Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Има ли помакини в чалгата питам аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 12 минути, Slavi каза: Има ли помакини в чалгата питам аз ُЕто ти една потвърдена Подозирам и Ашли, но нямам инфо 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 3 часа , Амброжка. каза: Моля? Боклук. Винаги е била евтина версия на Камелия. Дори и в това си начинание не успя да я изкопира както трябва. Цял живот така. Както е модерно да се казва - Когато си поръчаш Камелия от АлиЕкспрес. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Повръщам 🤢🤮 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 32 минути, Slavi каза: Има ли помакини в чалгата питам аз Цура Янева ми е силно съмнителна. Имаше и една народна. Забравих точно коя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Ей това е ТОПА, почна ми случайно и не съм го спирал от 40 минути вече! 3 5 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Класа е един от бруталите на годината. Не се знае колко много пъти съм я слушал! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 90% от форума харесва "Класа",а на концерта никаква реакция. Как е възможно това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Ей това е другия мегахит: 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, xroflx9 каза: 90% от форума харесва "Класа",а на концерта никаква реакция. Как е възможно това? На плейбек и никакъв контакт с публиката. Не че щеше да смаже с прием де, но можеше да се пее. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, xroflx9 каза: 90% от форума харесва "Класа",а на концерта никаква реакция. Как е възможно това? Огромна част тук са хора без възпитание и вкус. Най-вече феновете на една определена. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Емилия: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 2 минути, Willy каза: На плейбек и никакъв контакт с публиката. Не че щеше да смаже с прием де, но можеше да се пее. Е,надали някога ще чуем точно тази на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, DarkChild каза: Огромна част тук са хора без възпитание и вкус. Най-вече феновете на една определена. Забелязвам, че особено при галеновите Ариа е на почит... 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, Slavi каза: Забелязвам, че особено при галеновите Ариа е на почит... 🤣 Видях сърцето,което си сложил на "Параноя" Внимавай! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Току що, xroflx9 каза: Е,надали някога ще чуем точно тази на живо. Ушите ми, кучета ги яли! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, xroflx9 каза: Видях сърцето,което си сложил на "Параноя" Внимавай! Не устоях на Меди... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, Slavi каза: Не устоях на Меди... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Току що, xroflx9 каза: Това ми е любимото. Секси мангале! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 2 минути, Slavi каза: Това ми е любимото. Секси мангале! Ужасен ужас. Повръщам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Меди ми беше от приятните изпълнители, но случайно попаднах на един негов лайв където се държеше супер неадекватно и надуто и ми падна в очите. Обаче песните му са топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 7 минути, Willy каза: Ушите ми, кучета ги яли! Клетата дори Аря Старк не можа да й помогне за малко интерес.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Все пак е похвално че се интересува от западна музика! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 24 минути, Willy каза: Ушите ми, кучета ги яли! Ама каква емоция, какво чудо. Напомня ми на Лияна с тази игра с микрофона. Имам чувството, че всеки един момент ще го налапа... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 57 минути, Starboy каза: Ей това е ТОПА, почна ми случайно и не съм го спирал от 40 минути вече! Тук е момента да призная, че това е една guilty pleasure. Поздрави и прегръдки за Ария. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари