Jump to content

Препоръчани коментари

Куплетите ми харесаха и си помислих че най-накрая изкараха нещо хубаво тия oт алфа и после дойде припева и отсвира след него. Ами не, няма да стане, на публиката й е писнало от тия еднакви песни.

Отсвирът разваля хубавата песен, иначе музиката е готина, забива се в главата. Със сигурност е по-добре от на Лидия и Преслава и от последните бози на Галин.

Много еднотипни песни изкарават аклфите . Нищо ново . Клипа ... овци, крави, коне, вейп, парфюм ... манджа с грозде .

веднагически я изключих след като чух тая как говори... "жеуаньиту за вендетъъ"

Музиката в началото звучи като от турски сериал 😅
Клипът е готин, песента грам не ме грабна.

Вече имената на вейповете заместват "алелей" и тн ли? Тук "Айс, Айс", а в песента на Данна и Робов имаше "Пош, Пош" 🤣

Наистина отсвирът разваля иначе не лошата песен. Не трябваше така да бързат да зарият хита "Момиче от лед" с някакви не толкова добри парчета като триото и това.

преди 12 минути, Willy каза:

Куплетите ми харесаха и си помислих че най-накрая изкараха нещо хубаво тия oт алфа и после дойде припева и отсвира след него. Ами не, няма да стане, на публиката й е писнало от тия еднакви песни.

Абсолютно същото си помислих. Симона НеКекса се ядва като глас и визия, почти поносими куплет и припев и после Асенов се изсира с поредния си тенекиен аранжимент. 

Ще си слушам оригиналната Сима!

Не е лоша, куплетите даже са топ. Трябваше да е на Ганев. 

Много хубава песен, клипа е много як, вложено е старание. Ако беше на друг изпълнител, да сте свършили от кеф. 

@zai4eto82 Коментирай, че има нотки в клипа на твойте испански сапунки с Лукреция и Армандо.

Хареса ми. И песента и клипа са на ниво този път. Браво! 

преди 2 часа , asylum каза:

и после Асенов се изсира с поредния си тенекиен аранжимент. 

Пианото в песента кара ушите да кървят

И на мен този път ми хареса и то много. Наистина са се постарали да е нещо различно и като видео, и като песен. 
Само без мазния отсвир щеше да е още по-добре, но нищо.

Галин е супер секси - Евала за тялото му и че спря да се обезкосмява най-сетне. 

Радвам се,че парите ми за Айсчета отиват за такива песни. 

Иначе нямаше да е лошо Галин да го снимат от по-различен ъгъл тъй като някои крави,овце,а дори и бали със сено са по-високи от него.

Поредното доказателство, че Галин не става за продуцент - не защото парчето не е силно, напротив, а защото не си разпределя добре продукцията между изпълнителите. "Да има нещо там да си пеят по участия" и тва е.

Иначе евала, втори клип със селскостопанска насоченост, за 3 месеца направиха повече за земеделието и животновъдството, отколкото Герб за 10 години! Официално обявявам Сими за Кралица на селото! 

Хубава песен, хареса ми. Симона не дразни толкова много, и е поносима. Сигурно ще има успех песента

Много мило от страна на Гъбин и поредната Тройница да споделят бъдещото си поприще, одобрявам - мотиката и доенето на овце забележително им прилягат. Дано наемат и другите Тройници за сходни занимания. 

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Много мило от страна на Гъбин и поредната Тройница да споделят бъдещото си поприще, одобрявам - мотиката и доенето на овце забележително им прилягат. Дано наемат и другите Тройници за сходни занимания. 

Горките животни! 

преди 2 минути, asylum каза:

Горките животни! 

"Пътят може да е дълъг и трънлив, може да те срещне с човек, които да те разтърси из основи и да те остави разбит на парчета! И тогава пътят води до желанието за разплата, желанието за отмъщение, желанието за вендета"!

Мъдри слова.

Сега пък копираме стила на Кишев... Абе тоя Асенов няма да напарви нещо авторско явно... През стила на всички композитори мина вече.. Това пиано с тия акорди малко като не си пасват и заглушават вокалите... все едно хорър филм ще гледаме. Отсвирите. Абе спрете да бачкате с тоя бездарник... хубаво евтино ама усещайте се малко вече... Баналния отсвир от Боже мой :D Ако аранжимента го беше направил Пашев може би щеше да стане хит.

Ами нищо ново като музика....
Могат много по добре.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...