Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 47 минути, zai4eto82 каза: На работа на Преслава никой не й се кефи. Като разбраха, че ще идва Галена и викат да ходят на Галена. Преслава само тука се боготвори, извън него е Галена, Емануела, Алисия, Емилия, Галин. Викаш благодарение на 10и фена в рама има стотици пълни участия до фул, най много последователи във всички социални мрежи(повече от Галена). Ние 10имата и правим милионите гледания. Зайке, излез от филма, че ставаш много неадекватна и заприличваш все повече на злобна мома... Това, че ти не и се кефиш, си е твое право, но не говори от името едва ли не на цялата държава. Насила ли някой води хората по участията и, че са все пълни, макар и с най висок хонорар? След като никой не и се кефи защо има повече последователи в инстаграм и фб от всички други чалгаджийки? 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 Добро утро! Най-запазеният хит от 2018 е направил 26к през последното денонощие. В Плаза е станало мазало на тая песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час , presi_presi каза: От коя песен е крадена Пиян, че не мога да се сетя? Хайде дай линковете на тези две песни!!! Айде феновете на подрепящата домашното насилие вземете се в ръце? Как така толбухинския Майкъл Джексън едва на 2ро място, това вашто на нищо не прилича ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 43 минути, Slavi каза: Викаш благодарение на 10и фена в рама има стотици пълни участия до фул, най много последователи във всички социални мрежи(повече от Галена). Ние 10имата и правим милионите гледания. Зайке, излез от филма, че ставаш много неадекватна и заприличваш все повече на злобна мома... Това, че ти не и се кефиш, си е твое право, но не говори от името едва ли не на цялата държава. Насила ли някой води хората по участията и, че са все пълни, макар и с най висок хонорар? След като никой не и се кефи защо има повече последователи в инстаграм и фб от всички други чалгаджийки? Те са заслепени и заблудени затова. Преди беше, сега вече не прави хубави песни и е плашило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 7 часа , pechenko каза: И какво? "Хита на лятото" - Пиян краден от други две песни, а феновете й опитват да го прикрият Смях в залата! Ако беше Галена друга песен щяха да пеят, но нали е Преслава То пък и тва сефте. Галена беше Майкъл Джексън, ама като вече се използва за двойничката и от Толбухин, не било правилно, не и бил паднал носа още. А за рекламата на Корцет дори не ми е интересно да повдигам въпроса вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 минута, Lelqtian каза: Айде феновете на подрепящата домашното насилие вземете се в ръце? Как така толбухинския Майкъл Джексън едва на 2ро място, това вашто на нищо не прилича ... По-хубавата новина е ,че Енджи най-накрая ще има дете. след като загуби близначките. Много ме кефи тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час , zai4eto82 каза: По-хубавата новина е ,че Енджи най-накрая ще има дете. след като загуби близначките. Много ме кефи тя. Коя зодия си, зайке? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 минута, Slavi каза: Коя зодия си, зайке? 😁 Познай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 39 минути, zai4eto82 каза: Познай. Трудно. Проявяваш характеристики на овен и козирог от една страна. Преслава много ми харесва откакто се оряза. Преди приличаше на вещица, а сега е топ мацорана. Нищо общо с траверс. Направо е секс машина 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 Аз пък изпитвам носталгия към вещицата Преси с ехидната усмивка. С Галя бяха като 'Круела срещу Злодеида". Сега не смее да се ухили и прави само някакви патешки муцуни в ТВ версиите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 9 минути, Gerganafen каза: Аз пък изпитвам носталгия към вещицата Преси с ехидната усмивка. С Галя бяха като 'Круела срещу Злодеида". Сега не смее да се ухили и прави само някакви патешки муцуни в ТВ версиите. В лайв версиите да, но пък на снимки в инста често е ухилена. Така ми е дори още по подла и ехидна. Почнах дори да забравям стария и облик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час, Slavi каза: Трудно. Проявяваш характеристики на овен и козирог от една страна. Преслава много ми харесва откакто се оряза. Преди приличаше на вещица, а сега е топ мацорана. Нищо общо с траверс. Направо е секс машина Стрелец съм. Можех да съм Козирог, но съм избързала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 Това момиче заслужава много! Невероятна е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час , Gerganafen каза: Аз пък изпитвам носталгия към вещицата Преси с ехидната усмивка. С Галя бяха като 'Круела срещу Злодеида". Сега не смее да се ухили и прави само някакви патешки муцуни в ТВ версиите. Мдам, и на мен ми лиспват от едно време. Имаше едно паметно Сигнално жълто дет ги беше фанала с нещо мязащо на нощници пред ЦУМ. Галя беше като тапицирана табуретка все още, а Петя още с огромните цици и стария нос за малко да влезе в един казан за боклук, както я снимаха, така се беше затрогнала да дрънка простотии за пред камерата, нищо че е Албена Вулева. Мноо бяха сладки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час , Slavi каза: Трудно. Проявяваш характеристики на овен и козирог от една страна. Аз неадекватни и плиткоумни козироци не познавам. Не те забравям, Не идвай и Трябваш ми нямат спиране. Другите две съм ги чул точно веднъж. Даже имената не им знам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 14 минути, Vancho каза: Аз неадекватни и плиткоумни козироци не познавам. Не те забравям, Не идвай и Трябваш ми нямат спиране. Другите две съм ги чул точно веднъж. Даже имената не им знам. Веднага поправи тази грешка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Това момиче заслужава много! Невероятна е. И аз го констатирах след като изслушах клипа. Жалко, че добрите певици в този жанр нямат бъдеще... Още по малко такива, които ще си пробват късмета сами. Ако след The Best беше влязла в Пайнер и Пашев я бе взел под крилото си, можеше и да се случи нещо, но доколкото знам, тя е доста особен и независим характер и трудно би оставила някой да и дава наклон, както са Джулия и Малката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 35 минути, Vancho каза: Аз неадекватни и плиткоумни козироци не познавам. Не те забравям, Не идвай и Трябваш ми нямат спиране. Другите две съм ги чул точно веднъж. Даже имената не им знам. За мен сила са Не те забравям и Не идвай. Не случайно двете се откроиха най много. Едната вече е хит, а Не идвай масово се одобрява, въпреки че не е с типичния саунд за клубовете. Останалите не, че са лоши, но се усеща, че са правени за преди 2014 като звучене. Право в очите не влиза в тази графа, но и липсва нещи. Иначе няма безкрайно неслушаема песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ И................. НЕ МОГА ДА СПРА да те искам сега, още, още ме целувай такааааааааааааааааааааа!!! И не мога да спра с теб да бъда добра, даже и да плача след товаааааааааааааа!!!!!! Една от любимите ми песни на Яничка, винаги ме зарежда с положителни емоции, даже в моменти като този в който ми иде да запаля цялата къща и всички вътре! Поздрав за всички които я харесват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 А дали някой друг има моите наблюдения, че 2019 година във форума мина в обсъждане на Преслава на 80 %. Общо взето ако не е тя, нямаше и да има какво да коментираме. Като започнем от операциите, минем през Изтрезняваш ли и Пиян, албума и стигнем до всичко жълто, което се пише за нея и Павел. Дори хейтърите като Зайка, Конде и други няма ден, в който по 3 пъти да не отчетат терзанията си, свързани с Пресле. Освен това откакто Паника не успя да доминира над Пиян, а Пресли пусна албум, забелязвам, че Галеновите намалиха визитите си. Случайност? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 5 Author Report Сподели Публикувано Октомври 5 2019, годината на .... Както 2018 - Да гори в любов и 2017 - Не се изтриваш .. целувки! 1 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 2 минути, Starboy каза: 2019, годината на .... Както 2018 - Да гори в любов и 2017 - Не се изтриваш .. целувки! Кършиш ли дупе под звуците на "От любов преглъщани"? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 1 час , zai4eto82 каза: Стрелец съм. Можех да съм Козирог, но съм избързала. Скъпа, на твоята зодия отговаря ето този трак 10 фена от рамания с много зор му нашлякахме 20 милиона гледания. Какво мислиш за този трак и един от най добрите клипове на Пресли последните години? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 5 Author Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Кършиш ли дупе под звуците на "От любов преглъщани"? Разбира се, както под цялото времетраене на албума на хилядолетието! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 5 Report Сподели Публикувано Октомври 5 преди 43 минути, Cally-Pressyfan' каза: Веднага поправи тази грешка! Не ми харесва, Кали. 😕 И тея вокали са ужасни. Тая и другата нова песен са най-слабите в албума. преди 15 минути, Slavi каза: А дали някой друг има моите наблюдения, че 2019 година във форума мина в обсъждане на Преслава на 80 %. Общо взето ако не е тя, нямаше и да има какво да коментираме. Като започнем от операциите, минем през Изтрезняваш ли и Пиян, албума и стигнем до всичко жълто, което се пише за нея и Павел. Дори хейтърите като Зайка, Конде и други няма ден, в който по 3 пъти да не отчетат терзанията си, свързани с Пресле. Не само във форума се обсъжда Преслава. Извън него също. 2019-та категорично си е нейната година. Според мен това й е най-силната година от това десетилетие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари