stereoto_ Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, Senhor каза: И това от фен на Джена? Обективно фенско мнение, не съм на черното бяло и за Джена. Но е друг фактът, че хитовете на Джена, Яница няма да го има никога, ако ще да се разкрачи до ушите. Просто е жалка картинка, а й това го доказва, че хората разбраха за нея чак на 12-тата от кариерата й, благодарение на Оцко. На Пайнера не му пука за Яница, каквото покаже, покаже. Има по-важно на дневен ред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, stereoto_ каза: Обективно фенско мнение, не съм на черното бяло и за Джена. Но е друг фактът, че хитовете на Джена, Яница няма да го има никога, ако ще да се разкрачи до ушите. Просто е жалка картинка, а й това го доказва, че хората разбраха за нея чак на 12-тата от кариерата й, благодарение на Оцко. На Пайнера не му пука за Яница, каквото покаже, покаже. Има по-важно на дневен ред. Яница има хит за какъвто Джена може да си мечтае - ''Мома Яница''. От друга страна Джена хит като ''Въртележката'' не е виждала от ''Да те бях ранила'' или ''Да видя какво е''. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, -A. каза: Яница има хит за какъвто Джена може да си мечтае - ''Мома Яница''. От друга страна Джена хит като ''Въртележката'' не е виждала от ''Да те бях ранила'' или ''Да видя какво е''. Нека да е така, но пък Яница няма хит като "Да те бях ранила", но пък и няма да има, защото е жалка спермоядка. 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Август 6 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 6 Някой базика ли се с тях или имат крайно луди фенове???? 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 3 минути, -A. каза: Яница има хит за какъвто Джена може да си мечтае - ''Мома Яница''. От друга страна Джена хит като ''Въртележката'' не е виждала от ''Да те бях ранила'' или ''Да видя какво е''. А “Моли се да не почна” какво е? Флоп сигурно! 🧐 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 3 минути, stereoto_ каза: Нека да е така, но пък Яница няма хит като "Да те бях ранила", но пък и няма да има, защото е жалка спермоядка. ''Да те бях ранила'' - песен, която Тони Стораро подари на Джен. Каква е причината за този щедър подарък ? Само Валя-Али знае. пс @Gentleman., забравих за ''Моли се да не почна'' - наистина топ хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 За къде, дори и тази да не стане голям хит, в което се съмнявам, "Твоето ферари" стана такъв. Освен това горните флопове... Дано Джена изкара и един такъв, песните до една са трепач, да не говорим за "Шампионката" колко е голяма, видеото е убийствено добро също. Яница освен това в десета глуха няма как да се прибере вече след хитовете, които направи, само "Мома Яница" и "Въртележката" са от ранга на емблеми, дето ще се слушат години наред, да не говорим за първите с Оцко, дето скандализира като луда. Освен това приемите по концерти са й разбиващи, обикновено от нея започва концерта всъщност. 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 17 минути, stereoto_ каза: Нека да е така, но пък Яница няма хит като "Да те бях ранила", но пък и няма да има, защото е жалка спермоядка. Много си злобен от този ти акаунт, предпочитам алтер-егото ти от другия. Някакво успокоително ..... 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Какво и' липсваше на ШАМПИОНКАТА да стане хит? На фона на днешната песен. е мега-гига-ултра яка. И песните и' oт 2016-та заслужаваха да станат по-големи хитове, останалите и' песни заслужено флопнаха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Току що, Starboy каза: Много си злобен от този ти акаунт, предпочитам алтер-егото ти от другия. Някакво успокоително ..... Имам само един акаунт от вече почти 10 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, stereoto_ каза: Имам само един акаунт от вече почти 10 години. Не забравяй, че бях модератор, миличко. И то такъв на годината. Но както и да е, де, ще ти запазя анонимността, че кралица Джен да не те оскубе. 6 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 5 часа , Slavi каза: Това му е от 8 месеца и е с 10 милиона. Общо взето Криско си е на върха. Нищо че Дни и нощи нв му се получи. 2 бона са много хитови, правят луди гледания като за Македония (под 2 млн жители). Реално песента си е тяхна, Криско влиза само с един куплет. Криско и околието му са доста зле напоследък и не е отдръпване на интереса, просто няма нищо, което да става за слушане. преди 1 час, Krislena каза: Кралица на флоповете Защо я водим флоп, стабилно известна песен си е и с гледанията е прилична? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Тези които казват че Шампионка е топ клип са същите които мислят че Лоша е клип на десетилетието.🙂 Ужасни анимации и в двата клипа, но предпочитам Яница като присъствие в 🏆. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 9 минути, Starboy каза: Не забравяй, че бях модератор, миличко. И то такъв на годината. Но както и да е, де, ще ти запазя анонимността, че кралица Джен да не те оскубе. Ми, добре, като си модератор докажи, недей само да плашиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, stereoto_ каза: Ми, добре, като си модератор докажи, недей само да плашиш. Аз никого не искам да плаша, просто пак споменавам, че от другия ти профил ме кефиш повече, от тук освен злоба и заядни, друго няма. Имай си ако искаш и 5 профила, това мен не ме засяга. Очаквам те от другия, където си се радваме и смеем на постовете. 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 6 минути, Willy каза: Тези които казват че Шампионка е топ клип са същите които мислят че Лоша е клип на десетилетието.🙂 Ужасни анимации и в двата клипа, но предпочитам Яница като присъствие в 🏆. O не, "Лоша" е много по-силен от Императричният клип и според мен най-добрия на Андреа. Помним ли как Императрицата cancelled Андри точно на 24.10.2014? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Starboy каза: Аз никого не искам да плаша, просто пак споменавам, че от другия ти профил ме кефиш повече, от тук освен злоба и заядни, друго няма. Имай си ако искаш и 5 профила, това мен не ме засяга. Очаквам те от другия, където си се радваме и смеем на постовете. Окей, живей в заблуда, не ми пука за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Няма как си е хит, просто след Въртележката нямаше как да достигне пълния си потенциал. Песен с над 5 милиона няма как да е флоп. Яница всяка година се отчита с поне един хит от 2014 насам, само 2016 й беше по-слаба, но примерно на РД на Планета имаше супер прием. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, stereoto_ каза: Окей, живей в заблуда, не ми пука за теб. Успокой се, аз не съм Джена, за да се оправдаваш вече 20 пъти за нещо, което е моя заблуда хъ хъ. Обзалагам се на гривна картие, ако не вдигнеш 2-3 дена ще е бедствие. Лек ден, коте 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Топ изпълнение: 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 3 минути, Senhor каза: Няма как си е хит, просто след Въртележката нямаше как да достигне пълния си потенциал. Песен с над 5 милиона няма как да е флоп. Яница всяка година се отчита с поне един хит от 2014 насам, само 2016 й беше по-слаба, но примерно на РД на Планета имаше супер прием. Тук е жестока. Дори ''Фуклата'' е с добър прием. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 7 минути, Alter Ego каза: Помним ли как Императрицата cancelled Андри точно на 24.10.2014? Даа, на този ден Андреа подаде щафетата на нова скандална икона! 😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Слушайте каквото ви кефи, дето се вика сичко е ОК, вече сме на дъното слушайки чалга, сега какъв цвят говно харесваме персонално няма значение. 3 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Willy каза: Даа, на този ден Андреа подаде щафетата на нова скандална икона! 😍 И това след хита "Най-добрата", кoй го очакваше... Жалко че "Върнах ти го" не прозвуча на рождените дни на Планета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 49 минути, -A. каза: пс @Gentleman., забравих за ''Моли се да не почна'' - наистина топ хит. "Коя" и "Хулиган" също бяха стабилни хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари