Jump to content

Препоръчани коментари

Като цяло ми идва доста банално като аранжимент, но музиката е приятна, Магда също е сладурана и гласа и звучи поносим, за разлика от в предните и песни...

Иска ми се Магда да направи вече някой хит. Едно време я обожавах. Беше се присламчила за малко в топа, но Краси Черния и еба майката и психиката.

Топ е! Много ме изкефи. Магда изглежда трепач, а нали е родила скоро.

Хит.

Прекрасно изглежда Магда, както винаги и този път! Песента е много яка, видеото също е едно от най-добрите й в последните години. За есента изглежда, че ще има по-хубави и интересни проекти.

Припева звучи доста приятно, но за съжаление, останалата част от песента не ми харесва. А Магда толкова да ми е любима... :(

Не мога да повярвам, но ми хареса от първо слушане. Но защо такъв брутален хейт в коментарите... ? :whistling:

Блудкава ми е. Превъртях на три места и не уцелих грабващ момент. Къде ли се е скрил 🤣

Никога не бих изгърмял надписа в заглавието "Галена" за подобна песньовка.
Никога не бих изгърмял надписа в заглавието "Галена" за подобна песньовка.

Да се чуди човек въпросната как се е навила да участва в това изтъркано basic парче!? Казаха ми, че от бая време била обещала на Магда фийт и сега дошло време да се случи.

Това, че е обещала не я задължава да се включи в такава тъпня. Магда вече за нищо не става.

Песента е супер яка. Какъв е тоя хейт? Ужас! :mf_surrender:

Ужас е песента. Ние просто имаме вкус.

Остави и другите да имат вкус и спри да се налагаш.

Какъв вкус имаш ти? Цяло лято припадаш по някакъв мазен гюбек. За вкус не си човекът, който може да говори.

Приятна песен. Дано участието на Галя помогне да се забележи.

• 6 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...