Jump to content



Online: Деси Слава - Много съм добра


Препоръчани коментари

  • Отговори 77
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Единственото нещо , което харесвам в тази песен е гласа на Деси!Изпяването е Уникално!

За разлика от музиката,която е провлачена , няма кулминация , няма разлика в припева и куплетите.

Изненадана съм,че това е дело на Ганев,доста ме разочарова.Клипът не е кой знае какво,някои визии изобщо не ми харесват,но според мен песента ще се завърти добре в дискотеките.

Общо взето изводът е , че Деси може да компенсира неслушаемата музика с гласа си.И за това ще си я слушам с удоволствие без да й гледам клипа :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз си мисля, че можеше да е една идея по-ударна в припева. Иначе смятаам, че повечето са доста критични, защото са имали прекалено високи очаквания. А то беше ясно, че ще тръгне да се "връща" с нещо, което да влезе в клубовете, както и става.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер тупалка! Единствената ми забележка е това "много съм добра", което ме дразни, но освен него песента е супер, изпяването е един път.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз си мисля, че можеше да е една идея по-ударна в припева. Иначе смятаам, че повечето са доста критични, защото са имали прекалено високи очаквания. А то беше ясно, че ще тръгне да се "връща" с нещо, което да влезе в клубовете, както и става.

 

Има време да се реваншира с нещо музикантско или баладично. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

То си е ясно, че рано или късно пак ще ни зарадва с нещо като Не го прави или В твоите очи. Проблемът е, че не ни зарадва с такова като за завръщането, както очаквахме от нея.

Но като се замисли човек, може би е обяснимо защо в последните години е толкова несигурна и само отвреме-навреме предлага по-различна продукция. Времената са различни и тя няколко пъти се е парила от опитите си да предложи нещо по-смислено. Сещам се запример за случая с Усещам- тя вложи много емоция в него, и то в период, в който й е било доста трудно в живота заради фалита и е имала нужда от хит... но не се получи, за разлика от доста по-дивата Пусни го пак. После пробва и с Грим по дланите- същата работа, затова пусна Мойто зайче. Най-неприятен може би й е бил случаят с Не го прави- там и за клипа се беше постарала страшно много и цялостния проект по нищо не отстъпваше на тези на най-актуалните имена... но пак не се получи голям хит. Вижда се, че след това вече набляга доста на комерсиалното. За радост не е като 95% от останалите и предлага и доста смислени проекти, които да ни шашнат. Надявам се скоро да е следващият й такъв.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браоо, Десооо, мачкай!

 

Представете си какво щеше да става, ако не беше махнала избухващите елементи, които ги е имало в демото, и музиката беше по-впечатляваща. Файтун!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добра тупалка е без крайни простотии. За добро, или лошо това е нивото на хитовете в чалгата към момента. Много драматизирате :1000 (29): Пускайте си, танцувайте и туй то :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

ХАха и аз си я припявам, просто ми беше залипсвал гласа ѝ без дуети и не само фийчъри, че каквото и да беше пуснала щях да си го въртяяя хахаххаха

Link to comment
Сподели в други сайтове

За уж завръщане даже е слабо, след първата й бременност беше къде къде по-добро.

С какво се завърна тогава, че не си спомням точно? :)

 

Относно песента съм със смесени чувства. Очаквах тъпотия, в интерес на истината се оказа малко по-добро от очакванията ми.

 

Забележки:

"Мазното" от край време си ме дразни, или да го кажа по друг начин - рядко ми харесва нещо "мазно". Нещото, което тук обаче ми допада, е, че както в единия момент е "сипано доста олио" :1000 (29): , така в следващия сякаш изобщо го е нямало, същевременно е съчетано добре и не звучи фрапантно разликата между двата момента, което пък на мен ми позволява да възприема песента по-лесно. Чак ме е зарибила засега, хаха.

Текстът, разбира се, нищо специално, но и тук леко са над очакванията ми, наистина мислех, че ще е с доста по-тъп текст.

Клипът - много ми идва тъмен, на моменти има кадри, които ми се струват сякаш добавени по погрешка. Нещо не ми стои докрай професионално, но за мен клипът, да, важен е, но не от първостепенно значение. Самата песен да е добра, видеото, ако не ми допадне, се преживява. А първоначалният представителен кадър на клипа в YouTube не стоеше никак добре. Сега този е по-приемлив.

 

Адмирации:

За две неща изказвам поздравления - гласът е изнесен на преден план в песента. А ми писнаха в последните години от другия тип, където се напрягаш, за да разбереш текста. Тук много ми харесва силният акцент върху гласа и като цяло яърху изпяването.

И другото нещо - евала на Десислава, че за пръв път, откакто е по-пълна пуска клип, в който не я издължават. Да, тук я виждаме каквато си е в реалност - леко пухкава и в лице, и в тяло, но предпочитам така, отколкото пак всичко зад нея да се движи, а тя да изглежда фиданка, при все, че всички знаят, че в момента не е такава. Знам че Деси си има своите комплекси, и затова от мен големи поздравления за тази ѝ лична смелост. А и лично аз не виждам да е зле физически. Това че краката ѝ не са щеки и не е с изпито лице мен не ме дразни.

 

За следващата песен да се постарае повече. Искам по-качествени неща. :)

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Можеше да не бърза да си показва подпухналите крака. Другото не е зле.

 

Песента не е лоша, ама не ми и хареса особено. На ниво като я пуснат бих я изтраел е.

 

Гласа няма какво да го коментираме, каквото и да изпее, гласа и винаги е уникален. За съжаление един глас не е достатъчен за добър проект - не е лош, но за "завръщане"....

Link to comment
Сподели в други сайтове

С какво се завърна тогава, че не си спомням точно? :)

Мисля, че "Птица-скитница" но не съм много сигурен.

Относно проекта нямам никакви забележки.Е да, малко повечко е маането, но пък точно това си е типичния поп-фолк, който не ни е предлаган от доста време насам и е хубаво да разнообразява от време на време.Най-много ме радва факта, че няма никаква обработка по тялото и във клипа и пак изглежда страхотно.Има сериозни шансове да се превърне в хит, но времето ще покаже. :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако наистина това ѝ е първото завръщане, то на това му се вика Завръщане! :Vishenka_05:

 

 

Иначе песента тотално си ме зариби. Постоянно си я пускам откакто е излязла. Но третата, и явно окончателна обложка, е ужасна, поне според мен. Да си бяха оставили втората, тя беше много по-добра.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че съм чак разочарован, защото очаквах нещо такова като звучене. Да, гласа на Деси прави песента слушаема, но това не означава, че подобни песни и отиват на имиджа... Искаше ми се нещо като на Цура Янева и Денис или като новата на Джулия... Пак са комерси, но съвсем на друго ниво. За мен не отива на Десислава да се прави на Емануела и при положение , че си има своя ниша, нещо , с което колежките и не могат да се похвалят, тя се прави на мастия и се опитва да се слее с най евтините в бранша...

 

Мога да я поздравя за дебюта като режисьор и сценарист, но предполагам, го е направила с цел да спести пари... Иначе не отстъпва на клипвоете на Скерлев например. Има някаква идея. Но след като последните години предложи клипове като Не го прави, В твоите очи, В друг живот и И на всички като теб, вече от повече от година да отбива номера с евтини клипчета не го разбирам... Малко ли пари спечели за 2 години без почти никаква продукция , а с пълен график...

 

 

Учудвам се, че зрелите Десови се подмятате от кеф на това нещо. Не ми е важно Деса да има хит. Искам да съм доволен от продукцията и. А и тов парче с повече от 6-7 милиона не го виждам. Дори и те са му много...

 

 

Иначе гледам, че е първа в трендинга...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...