Jump to content

Препоръчани коментари

Ще се сетят. Такива фирми имат няколко изпълнители вече и то от години. Пак ще си сътрудничи с Пайнер, де.

Значи пак нищо ... Щом вече имат такива фирми, а промяна няма, защо и при Константин да се очакваме такава.

Охооо, ами да започна да ви диагностицирам тогава... :Vishenka_05:

Ти не терапевтираше ли? Няма ли подходяща песен за терапевтиране, която да ни споделиш... :3fdb8960598fa63e:

Константин има доста фирми в ТР, но нито една от тях не е свързана с музика.

:1000 (29):

Ти травестит ли си? Пратиха ми твои снимки, на които си с червило и маскиран като еднорог. На една друга пък мисля, че имитираш фолк певицата Адриана - джуките са ти като нейните и е обработена със снапчат, сещаш се - там, където има някакви цветенца и очичките са ти като желаеща да бъде обладана от надарен кон нежна Лолита.

Ти травестит ли си? Пратиха ми твои снимки, на които си с червило и маскиран като еднорог. На една друга пък мисля, че имитираш фолк певицата Адриана - джуките са ти като нейните и е обработена със снапчат, сещаш се - там, където има някакви цветенца и очичките са ти като желаеща да бъде обладана от надарен кон нежна Лолита.

:roll1:

Да не си се припознал в песента та търсиш внимание ? :hahaha:

Fast и Stela и този пост ли с обиди ще подминете!

Да не си се припознал в песента та търсиш внимание ? :hahaha:

Fast и Stela и този пост ли с обиди ще подминете!

Песента "Нищо мъжко" ли? В мъже с наднормено тегло с женски грим и червило няма нищо мъжко принципно, предполагам откриваш себе си в нея.

Обиди аз не видях. Коментирах твои снимки, които сам си си правил и разпращал доброволно на хората.

Песента "Нищо мъжко" ли? В мъже с наднормено тегло с женски грим и червило няма нищо мъжко принципно, предполагам откриваш себе си в нея.

Обиди аз не видях. Коментирах твои снимки, които сам си си правил и разпращал доброволно на хората.

Знам какво целите, ама няма да ви огрее !

Жалко,очаквах,че под болднатия и подчертан текст са снимките,че ми стана любопитно. :gun_bandana:

Знам какво целите, ама няма да ви огрее !

И току-що издаде и изобличи модератора FAST в измяна и изнасяне на секретна информация от модераторския раздел.

@Fast, честито! Знаеш, че и твоят задник се пече на бавен, но изпепеляващ огън.

@Stela

Мисля, че нещата са ясни. Колега ти модератор винаги вътрешно те е ненавиждал, а сега започна и прикирито да ти прави сечено под масата.

Захарче, защо не разкажеш малко за 25 и 26 юли 2017 когато ми гостува в Несебър? Бас ловя,че на никой не си разказал. Ако искаш да разкажа за креватните ти умения? :hahaha:

@Stela мисля, че трябва да уведомиш momo, че в екипа ви има предател и човек, който манипулира постовете за наградите на Рамания.
@Stela мисля, че трябва да уведомиш momo, че в екипа ви има предател и човек, който манипулира постовете за наградите на Рамания.

как разбра ?

И току-що издаде и изобличи модератора FAST в измяна и изнасяне на секретна информация от модераторския раздел.

@Fast, честито! Знаеш, че и твоят задник се пече на бавен, но изпепеляващ огън.

@Stela

Мисля, че нещата са ясни. Колега ти модератор винаги вътрешно те е ненавиждал, а сега започна и прикирито да ти прави сечено под масата.

Това пък откъде го измисли? Никога не съм изнасял инфо от раздела. Рядко контактувам с Дойчо, дори го нямам в приятели във Фейсбук, а със Стела сме в отлични отношения. Моля да на ме намесваш във вашите скандали.

как разбра ?

Doketo е разбрал за информация от модераторския раздел - няма кой друг да му я каже освен Fast.

Другото, в което съм убеден е, че Fast е човекът, променил вота на Western за Певица на годината.

Говорих с бивши модератори. Оказа се, че преди време имало тема изцяло с хейт по Преслава. Някой обаче ненадейно заключил темата и отрязал достъп до нея. Тръгнало разследване кой го е направил. Всички подозорения паднали върху Fast, но momo го покрил - казал, че бил станал бъг във форума. WTF?

Това пък откъде го измисли? Никога не съм изнасял инфо от раздела. Рядко контактувам с Дойчо, дори го нямам в приятели във Фейсбук, а със Стела сме в отлични отношения. Моля да на ме намесваш във вашите скандали.

Кой му казал за плановете на Stela? Боровинката?

Кой му казал за плановете на Stela? Боровинката?

Не изключваш ли варианта, че може да си измисля и да е познал?Аз съм последния човек, който би изнесъл информация от раздела, най-малко на Дойчо.

Едит:

Видях му поста: "Знам ви целите" . Ама той може да говори за всичко. :1000 (29): Защо ми скачаш?

Не изключваш ли варианта, че може да си измисля и да е познал?Аз съм последния човек, който би изнесъл информация от раздела, най-малко на Дойчо.

Едит:

Видях му поста: "Знам ви целите" . Ама той може да говори за всичко. :1000 (29): Защо ми скачаш?

Много добре знаеш за какво говоря! И не не е Фаст. От друго място дочух!

Какво човек няма да измисли за да не се говори какво къде е правил, ужас.

Ти не терапевтираше ли? Няма ли подходяща песен за терапевтиране, която да ни споделиш... :3fdb8960598fa63e:
За да тръгнеш да терапевтираш, хубаво е да придобиеш и някакви диагностични познания, за да имаш все пак идея какво да интервенираш и къде да пипнеш. Но това е дълга и дълбинна тема, която на теб би ти била прекалено сложна и не ми се ще да те затормозявам. :D

Иначе песен подходяща има, при това чудна. За теб я качвам много специално!

Хубаво е да обясниш как така Фиклена си пише, след като уж беше банната за обида на потребител.

Иначе, какво стана с разкошната Таня Боева и кога смята да пуска нещо ново?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...