Gentleman. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 17 минути, Slavi каза: Почти 4 милиона за този хит на Десита. Смея да твъея, че са и малко впредвид успеха и в Спотифай. Около мен хората си я пускат и харесват. В дискотеките пуска ли се? Защото е като всички песни на Алфа и се слуша само месец-два. Това че я харесваме не променя този факт. Ей това се задържа доста. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 3 минути, Gentleman. каза: Дано пусне нещо в стила 2012/2013. 😍 Снимката дава vibes: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Коцката така се беше омотал и беше объркал дискотеките, да. Пет пъти качваше и изтриваше сторита докато уцели. Апокалипсис е топ, въртят я стабилно по дискотеките, Сашо Роман играе голяма роля за алкохолния контингент - миналата година беше същото с Теда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 5 часа , Runevski каза: Рени има хит като Луда по тебе в Сърбия и той се казва Мерцедес. Просто първата преживя пика си преди две години, когато YouTube е развит и гледанията са внушителни, а пък втората е имала бум преди 20 години, когато е нямало нищо. Въпреки всичко тя още се пее там по предавания и кръчми, на нея също има стотици клипчета в Тик Ток. И пак, след година-две ще има и 20 милиона в тубата. Ето например Неказури си супарари има по-малко гледания от Мерцедес, а беше огромен хит. Това нищо не значи, особено с тези трити клипове. Рени дебютира ‘98, а Камелия ‘97, не ти схванах мисълта. Но поне Рени е номинирана за Певица на десетилетието и за песен на десетилетилетието на юбилейните награди на Нов Фолк. А сам виждаш, че хит няма от тогава, когато започна сама. Просто няма как да не окаже влияние тази липса на реклама, поле за изява и никакъв гръб. Виждаш, че и Камелия от тогава има над 10 песни, а едва 2 са хитове. Бъди сигурен, че ако беше в Пайнер щеше повече да са станали хитове. Прословутата 2001ва пък се дъвче отдавна. И то най-много с това, че не Ивана е най-заслужилата, не знам защо я слагаш и нея. Камелия има една песен, Деси кара бременност и има един клип и още няколко песни, далеч по успех от предната и година, а Глория пак не може да стигне Рени за годината, може би ако беше направила концерт щеше. Но Рени освен, че има два тотални хита - Влюбих се опасно и прецедента за тогава И за теб ли е така с Орлин, тя има и огромен Хит в чужбина в лицето на Мерцедес, Опасно те волим също да кажем. Така или иначе албума и в Сърбия влиза в топ 10 по продажби, прави сметка за България. В България прави турне, първия концерт на стадион на фолк певец и втория си самостоятелен концерт в 1 на НДК. Влюбих се опасно както казах е революционен и много скъп клип, сниман в Сърбия от режисьора на Цеца и за първи път у нас има такава 3Д анимация. Планета прави филм за Рени, Нов Фолк я награждават за успехи зад граница, в Сърбия пък от музикалната академия, Лепа Брена и подарява песен и гостува в Шоуто на Слави, може би трета от фолка (за справка Глория и Ивана чак 2003та). Всъщност Влюбих се опасно е най-останалия хит от 2001 днес. Повече и от Илюзия, и от Къде си ти, и от Завинаги и гледанията го доказват. Почти всичко останало от тогава е забравено. Да, за това първата песен пусната по Планета е Къде си ти. Може би защото на Рени е била по-голям хит. Прекалено много глупости пишеш. Канелия с една единствена песен обира всички награди за песен на годината на Нов Фолк и тогава на Златния мустанг. Извинявай Глория има албум, като Илюзия с поне 3 тотални хита и колко още Тогава популярни песни. Ивана има Грешна нощ. Рени с нито 1 песен от тоя албум не можеше да се мери с тях. Първо на Рени най-големия й хит е Като Птица. Влюбих се опасно към днешна дата не знам дали се помни. А за тогава отново не беше сред топ хитовете. Тая песен с Орлин Горанов е много хубава, но за престиж. Нито е била масов хит, нито към днешна дата някой знае за този дует. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 13 минути, Willy каза: Дано пусне нещо в стила 2012/2013. 😍 Снимката дава vibes: Мисля, че ще е по-скоро в стила на комерс от Ганев. Беше казала преди около половин година, че обсъжда проект с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Почина Христо Сираков. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 22 минути, Сашо каза: Рени с нито 1 песен от тоя албум не можеше да се мери с тях. Първо на Рени най-големия й хит е Като Птица. Влюбих се опасно към днешна дата не знам дали се помни. А за тогава отново не беше сред топ хитовете. Тая песен с Орлин Горанов е много хубава, но за престиж. Нито е била масов хит, нито към днешна дата някой знае за този дует. Аз съм писал глупости. Тя тия зали и стадиони сама си ги е пълнила.. Приключвам аз. Ето ти прием на Раздяла от този албум, към 4тата минута. Но тя пък съвсем викаш не се знаела 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 30 минути, Gentleman. каза: Дано не е “Гъзарка” 2, че с това заглавие на там отиват нещата май. Не си спомням последната песен на Анелия, която ми беше слушаема. Дори “Дай ми още” и теб подобните, по които се припадаше, са ми до болка противни и комерсиални. Анелия може много повече. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 58 минути, Willy каза: Защото е като всички песни на Алфа и се слуша само месец-два. Това че я харесваме не променя този факт. Ей това се задържа доста. Абе вече е над 2 месеца и е в топ 5 чалги в спотифай... Мисля, че до година ще има 7-8 милиона. Със сигурност е хит. Къде точно се е задържала. За Тарантула мога да кажа, че сене задържала. Почна с ниски гледания, но се задържа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 58 минути, Сашо каза: Да, за това първата песен пусната по Планета е Къде си ти. Може би защото на Рени е била по-голям хит. Прекалено много глупости пишеш. Канелия с една единствена песен обира всички награди за песен на годината на Нов Фолк и тогава на Златния мустанг. Извинявай Глория има албум, като Илюзия с поне 3 тотални хита и колко още Тогава популярни песни. Ивана има Грешна нощ. Рени с нито 1 песен от тоя албум не можеше да се мери с тях. Първо на Рени най-големия й хит е Като Птица. Влюбих се опасно към днешна дата не знам дали се помни. А за тогава отново не беше сред топ хитовете. Тая песен с Орлин Горанов е много хубава, но за престиж. Нито е била масов хит, нито към днешна дата някой знае за този дует. Като цяло си прав за повечето неща, но Влюбих се опасно си беше мвгажхит, Саше. Аз тогава не слушах чалга, но я надуваха яко от терасите около блоковете ни. Помня я като хит, без да съм слушал. И песента с Оршин си беше хит. Иначе Влюбих се опасно е една идея зад Плакала съм и Искам те. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Яница, ДЖ Живко Микс и Ави Бенеди ще правят трио. Горката Яни е решила тотално да отпадне от топа... 4 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 3 минути, Slavi каза: Абе вече е над 2 месеца и е в топ 5 чалги в спотифай... Мисля, че до година ще има 7-8 милиона. Със сигурност е хит. Къде точно се е задържала. За Тарантула мога да кажа, че сене задържала. Почна с ниски гледания, но се задържа. Според мен няма да мине и 6 милиона за година, а в спотифай не е топ 5 нито по дневни стриймове, нито като цяло. 1. 100 живота - 575k 2. Беден в сърцето - 352k 3. Твоето Ферари - 319k 4. Красиви лъжи - 285к 5. Той - 264к. Десита има само 150к къде я буташ? Има поне още 5/6 песни с повече стриймове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час , Gentleman. каза: Идва хита на есента. 😍 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 минути, BobiTo каза: Идва хита на есента. 😍 Анелия с хита на сезона не е била от това парче, но айде дано, само да не са алфите! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 57 минути, Willy каза: Според мен няма да мине и 6 милиона за година, а в спотифай не е топ 5 нито по дневни стриймове, нито като цяло. 1. 100 живота - 575k 2. Беден в сърцето - 352k 3. Твоето Ферари - 319k 4. Красиви лъжи - 285к 5. Той - 264к. Десита има само 150к къде я буташ? Има поне още 5/6 песни с повече стриймове. Като говорим за задържали се песни - Беден в сърцето е в топ 3 на всички класации за лятото и годината. Май си се оказа доста голям хит, разбира се не колкото “Проблем” и “100 живота”, но мачка навсякъде 😃 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 3 минути, Гальо каза: Като говорим за задържали се песни - Беден в сърцето е в топ 3 на всички класации за лятото и годината. Май си се оказа доста голям хит, разбира се не колкото “Проблем” и “100 живота”, но мачка навсякъде 😃 Хит си е, Преслава си е, но песни като Красиви лъжи, Милион и Не се отказват скоро ще я минат. Просто излезе месец преди тях а разликата в хитовоста им не е голяма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Анелия трябва много да внимава какво ще пусне, "Проблем" едва я върна в играта, ако пусне боклук като по-предните 4-5 направо не знам. Ако това е като "Гъзарка", малко ме е страх с това заглавие... Не могат ли да направят нормална мелодична песен като старите им, с готин текст, все едно и също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 42 минути, BobiTo каза: Идва хита на есента. 😍 ХитЪТ на есента вече е дошъл! Или поне първият такъв. 😉😋😀😘 1 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час, Jouey каза: Яница, ДЖ Живко Микс и Ави Бенеди ще правят трио. Горката Яни е решила тотално да отпадне от топа... Може да е скандален проект. Нека не забравяме топ дуета ''Спешно'' с Живко! Надявам се Ави Бенеди да е само с една партия и главно действащо лице в проекта да е именно провокацията на 21-ви век - Яница! 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Септември 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 22 (редактирано) преди 3 часа , zai4eto82 каза: Нищо не е объркал. Качил си е в сторито от последните участия в Благоевград, Бургас и Козлодуй. След Бургас, той беше в Козлодуй. Ей, Тома Неверни, не съм сляпа или с амнезия иии явно съм по-бърза от теб 😂 Добре че вчера направих скрийншотове. Та "Открий 10те разлики" дет се вика 😉 Редактирано Септември 22 от Just_Me 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 3 часа , Runevski каза: Аз съм писал глупости. Тя тия зали и стадиони сама си ги е пълнила.. Приключвам аз. Ето ти прием на Раздяла от този албум, към 4тата минута. Но тя пък съвсем викаш не се знаела Какъв прием пред 8 човека 😆😆😆😆 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Това да не е някое частно парти на Рени? 8 квартални пияндурника, може пък да са поискали някоя чалгаджийка да им пее и това е най-евтиното, което са открили. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Любимата ми песен на Яница. ❤️ 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 4 часа , Runevski каза: Аз съм писал глупости. Тя тия зали и стадиони сама си ги е пълнила.. Приключвам аз. Ето ти прием на Раздяла от този албум, към 4тата минута. Но тя пък съвсем викаш не се знаела Значи и Атанаска има прием? 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари