Jump to content

Препоръчани коментари

Докога, мааа? Аман от теб, баси как не разбра, че тъпчеш на едно място и не става, и не става.

Като сервитьорка ще изкарваш повече пари.

Опитала се е да направи нещо като "Богиня" пак, но не се е получило. Като цяло Ваня наистина тъпче на едно място и няма смисъл да продължава. Ужасна песен, поредния видео клип сниман в студиото пред няква стена и това е.

А, не е лошо, но тази година най-много ми хареса "Втори живот" на Ваня. Тъпото е, че в Ара правеше много по-яки песни като "Пробвай се с друга", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Знаем си номерата", "Ти ли си" - които слушам и до днес, особено първите две са ми любимите нейни песни... Направо ме е яд, че тук пуска неща които са много под нивото на тези парчета. :feminist_en:

Тъпото е, че в Ара правеше много по-яки песни като "Пробвай се с друга", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Знаем си номерата", "Ти ли си" - които слушам и до днес, особено първите две са ми любимите нейни песни... Направо ме е яд, че тук пуска неща които са много под нивото на тези парчета. :feminist_en:

Същото.

Тази година можем да кажем, че е сравнително успешна за Ваня, все пак направи най-големия си хит в Пайнер - "Богиня". :Vishenka_05: Много продуктивна е станала, за осем месеца представи пет проекта.Като цяло песента ми идва като копие на "Богиня", което едва ли ще постигне значителен успех.

Не ми харесва, много е мазно, а и с предната песен почти разлика няма. Ваня е готина, но просто не уцелва на песен напоследък.

Много тъпа песен, това дори Татяна би го върнала.

Тази Ваня няма осанката на звезда,а и песните,които предлага не са мой тип.На мен лично няма и да ми липсва,ако се оттегли.

Опитала се е да направи нещо като "Богиня" пак, но не се е получило. Като цяло Ваня наистина тъпче на едно място и няма смисъл да продължава. Ужасна песен, поредния видео клип сниман в студиото пред няква стена и това е.

Клипът е сниман пред административната сграда на Президентството.

А, не е лошо, но тази година най-много ми хареса "Втори живот" на Ваня. Тъпото е, че в Ара правеше много по-яки песни като "Пробвай се с друга", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Знаем си номерата", "Ти ли си" - които слушам и до днес, особено първите две са ми любимите нейни песни... Направо ме е яд, че тук пуска неща които са много под нивото на тези парчета. :feminist_en:

Бони като се премести в Пайнер също правеше само боклуци... и накрая се отказа. Чакаме всички Ваня кога ще се усети...

По-добре пусни една песен и клип, които са мега яки и зарибяващи, да ти е гордост и сериозна инвестиция... от колкото простотии през месец...

Припевът супер много ме кефи. Като сръбски кавър от 2001.

Мен пък много ме кефи. Не сте преживяли песента затова. Само хубави песни пуска Ваня.

Много яка песен. Аранжиментът е чопнат от стара чалга пак, ма бива, хеле па като за Ваня.

• 5 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...