Jump to content

Галена - Паника

Препоръчани коментари

• Отговори 106
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Много добро видео, нямах и съмнение в него! След като разбрах, че "Паника" е на Оцко като музика не знаех какво да очаквам, но е интересно като музика, постарал се е, а очаквах много повече от песента и хитов потенциал. Видеото определено е по-силно от песента този път. 

Сподели в други сайтове

Песента не е лоша, ще стане хит за 2 месеца. Но за пореден път се личи, че Галена върви надолу. Няма го ефектът "уау" както беше при "Хавана Тропикана" и други. Тогава просто се виждаше, че е над останалите, сега вече не доминира по същия начин.

Клипът е ясно. Само Цура Янева може да я конкурира.

п.с. Изпяването звучи много глухо. Трябва да се напрягаш да чуеш.

Сподели в други сайтове

Клипа е жесток. Песента не е лоша, честно казано ми напомня малко на ''Все ми е тая'' на Лорена. Припева е супер, но видях в коментарите, че най-якото от песента е крадено от някаква сръбска песен. Абе ще е хит.

Сподели в други сайтове

Помислих, че има прелюдия пред припева и очаквах вече кулминация, а то се оказа, че това бил припевът!!!! Липсва ми заряд. Иначе аранжиментът е чук, доста ми допада и не е типично Оцков. Изпяването е на ниво. Текстът е идиотски, но това не ме изненадва в чалгата. 

Мен пък клипът не ме впечатли с абсолютно нищо. Правила е много по-добри. 

Самата песен е възможно да ме зариби. Първите месеци и Феноменален и Добре ли си ми бяха бозави, а сега ме кефят. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Помислих, че има прелюдия пред припева и очаквах вече кулминация, а то се оказа, че това бил припевът!!!! Липсва ми заряд. Иначе аранжиментът е чук, доста ми допада и не е типично Оцков. Изпяването е на ниво. Текстът е идиотски, но това не ме изненадва в чалгата. 

Самата песен е възможно да ме зариби. Първите месеци и Феноменален и Добре ли си ми бяха бозави, а сега ме кефят. 

Клиповете ѝ били много ценни, скъпи, никога не иска да стане за смях с тях. И за пореден път клипа е по-силен от песента, което е тъпо. 

Сподели в други сайтове

Току що, Starboy каза:
преди 4 минути, asylum каза:

Клиповете ѝ били много ценни, скъпи, никога не иска

Докато говорим, капят сълзи, познай кой е виновен пак - Галена

Сподели в други сайтове

Браво на Галя! Като разбрах, че Оцко е композитор не можех да повярвям, защото музиката е много различна. На Галя гласът е много обработен. Защо толкова много auto tune? Какво казва, когато започва да приказва-нищо не разбирам?

Хубава песен!

Сподели в други сайтове

Слабо ми е. Обикновено новите песни на Галена ми харесват след време. Но не мисля, че тук е уцелила. Оцко е супер зле. Дори на Преслава последната е по-добра.

Сподели в други сайтове

След "Горкото момиче" много трудно нещо да изпъкне.. просто Джена им вдигна летвата жестоко, сигурно затова ни се струват така всички песни сега.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...