Jump to content

Препоръчани коментари

Имам ли друг избор? :1000 (29):

Разбира се. Другият вариант е да те оставя на алтернативния форумен терапевт - ефрейтор Янева. :3fdb8960598fa63e:

Разбира се. Другият вариант е да те оставя на алтернативния форумен терапевт - ефрейтор Янева. :3fdb8960598fa63e:

Няма така да си прехвърляш топката.. като си се хванал ще терапевтираш докрай. :3fdb8960598fa63e:

Няма така да си прехвърляш топката.. като си се хванал ще терапевтираш докрай. :3fdb8960598fa63e:

pLOVEdiv 2019 - ОЧАКВАМЕ ВИ.

Лелчинката ни е вече на половин век! :Vishenka_05:

Дано да пее до сто години! :whistling:

Честит 31 януари!

Днес ще излязат ли още 3-4 песньовки, които да бъдат задушени в клеев сос?

Рожденичката г-жа Калудова май наистина ще удари 100к за денонощие, което е доста впечатляващ резултат, недостижим от самата нея и от нейните връстнички. Айде дано се нахъса и да пусне още 11 песни до края на годината - по песен на месец. :rolleyes: Искам от нея "изпепеляванеееееее".

При всички положения си мисля, че Ванча ще влезе в Трендинг. Дано не я прецакат от Планета и да набутат друга песен там.

Защо никой не ми каза колко е як албумът на Константин от 2010- страшен дизайн има, много снимки и с книжка. Пайнер се е постарал доста за оформлението на първия албум на Коцето в Пайнер.

Защо никой не ми каза колко е як албумът на Константин от 2010- страшен дизайн има, много снимки и с книжка. Пайнер се е постарал доста за оформлението на първия албум на Коцето в Пайнер.

Не съм го виждал, но дотогава горе-долу за всички се стараеха. Сега вятър ги вее на бял кон.

Не съм го виждал, но дотогава горе-долу за всички се стараеха. Сега вятър ги вее на бял кон.

Манеее, уникален е. Тука никой не го е сканирал и купеният албум вади съвсем друго качество. Коцето ще има още един албум да разписва. :Vishenka_05:

Манеее, уникален е. Тука никой не го е сканирал и купеният албум вади съвсем друго качество. Коцето ще има още един албум да разписва. :Vishenka_05:

Дай му зор да издаде нов. Ти му дай акъл за обложката. Трябва да те назначи във фирмата си задължително! Ще бъдеш:

Дай му зор да издаде нов. Ти му дай акъл за обложката. Трябва да те назначи във фирмата си задължително! Ще бъдеш:

Албум няма да има, макар че е съгласен за албум, но ще има много нова музика.

Ти да видиш, дизайна на албума на Коцето от 2010 е измислен от него, а не от Пайнер ми е писал сега, защото му пратих снимки на албума. Брей, страшен вкус има Коцето. :Vishenka_05:

Албум няма да има, макар че е съгласен за албум, но ще има много нова музика.

Ти да видиш, дизайна на албума на Коцето от 2010 е измислен от него, а не от Пайнер ми е писал сега, защото му пратих снимки на албума. Брей, страшен вкус има Коцето. :Vishenka_05:

Още тогава е трябвало да напусне и да си реализира идеите сам, вместо да облажва Пайньер! Казал ли ти е дали мисли да присламчи и други певци?

Още тогава е трябвало да напусне и да си реализира идеите сам, вместо да облажва Пайньер! Казал ли ти е дали мисли да присламчи и други певци?

Чак толкова не. Коцето има по-добри идеи от Пайнер щом така си е оформил албума, смятай.

Чак толкова не. Коцето има по-добри идеи от Пайнер щом така си е оформил албума, смятай.

То на пайнерци ако не им се виси на главата, нищо няма свършат като хората. Като гледам последните обложки, явно вече всички са се отказали да дават идеи, или пък хич нямат такида, и са се примирили с каквото им подхвърлят там като обложка.

При всички положения си мисля, че Ванча ще влезе в Трендинг. Дано не я прецакат от Планета и да набутат друга песен там.

Че Пайнер могат ли да влияят на трендинга в Youtube?

Нали уж е таен алгоритъм?

Че Пайнер могат ли да влияят на трендинга в Youtube?

Нали уж е таен алгоритъм?

Мисля че могат да избират коя песен от канала им да влезе в трендинг. Преди имаше разни нелогични случаи, когато една песен излиза, а друга, която прави по-малко гледания, влиза на нейно място.

Ето го албума:

9494891P.jpg

9494892C.jpg

Книжката:

9494894m.jpg

9494896j.jpg

9494897X.jpg

9494898W.jpg

Дизайна му е на световно ниво.

Много е готин на тая снимка, част от книжката :Vishenka_05:

9494903E.jpg

Чудесница! :Vishenka_05:

Шок и скандал! Ивана с повече гледания от Лияна.
Винаги е мачкала евтините пачаври! :whistling:

Чудесница! :Vishenka_05:

Винаги е мачкала евтините пачаври! :whistling:

Е,все още не е махнала Галена от трендинг. :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...