публично достояние. Но по всичко изглежда, че не е бил в добро състояние - в момента циркулира едно стори на Биляниш, където е цитирала коментар Весо Фена, който пита Денис дали всичко е наред, защото се е изгубил. Влязох в последната му публикация в Инстаграм и наистина има доста коментари отпреди 2-3 седмици "Къде си, изгуби се". Каквото и да е довело до трагедията, ако ще и инцидент с наркотици, халюцинации и т.н., пак казвам, не прави нещата по-малко тъжни, нито има шанс да го върне на тоя свят. Не е погубил някой друг с деянията си например, както се случи с онова леке убиеца на Милен Цветков, че да го съдим. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 минути, DarkChild каза: Аз пък изобщо не съм убеден, че е самоубийство. Както казах, според мен е инцидент в следствие на употреба на наркотици и загуба на представа за реалността. Ако е скочил сам, това не е ли пак самоубийство? Какво значение има дали е бил под влияние на наркотици или не? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Хайде да престанем да ровим още неистиналите кокали на момчето, проявявайки махленски интерес към причината на смъртта и коментирайки поотделно всяка циркулираща спекулация относно случая. Независимо дали са наркотици, самоубийство, инцидент - това няма да го направи по-малко талантлив и по-малко човек. Мир на душата ти, Денис! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Според мен няма да има официална информация за смърта му. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, Senhor каза: Ако е скочил сам, това не е ли пак самоубийство? Какво значение има дали е бил под влияние на наркотици или не? Може да е паднал. Това казва. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, Senhor каза: Ако е скочил сам, това не е ли пак самоубийство? Какво значение има дали е бил под влияние на наркотици или не? Може да се е качил на перваза и да е паднал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Вероятно "Като за последно" ще е в топ 3 на най-гледаните за днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 7 минути, Blueberry каза: Вероятно ще има повече информация на по-късен етап. Ако са намесени наркотици, със сигурност ще стане публично достояние. Но по всичко изглежда, че не е бил в добро състояние - в момента циркулира едно стори на Биляниш, където е цитирала коментар Весо Фена, който пита Денис дали всичко е наред, защото се е изгубил. Влязох в последната му публикация в Инстаграм и наистина има доста коментари отпреди 2-3 седмици "Къде си, изгуби се". Каквото и да е довело до трагедията, ако ще и инцидент с наркотици, халюцинации и т.н., пак казвам, не прави нещата по-малко тъжни, нито има шанс да го върне на тоя свят. Не е погубил някой друг с деянията си например, както се случи с онова леке убиеца на Милен Цветков, че да го съдим. Аз не го съдя. Но аз лично не бих искал хората да мислят, че съм се самоубил, ако не е така. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари