Blueberry Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Всъщност първият му албум е от началотно на 2020. Минали са почти 2 години. Просто не е спирал да е актуален, затова ти се струва, че е често. Ариана мисля, че в момента прави почивка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Албума на The Weeknd е Б Р У Т А Л! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Точно идвах да напиша, че новият албум е тотална бруталия Това го виждам като скрития хит, нещо като Save your tears. Е, едва ли ще я презапише точно тая с Ариана де... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ужасен е новия албум, много под предния. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 24 минути, BobiTo каза: Ужасен е новия албум, много под предния. Чуй го пак. И аз така реагирах първоначално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Мен много ми хареса, много е groovy и същевременно перфектен за сезона - студен и нощен. The Weeknd ми беше много анти до Blinding Lights, но трябва да си призная, че ми става все по-любим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 И аз бях в шок при първо слушане, цялата концепция май ме шашна, но сега… истински брутализъм! Няма друг изпълнител (дори жена), който да се старае да предлага такива проекти с мисъл, концепция и сякаш са филм, а не просто някакви си събрани песни. Музикален гений! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Bella right now 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Белла е сравнително пощадена в тоя албум. Голямата потърпевша е Ариана, но за нейно щастие мнозинството няма да се усети (както стана и с The Hills) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 She delivered Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дуа Липа се е разделила с Ануар Хадид. Чакаме трио със Зейн и The Weeknd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Албумът се казва "Love Sux" и излиза на 25 февруари. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Жестока обложка! Една от най-добрите й, но според мен щеше да е по-добре без надписа. И промо сингъла кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ако бях видяла тази обложка с това заглавие на друго място, щях да реша, че е някой от албумите й от 2008-9, а не 2022. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Отново е в ретро форма. И двете ми залезли WW любимки изведнъж решиха да се върнат към имиджа си от времето, когато им станах фен. Случайност? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 2 часа , SG каза: Отново е в ретро форма. И двете ми залезли WW любимки изведнъж решиха да се върнат към имиджа си от времето, когато им станах фен. Случайност? Ако се върне и БГ любимката ти ще е подозрително На мен това ми е топа в момента: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 39 минути, Blueberry каза: Ако се върне и БГ любимката ти ще е подозрително На мен това ми е топа в момента: Ако стане на въпрос Бг любимката да се връща към имиджа от ерата, в която съм й станал фен- напоследък всъщност доста се доближава до там с тоталното си очалгарисване, защото говорим за ерата Гореща следа. На мен от световните най-слушана вече сумати време ми е Stay и засега няма изгледи това да се промени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Сестрата на Бритни била много завистлива.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FatherOfDragons Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Рира е бременна. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 преди 14 минути, FatherOfDragons каза: Рира е бременна. Радвам се за нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 преди 26 минути, Fast каза: Радвам се за нея. изобщо не се радвам ! отиде й кариерата няма да пуска албум 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много се зарадвах за нея. Личеше си, че отдавна копнееше за бебе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Риана е бременна! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари