Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час , retr0 каза:

Леле, изненадах се чак от алфаджийската пишман-кралица, тази песен е бомба! Напомня ми на ретро песните по добър начин, страшен заряд в композицията. Изпяването не е много добро, обаче Лидия в тоя клип е трепач, съвършена е! За съжаление самият клип е ужасно евтинджос и все едно @zai4eto82 го е снимала с розовия й Самсунг, просто много, много зле. 
Ама пак казвам - песента е чук, евала, ако само малко вдигнат бюджета за по-добри режисьор и оператор може и да се получат нещата и самостоятелно като ги представят, а не само когато са триота и квартети.

Нищо му няма на режисьора. Те са си виновни. Виктор Антонов работи и с Галена, а там нещата са съвсем други!

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Абе тръгна добре и после Гнидия запя. Тва е неслушаемо просто. 

Пусни си я още 2-3 пъти и ще ти е топ:D

преди 24 минути, Hurricane каза:

Нищо му няма на режисьора. Те са си виновни. Виктор Антонов работи и с Галена, а там нещата са съвсем други!

Разликата е там, че ако извадим от парите на Галена за клип и парите за този клип, с остатъка можеш да си купиш кола среден клас. 

Песента е супер, мега яката е.

Гласа й сякаш не подхожда на песента обаче. Нищо пак е тупалка.

преди 8 минути, payner_tv каза:

Мда, "Литър кОрви" - Галин е избрал перфектната песен, от която да чопне. :D 

Одобряваме, поощряваме и... stan-ваме отново!

Много ми харесва. Песента я класирам на предпоследно място след Много луд за момента, но с потенциал да се вдигне напред. Обожавам го това нахъсано пеене, тук наистина звучи все едно песента не е в точната й тоналност, ама вкарва толкова емоция, че компенсира всичко.  

Поведението й пред камера пък изобщо не е като на дебютантка, уникална е - пълни кадъра изцяло. С още 2-3 години практика и ще е на ниво Галена в това отношение. 

Клипът е с гадна картина като всички на Алфа, но съм оптимистична - дадох 100 лева за рокля от колекцията на Лидка, т.е. два пъти повече, отколкото са дали за тоя клип. Следващия ще е по-добър значи.

Най-противният глас във фолка към днешна дата! Даже Лорена с мрънкането си е по-приятна.

Преслава ма евтина, скапана, уродлива. ТЪПАТА ЛИДА, като Преслава от Али Експрес. 

преди 21 минути, pacho каза:

Най-противният глас във фолка към днешна дата! Даже Лорена с мрънкането си е по-приятна.

Абсолютно. У Лорена има чар. Това е абсолютно мъчение, все едно стържеш с ключ по стъкло. 

Музиката приятна, но гласът е нетърпим. Май не я бива за чагличка, с други думи...

Прави сте, че от Лидия по-ужасен глас няма в чалгата. Особено сега, когато Мара се пенсионира, лол 😃 дабе предпочитам да слушам Сири, така де, Джия или Кристиана, отколкото тая пръдла.

Само тука сте недоволни. Под клипа има само положителни коментари. На мен ми харесва. 

Не ми хареса особено.. предната и самостоятелна песен май беше по - добре!

Ужасна песен, толкова демоде е Лидия вече, време е да ни отърве от присъствието си. Изпитвам неприязъм докато я гледам и слушам

К'во е тва бе? Баси ретро напъна с не евтин ами безплатен клип....

Ти мани клипа, ми тя цялата визия и песен е жива смеска 'Адриана-Кати".

Ай сиктир.

Аранжимента е жесток. Напомня на стария фолк като звучене. Лидия е топ маце. До там с добрите неща за проекта... Ше пали поредната цигара, надявайки се на песен и реакция на аудитприята като на Десита. 

Спрях я след първия припев. Много ми е слаба, даже учудващо... не се сещам за по-слаба песен на Алфите.

Не ми харесва, толкова е пято, текстът е слаб, видеото е евтино и скучно, всичко крещи пълнеж и правено набързо. Това е най-слабото й парче досега, ако рискува да омръзне бързо с такива песнички, доста ще го загази до по-малко и от година. Засега има голям интерес, не е хуабво да го пилее така.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...