Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Добре. И мен не ме вълнува какво мисли Калин. Анелия изобщо не е на ниво Юнона, а дори да е със сигурност в момента цялата чалга е на това ниво. Излез, заеби клуба, излез от вас и се разходи: София, Варна, Бургас, Созопол, Слънчев бряг. През деня се разходи и ми кажи колко чалга чуваш по бял ден. Единият клуб е единственото място, което реално Е представителна извадка, защото само там голяма тълпа хора слушат тая музика. Никъде другаде, сега уважавам чуждото мнение, но говорим за две чалгаджийки. Дори и да допуснем, че Преслава е непрекъснато в медиите, което е факт е с: наркотици, побоища с Бирмата, носа и т.н.

Никой не ти говори, че клубът не е представителна извадка, но ти отиваш на едно място и съдиш генерално по реакциите на 20 или 50 души. Обиколи няколко заведения в различни градове и прави генерални изводи. А още по-представителни за мен са големите концерти, където Ана се приема по-зле от всички топ имена.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Никой не ти говори, че клубът не е представителна извадка, но ти отиваш на едно място и съдиш генерално по реакциите на 20 или 50 души. Обиколи няколко заведения в различни градове и прави генерални изводи. А още по-представителни за мен са големите концерти, където Ана се приема по-зле от всички топ имена.

Аз тва правя. Казвам ти, не спорим че Преслава е по - голямо име. Тя е! Но в клубовете Анелия има по - голям хит (ако се пусне). Дай ми още е мегахит. За останалите си прав.

за концертите не се съгласявам. Приема си се като останалите и една идея под Преслава. Но последната се води за топа на конопа.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Е как, на последния концерт кои бяха по-добре приети от “Дай ми още” примерно, освен Преслава и Галена

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Гальо каза:

Е как, на последния концерт кои бяха по-добре приети от “Дай ми още” примерно, освен Преслава и Галена

Цура и Денис Теофиков смазаха с прием. Галин мисля, че също беше по-силен.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, VulkoIsTheBest каза:

Ко са случва тука ма? Цял ден тая Анелия, тая пордотка! Сигурно роднините й в последно време не говорят за нея толкова, колкото ние днес тук. 

Да се радва клетата, в останалото време никой не се сеща за нея.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , VulkoIsTheBest каза:

Подкрепям това мнение.

Анелия горе-долу наскоро изкара най-големия хит на някакво 6-месечие или дори за годината - "Да ми още". И пак хората не ги ебе за нея, слушат песента, не се вълнуват от певицата.

Другият проблем е хаотичността на проектите й. Боклук след качествено, фийт с невразчник след дует с изпълнител втора категория и тем подобни.

Анелия да си прави песните по възможност добри, защото имаме нужда от такива, но тя масово уважение вече няма. Имаше преди 15 години със стария имидж и излъчване, хората я помнеха с рок-фолка и фурора, който направи.

За Галин VS Фики също няма две мнения по въпроса. Да, Фики е по-талантлив, обаче от доооста време Галин вълнува в пъти повече младите от първия. Излезе им през турските ануси на  Фики и Тони онова освиркване срещу Галин на последните награди. Karma is such is fucking bitch sometimes. ;)

Конди, 90% от обществото не се вълнувя нито оъ Галена, нито от Преслава. И двете имат далеч по малко фенове от сума ти и имена от бг музиката, по които децата откачат. Преслава я видяхме и в брадъра и в капките, че няма нито масово одобреное, нито е народна любимка, каквато е била. Галена пък още по малко. Тя няма и какво да покаже по такива риалитита и ако влезе, ще се орезили като Райна или Марушка. И да, масово хората не дават 5 пари коя била освиркана или с топ прием на концерт. Масовото мнение за чалгарките е негативно и то важи за за всяка една от тях. Софка и Деса имаха някакъв по различен статут, но и те с действията си последно време се приближиват към другите дъна... 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Софка и Деса имат по - различен статус, защото и двете един вид са работили с гласа си. В смисъл едната беше на Евровизия. Другата като цяло е пяла неща от опера до рап. Да, нямат социален статус и на никой не му пука за тях, но за да се мушнат като извинение или представители на чалгата стават. Не знам как да го обясня по - добре. Никой не се сеща за тях, но ако трябва да е чалга е по - вероятно да са те двете по националната телевизия. Не защото са актуални, или некви национални звезди, а по - скоро защото са можещи певици. Преслава също е можеща певица, но е тясно асоциирана с чалгата и никога не е показала или излезнала от рамката на такава. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Софка и Деса имат по - различен статус, защото и двете един вид са работили с гласа си. В смисъл едната беше на Евровизия. Другата като цяло е пяла неща от опера до рап. Да, нямат социален статус и на никой не му пука за тях, но за да се мушнат като извинение или представители на чалгата стават. Не знам как да го обясня по - добре. Никой не се сеща за тях, но ако трябва да е чалга е по - вероятно да са те двете по националната телевизия. Не защото са актуални, или некви национални звезди, а по - скоро защото са можещи певици. Преслава също е можеща певица, но е тясно асоциирана с чалгата и никога не е показала или излезнала от рамката на такава. 

Получавали са някакво масово одобрение в риалитита пред звезди от другите жанрове и професии. Освен това като личности се харесват и  са се доказали като добродушни, наивни и по близко до народа душевност. Но, да, в момента в който поредното риалити свърши, хората бързо забравят за тях. И все пак, защото са можещи певици и не са типичното чалга клише, някак не се възприемат като другите чалгарки. Тъжното е, че те не използваха тази им привилегия, за да изпъкнат, а се натискат да вървят по пътя на типичната чслгаджийка. Софка се излага яко с тоя Гринго, Деса пък с Благой. Освен това песните им също са ориентирани на 80процента за клубовете. 

И все пак вярвам, че след 30 години ще са оставили доста повече от Преслава и Галена и все имат в миналото си песни, които да могат да бъдат вечни и приемани като шлагери за разлила от всичката музика, която се издава днес... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Преслава просто има брутален глас, като го чуеш всичките ти ФИБРИЧКИ полудяват и пощуряват! Много ѝ отива да пъшка под екзотичните звуци на Оцко, дано вярно направо и самостоятелна песен от него, щеше да е супер да има и 1-2 линий текст, но така е по-загадъчно и мистично, насладете се за този ХИТ ...

• Love 4
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Slavi каза:

Получавали са някакво масово одобрение в риалитита пред звезди от другите жанрове и професии. Освен това като личности се харесват и  са се доказали като добродушни, наивни и по близко до народа душевност. Но, да, в момента в който поредното риалити свърши, хората бързо забравят за тях. И все пак, защото са можещи певици и не са типичното чалга клише, някак не се възприемат като другите чалгарки. Тъжното е, че те не използваха тази им привилегия, за да изпъкнат, а се натискат да вървят по пътя на типичната чслгаджийка. Софка се излага яко с тоя Гринго, Деса пък с Благой. Освен това песните им също са ориентирани на 80процента за клубовете. 

И все пак вярвам, че след 30 години ще са оставили доста повече от Преслава и Галена и все имат в миналото си песни, които да могат да бъдат вечни и приемани като шлагери за разлила от всичката музика, която се издава днес... 

Пропускаш факта, че много често особено в последните години, продуцентите на риалити предавания (примерно "Като две капки вода" и др.), целенасочено бутат чалгата на заден план и се държат снизходително с изпълнителите и с жанра като цяло, дори забраняват в предаванията им да се пеят такива песни. Но не пропуснат сезон да не поканят някоя чалгарка, която да им вдигне рейтинга.

Сподели в други сайтове

Наистина дано Преслава пак работи с Оцко. ''Режим неприлична'' е жестока песен и от слабия и период към днешна дата прави най-добри гледания. ''Аматьорка'' пък е със супер интересна музика.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, -A. каза:

Наистина дано Преслава пак работи с Оцко. ''Режим неприлична'' е жестока песен и от слабия и период към днешна дата прави най-добри гледания. ''Аматьорка'' пък е със супер интересна музика.

Вярно, крадена.. но пък наистина интерена и скандална, кара те да покажеш най-лудото у теб, слушайки я в клуба. Лято 2015 беше супер ....

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Slavi каза:

Конди, 90% от обществото не се вълнувя нито оъ Галена, нито от Преслава. И двете имат далеч по малко фенове от сума ти и имена от бг музиката, по които децата откачат. Преслава я видяхме и в брадъра и в капките, че няма нито масово одобреное, нито е народна любимка, каквато е била. Галена пък още по малко. Тя няма и какво да покаже по такива риалитита и ако влезе, ще се орезили като Райна или Марушка. И да, масово хората не дават 5 пари коя била освиркана или с топ прием на концерт. Масовото мнение за чалгарките е негативно и то важи за за всяка една от тях. Софка и Деса имаха някакъв по различен статут, но и те с действията си последно време се приближиват към другите дъна... 

Ма хората са тъпи, кво ма интересува тоя изпростял народ. Нали виждам за какво става въпрос  в Пловдив (струпване на половин милион население в и около града) - тотална простащина. Ние сме топа. Другите да го духат. :D :D

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, mitak_94 каза:

Много хубава вечеринка!  :D Преси какво ли споделя на Емилия на 02:42?🤣

Каквото и да е, Емилия си взима секунда-две да обмисли преди да реагира. Винаги с едно на ум за ехидная!

Сподели в други сайтове

Стига сте плюли Анелия, сякаш само тя е деградирала. А и истинската Й същност е чалгарска и кръчмарска онова в началото е било роля, щеше да омръзне на децата, така или иначе... То и Галин ще омръзне, като му одъртеят феновете, а той глас за повече.

Сякаш Преса не се преориентира към мазни песни за пиячка, а и визуално се напъна да стане редова ковра. Не сте честни пред себе си дори.

• Love 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Стига сте плюли Анелия, сякаш само тя е деградирала. А и истинската Й същност е чалгарска и кръчмарска онова в началото е било роля, щеше да омръзне на децата, така или иначе... То и Галин ще омръзне, като му одъртеят феновете, а той глас за повече.

Сякаш Преса не се преориентира към мазни песни за пиячка, а и визуално се напъна да стане редова ковра. Не сте честни пред себе си дори.

Голямата болка на Галена и Преслава е, че никога няма да са мадами като Анелия. Просто на Анелия Господ е сипал повече. Нито имат нейната усмивка, нито нейното лице. Толкова пъти Анелия е печелила най - красива личност на България. Едно време манекенките й завиждаха до една. До ден днешен е почти без корекции и е яка мадама. Преслава прилича на трол и винаги е била една идея назад по красота, а Галена колкото и операции да си направи, не може да се мери с Анелия и никога реално не е била топа на красавиците.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Голямата болка на Галена и Преслава е, че никога няма да са мадами като Анелия. Просто на Анелия Господ е сипал повече. Нито имат нейната усмивка, нито нейното лице. Толкова пъти Анелия е печелила най - красива личност на България. Едно време манекенките й завиждаха до една. До ден днешен е почти без корекции и е яка мадама. Преслава прилича на трол и винаги е била една идея назад по красота, а Галена колкото и операции да си направи, не може да се мери с Анелия и никога реално не е била топа на красавиците.

Абсолютно. Аня хем глас, хем фасон. И коя през последните години има хитове като Дай ми още, Гот ми е, Аз съм Дявола, Зоопарк, че и Искам те, полудявам? Преса има едното Слабо място, Галя - Караваната. Всичко друго се забравя до година максимум, а у Аня има магия и всичко живо избухва и къси ризи само като чуе първите акорди на горепосочените хитачки!

• Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, VulkoIsTheBest каза:

Няма па, ша я плюем. Щот сме злобни и се ядосваме, че е по-умна от нас. Даже, ако я видя, ще я захрача.

Тая битка злато си я загубило още преди да е почнала. Ще станеш по - зелен от тинясало блато. Анелия е като каратечница за храчки. А и има 10+ години опит. Недей си се мисли за спец, да не се окаже, че стои треньор срещу теб.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза:

Няма па, ша я плюем. Щот сме злобни и се ядосваме, че е по-умна от нас. Даже, ако я видя, ще я захрача.

Недей, че тя е опитна и ако те нахрачи със засилка, ще те нокаутира.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...