Jump to content

Препоръчани коментари

Не е така. Просто си ми много неприятна и ми е забавно. Но ако това те кара да се чувстваш по-самодоволна и щастлива, така си го тълкувай.

Жалко за теб щом отделяш толкова внимание на неприятни за теб хора. Аз съм ти неприятна, а при всяко влизане тук ме закачаш. Галена ти и неприятна, а все за нея говориш. Не е ли малко кофти?

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Жалко за теб щом отделяш толкова внимание на неприятни за теб хора. Аз съм ти неприятна, а при всяко влизане тук ме закачаш. Галена ти и неприятна, а все за нея говориш. Не е ли малко кофти?

:roll1:

Не се тормози, прати LUDO да играем.

Сподели в други сайтове

Не. Изобщо. За друго не се говори тук и без това. Само Галена си разиграваш. Това, заедно с твоите модераторски изяви, са причината. Иначе не си нито интересна, нито забавна за мен.

Сподели в други сайтове

Не ти е ден и това си е. :3fdb8960598fa63e:

Между другото, осъзнаваш ли колко си дегенерирал за последните няколко години? Преди време се открояваше с неподражаемия си стил, постовете ти макар и все иронични , бяха изключително оригинални, имаше дори свои фенове. А сега си се превърнал в едно сърдито и мърморещо старче. Съдбата си знае работата. :Vishenka_05:

Твоите тълкувания на съдбата са присъщи на стара циганка-джепчийка. Едва ли е случайност. А теб не те знам кой си бил преди, но не е важно. Важно е, че мислиш ме :3fdb8960598fa63e:

Не ми е цел да забавлявам никого и да се харесам на когото и да е. Най-малкото на теб :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Твоите тълкувания на съдбата са присъщи на стара циганка-джепчийка. Едва ли е случайност. А теб не те знам кой си бил преди, но не е важно. Важно е, че мислиш ме :3fdb8960598fa63e:

Не ми е цел да забавлявам никого и да се харесам на когото и да е. Най-малкото на теб :mf_surrender:

Айде и този почна с клишетата.

Тълкуванията ми са топ - преди блестеше и се открояваше, сега си една вечно АНТИ дъртица без капка класа и оригиналност. :3fdb8960598fa63e:

Всички знаят кой съм бил преди, само ти не разбра. Както и да е - не ми и трябва да разбираш.

Сподели в други сайтове

Няма такава аматьорщина. Остави обложката... Аз си го бях поръчал и дойде в някаква смотана кутийка от тези най-тънките дето ги продават в книжарниците. :mf_surrender: То няма вид на нищо. :gun_bandana:

Същата е и при мен - с тънка кутийка, все едно не е издадено от "Пайнер", ами е някакво самоделно фенско копие...

Това ли ти е обложката?Мисля, че това е част от книжното тяло към диска, поне така е при моят албум.

Да, това е обложката. Останах разочарован като не видях оригиналната снимка отпред. Твоят диск директно от "Пайнер" ли си го получил, или?

%5b/URL%5d" target="_blank">IMG_20190314_194703EccZAO4juISvHLqdWhhc1552619543.jpg

Сподели в други сайтове

Същата е и при мен - с тънка кутийка, все едно не е издадено от "Пайнер", ами е някакво самоделно фенско копие...

Да, това е обложката. Останах разочарован като не видях оригиналната снимка отпред. Твоят диск директно от "Пайнер" ли си го получил, или?

IMG_20190314_194703EccZAO4juISvHLqdWhhc1552619543.jpg

558177E6-0CD0-46AB-82B0-0A72244DEE688LbYWjprjLPs55ggO4Df1552646664_sredna.jpeg

A44D006F-6A95-4E3C-977B-BE824DB04BD1KNt05QBtvq13t0aTheNm1552646666_sredna.jpeg

Ето как изглежда моя диск..То няма нищо общо с твоя, егати професионалистите са тези “продуценти”.И наистина обложката ти е част от книжното тяло вътре. :mf_surrender: Диска поне с оригиналния принт ли е?

Иначе моя съм го купувал от музикалния магазин във Варна преди година и половина.

Сподели в други сайтове

Това е обложката на първия тираж (без цена)

5026.jpg

Тази е на втория (стикер 10,99 в сиво)

t200510283-b350568702_s400play.jpg

на третия тираж стикера е червен, цената е 11,99 и имаше надпис "Да се слуша силно!"

след това е имало и още един тираж но не знам как изглеждал

IMG_20190314_194703EccZAO4juISvHLqdWhhc1552619543.jpg

4 тиража :surprise: Невероятна! :Vishenka_05: :notworthy:

Сподели в други сайтове

Кели... виж кое тракче ме зариби чак сега както трябва... :3fdb8960598fa63e:

Шок и ужас. Аз не знам как от самото начало не те зариби? Мен не ме пуска вече половин година, за справка "Не се изтриваш" ми омръзна на третия месец.

Сподели в други сайтове

Ей, не пусна Глория на панаира и тая година дъртият пергиш от Димитровград. :pokey:

Пак Преслава ни натресе, щото всички други искани били заети на 26 август (понеделник).... :hahaha:

Сподели в други сайтове

Шок и ужас. Аз не знам как от самото начало не те зариби? Мен не ме пуска вече половин година, за справка "Не се изтриваш" ми омръзна на третия месец.

Аз я бях слушал 2-3 дни след излизането ѝ само и я заебах след това.. и така до последните 2 дни, да кажем. Вече я слушам с различна нагласа сякаш и се чудя как не ми е харесала мигом! А най-скандалното е, че бях поздравен с нейния текст като излезе... :3fdb8960598fa63e:

Това е хит от ранга на "Дай ми още"!

Сподели в други сайтове

Ей, не пусна Глория на панаира и тая година дъртият пергиш от Димитровград. :pokey:

Пак Преслава ни натресе, щото всички други искани били заети на 26 август (понеделник).... :hahaha:

Абе има време май да я откажете и да поръчате някоя друга само и само да му натриете носа ... В понеделник били заети, как пък не.

Сподели в други сайтове

Аз я бях слушал 2-3 дни след излизането ѝ само и я заебах след това.. и така до последните 2 дни, да кажем. Вече я слушам с различна нагласа сякаш и се чудя как не ми е харесала мигом! А най-скандалното е, че бях поздравен с нейния текст като излезе... :3fdb8960598fa63e:

Това е хит от ранга на "Дай ми още"!

Думите ти ме шокираха! Как така си заебал трак на нашата богиня? :gun_bandana:

Да, мило. И мисля че ще е първия Пресин клип с над 20 млн. гледания.

Сподели в други сайтове

Абе има време май да я откажете и да поръчате някоя друга само и само да му натриете носа ... В понеделник били заети, как пък не.

Не, всичко вече е окончателно. Ама па един изпълнител му искаха и баш в понеделник, само Преса свободна. Нещо, никак не иде....

Сподели в други сайтове

Не, всичко вече е окончателно. Ама па един изпълнител му искаха и баш в понеделник, само Преса свободна. Нещо, никак не иде....

И как така знае 5 месеца и половина предварително дали другите имат участия в този ден? Айде, за панаир и други такива събития се правят от рано програми, но за дискотеките - абсурд.

Сподели в други сайтове

И как така знае 5 месеца и половина предварително дали другите имат участия в този ден? Айде, за панаир и други такива събития се правят от рано програми, но за дискотеките - абсурд.

Е, то за панаира става дума. Разбирам го, че иска максимума, но на 9000 лева за панаир са и Галена и Емануела. Казал, че Глория и Ивана били на 8000. Абе цени да ти запее сърцето. Но като гледам на сърбите направо... не е за приказки. Амар вдигнал на 6000 евра. Лепа Брена на 35 000 евра, Саша Матич на 12 000. Добре, че е Цветелина Грахич и ония Павел и Венци, че иначе нема да стигне за нищо бюджета, който е най-големия отпускан въобще в последните 20 години.

Сподели в други сайтове

Кели... виж кое тракче ме зариби чак сега както трябва... :3fdb8960598fa63e:

Познай кой навръх рождения си ден преди няколко дни ми заяви по Вайбър, че нещата между нас можели да станат, но не точно, както аз съм си ги представял :huh: :roll1:

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...