Jump to content

Препоръчани коментари

Доста под "Да гори в любов", доста познато звучене -нека си пуснем по-добрата версия, а именно - "Зоопарк".

Гледам, че вече рекламираме и цигарките, което е още един белег, с който Преслава не се отличава от болшинството.

Забелязвам, че се е стиснала и за клипа, защото Рик й е направил обикновен клип, приличащ на тези на Скерлев.

Прилична песен, но нищо особено.

да си припомним първият клип на Галена след първото раждане :1000 (19):

Да, краден от реклама на Моника Белучи.

На мен ми харесва. Не съм в екстаз, но не е зле. Класи над "Пада звезда", "Чуплива и влюбена", "Без теб" и т.н., които мразя, но и ниво под "Да гори в любов" и "Не се изтриваш" ЗА МЕН.

Страшно зарибяващ припев. Частта с “психо” ми стана веднага любима фраза. Клипът ме кефи. Доста е разчупена Преслава. Браво!

Ще гърми, все пак това и е предназначението.

Обаче няколко неща, които не харесвам са фразата жените мъртви и цигарите.

Вече гледат да пускат парчета в тотално различен стил след като пряката им конкуренция е пуснала вече някаква песен. Така успяват да потушат фенските страсти и сравняването на проекти.

На Галена например последната циганийка е класи над това, да не говорим за "Сърце".

От доста време насам не ми харесва песен на Преслава.

Хитът на зимата пристигна. Страхотен проект.

Ти коментирай как в първите 3 секунди на клипа Преса размахва кутия Corset. Къде ти е сега възмущението за рекламирането на цигари. Искам моментален отговор на тоя въпрос и ти обещавам как на няма да те оставя на мира. Като ти казвах, че бившето Пете е дори по-долна продажница от Галена, просто не са и предложили желанта сума, ти ми мъкнеше вода от хиляди кладенци да я оправдаваш. Ако имаш проблеми с паметта, почвай хапчетата, Алцхаймер на твойта възраст е неприлично да имаш, пък и май се лекува в по-началните му форми.

Защо подминаваш въпроса за цигарите в клипа?

Щото е ЖПО, друго очаквал ли си?

Не ми допада. Хит ще е, но с тези тъпи текстове не виждам се оляха прекалено много вече. А добре започна годината с няколко наистина смислени песни, една от които е на пряката ѝ конкурентка Галена ("Сърце"). И определено днес дебютантката Цветина изкара много по-добрата песен от тоталната лидерка.

Преслава е такова име, че може да си позволи да прави по-смислени песни, които пак биха звучали в дискотеките и биха били хитове, но явно на нея си ѝ харесва да си пуска периодично и тъпипки неща.

Писна ми от комерсите на тая жена. Сама на себе си как не си омръзна вече не знам почти десетилетие. Пусна се по тази бананова кора и това си е. Няма я Преслава от 2009 с наистина музикантските песни. За 10 години да имаш 2 балади.. Оля се вече. Поне се пуснаха и по-стойностни неща, че да се слуша нещо.

Галош и фенките й са на командно дишане. Абсолютен хит и е мноко по-мелодична от мангалските повърни Зоопарк и Финуминалин.

Отвратителна песен. Неритмично съчетание между мелодия и пошъл текст. Ще пусне следваща след 2 месеца.

Ако продължава с това темпо не виждам коя може да я детронира от трона /изключвам от това число Clea.

Вече я детронира ;)

Писна ми от комерсите на тая жена. Сама на себе си как не си омръзна вече не знам почти десетилетие. Пусна се по тази бананова кора и това си е. Няма я Преслава от 2009 с наистина музикантските песни. За 10 години да имаш 2 балади.. Оля се вече. Поне се пуснаха и по-стойностни неща, че да се слуша нещо.

Преслава - Изтрезняваш ли | 24 часа

498319 гледания

26516 харесвания

991 коментари

38110 споделяния

След обновяването:

510086 гледания

26535 харесвания

НОВ РЕКОРД В ПОПФОЛКА:

24 h:

509 998 views

25935 likes

446 dislikes

1203 comments

НОВ РЕКОРД В ПОПФОЛКА:

24 h:

509 998 views

25935 likes

446 dislikes

1203 comments

иска ти се над 500к ахахаха

498 к !!! за 24 ч.

иска ти се над 500к ахахаха

498 к !!! за 24 ч.

Темата е пусната в 13:04 - сега са над 510 000.

боже наистина купува гледания 10000000%

към 13:01 - 498к

след 3 мин 13:04 - 510к

!!!!!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...