Jump to content



Теди Александрова ft. Сашо Роман и Dj Ned - Най-боли ме-


Препоръчани коментари

Тая Теда след миналогодишните си флопове, тази година се чуди как да възпее диджеите или да ги включи в проектите си, за да я въртят по клубовете. Хитруша. Тъпо е като повечето и парчета, но има хитов потенциал. 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че този път уцели хита! До този момент от летните предложение ми звучи най-добре и без да съм прочел се обзалагам, че аранжимента е на Пашев, точно защото ми напомня на една от най-любимите ми негови песни в припева - "Най-добрата" на Андреа, както и на "Сменяй ме" на Емануела. Някак си има нещо сходно между тези две песни. Текста не е кой знае какво естествено и този път прекалено еднакъв и подобен с нейните песни и с това рапиране всеки път пък, не се ли умори вече.... :D Хареса ми изобщо цялата песен, за мен пък Нед и Сашо Роман не са излишни, даже придават някакъв колорит на песента, макар, че не харесвам гласът на Романа, него още по-малко, точно тук ми стои добре. Хитово и добро! Време беше за нещо такова, че отдавна и нейна песен не ме беше грабвала така. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аман от плазмодии, които е*ават майката на целия жанр. Кое да и харесаш? К*рвенския клип ли? Гнусния текст? Единствено ретро нотката от Сашо Роман ми допада, другото е пълен оцет. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Този път уцели тотален хит. Снощи я пуснаха 3 пъти и всички се кефеха. Сашо Роман прави песента! Страшно зарибяват неговите части и веднага се запомнят. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Мега брутална! Първоначално бях раздвоен в мнението си, но песничката много зарибява и със сигурност звучи в пъти по-брутално в дискотека! Тедка си знае работата. Хит! ❤️

 

Нед наистина е излишен, сякаш шепти и е единственото нещо в песента, което не ми допада. А иначе перфектно са съчетани ретро нотката от Сашо Роман и модерното звучене след това от Теди.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И на мен не ми харесва. Опростачиха жанра с тези пошли и безмислени текстове. Никакъв прогрес при Теди Александрова Непрекъснато в текстовете се пее за наркотици и псувни. Опитва да се да копира Гери-Никол но е и се получава. В началото когато пропя имаше по готини песни! От години нищо смислесно и стойностно като текст и мелодия не е изкарвала.Съжалявам но не става песента и нищо не е уцелила! Да се учи от Галена и Анелия,Яница как се правят хитове и стойностни парчета!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аман вече от рапирането на Александрова във всяка песен. Всеки път едно и също. Само частта със Сашо Роман е зарибяваща. Което дори за мен самата е странно. Останалото е леш. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...