Jump to content

Препоръчани коментари

Яница й взе гаджето, Емо Скалата. Не го търси в Гугъл, късно е. Утре сутрин вместо кафе.

Клетата Яница,как още не е размазана. :mf_surrender:

С новата балада най-накрая предложи това, което искахме. Всеки път като я слушам осъзнавам колко рядко в жанра чуваме такова пеене. И този път е на място, защото песента си е направена за пеене, а не за веселба в клуб.

Жалко, че публиката нещо пак не я възприема и ще поредната й зациклила под 1 милион. Не е за вярване, че към 2018 балада на Емануела може да има по-голям успех от балада на Глория. Но едната просто си е много по-актуално име и на всичкото отгоре също взе, че предложи свястна песен.

Не го гледах цялото интервю, но обяви, че се е събрала с бащата на сина си. Нищо за кариерата.

Ми надали е само до името на Емануела. Аз вече казах, че песента на Глория колкото и да е добра не ми въздейства. На Емануела ми харесва повече, настръхвам като я слушам и следователно за мен е по-добрата балада.

"До последната сълза" и "Пясъчни кули" са в пъти по-добри от новата балада. Трябваше нещо такова за да се оцени.

На мен ми допада песента на Глория, но факт че идва леко блудкава и е сред най-слабите в кариерата й.

Нещо като "Право на влюбване" на Преса ми е.

Никога не съм предполагал, че е възможно на Право за влюбване да се гледа като на не толкова силна балада. :1000 (29): На мен ми е една от любимите на Преслава. Поне при баладите няма как да я упрекна, винаги са й били Топ, жалко че в желанието си да е 'актуална' не е пускала такава от края на 2014. :helpsmilie: Всъщност имаше сръбската, де, но имам в предвид българска.

Ми надали е само до името на Емануела. Аз вече казах, че песента на Глория колкото и да е добра не ми въздейства. На Емануела ми харесва повече, настръхвам като я слушам и следователно за мен е по-добрата балада.

"До последната сълза" и "Пясъчни кули" са в пъти по-добри от новата балада. Трябваше нещо такова за да се оцени.

Според мен и двете са много силни, бих ги наредил до другите две. Радвам се, че като цяло тази година се пуснаха няколко балади в поп-фолка. На Емануела и Глория ги слагам до тази на Камелия като най-добрите за настоящия сезон, независимо дали са хитове или не.

Ивана и Глория са легенди.Къде ги слагате до Преса.
Напъните на Калинко. Какво да го правиш? Дълбоко в себе си и той знае, че Преса няма работа там, ама на...

Човек №5. Край! Моисей повлече крак. :3fdb8960598fa63e:
По-бързо писна и от "Не се изтриваш".

Няма нужда да се палиш и потиш от спорове във форума. А за личния живот мисля, че на всеки се е случвало да има такива моменти, важното е да преминат и да не ги оставяш за дълго на главата ти.

Тази вечер се слуша качествена музика само. Поздрав с много любима моя песен:

Глория да се замисли вече какви песни искаме.. :gun_bandana:

Няма нужда, разбира се, но си бях такава и много трудно се осъществява промяната. Иначе тази песен на Глория ми е една от най-любимите. Но ето това вече е върховно:

Няма нужда, разбира се, но си бях такава и много трудно се осъществява промяната.

Промяната да не се случи, след като се върна от морето? Да не си пила някакви добавки?

Другият вариант е отново да си бременна? :3fdb8960598fa63e:

Време е Емилия Башур да избухне с някой хит. Някой има ли инфо кога ще пуска нова песен?

Никога не съм предполагал, че е възможно на Право за влюбване да се гледа като на не толкова силна балада. :1000 (29): На мен ми е една от любимите на Преслава. Поне при баладите няма как да я упрекна, винаги са й били Топ, жалко че в желанието си да е 'актуална' не е пускала такава от края на 2014. :helpsmilie:

В сравнение с "Безразлична", "Горчиви спомени", "Уморих се", "Дума за вярност" и др., бледнее.

Не е така за комплиментите. Има хора, на които не им е приятно - чувстват се неудобно, други пък го считат за някакво подмазване, ласкателство с цел изгода, трети си мислят, че ще ги урочасаш. Друго си е Лъвската гордост да я погалиш с някой предварително обмислен комплимент. :3fdb8960598fa63e:

Ми аз обичам трудностите принципно. :whistling: И има свободно легло в нас. :roll1:

:roll1:

Аз чувствам малко и от трите, честно казано, но най-вече ми е приятно .. :3fdb8960598fa63e:

И за да не е спам и Фаст да ме банне за неопределен период от време, ще оставя това тук..

Промяната да не се случи, след като се върна от морето? Да не си пила някакви добавки?

Другият вариант е отново да си бременна? :3fdb8960598fa63e:

Да, морето ме облагородява! :Vishenka_05:

Обожавам! :Vishenka_05: Балада на десетилетието...

Напъните на Калинко. Какво да го правиш? Дълбоко в себе си и той знае, че Преса няма работа там, ама на...

По-бързо писна и от "Не се изтриваш".

Няма нужда, разбира се, но си бях такава и много трудно се осъществява промяната. Иначе тази песен на Глория ми е една от най-любимите. Но ето това вече е върховно:

Оле, тази песен така и не я харесах. Чак ми е чудно, че има някой, който да я харесва без това да е изявен фен.

Другата ми любима песен на Глория:

:Vishenka_05:

Оле, тази песен така и не я харесах. Чак ми е чудно, че има някой, който да я харесва без това да е изявен фен.

Другата ми любима песен на Глория:

:Vishenka_05:

О, толкова е романтична, толкова приятна, така яко я е изпяла. Пък и аз съм изявена фенка на мис Две могили вече! :3fdb8960598fa63e:

"Сбогом, адиос" ме кефи в куплетите много - особено как е поднесла "бурната вълна изхвърли на брега", но припевът ми е клише.

Никога не съм предполагал, че е възможно на Право за влюбване да се гледа като на не толкова силна балада. :1000 (29): На мен ми е една от любимите на Преслава. Поне при баладите няма как да я упрекна, винаги са й били Топ, жалко че в желанието си да е 'актуална' не е пускала такава от края на 2014. :helpsmilie: Всъщност имаше сръбската, де, но имам в предвид българска.

Според мен и двете са много силни, бих ги наредил до другите две. Радвам се, че като цяло тази година се пуснаха няколко балади в поп-фолка. На Емануела и Глория ги слагам до тази на Камелия като най-добрите за настоящия сезон, независимо дали са хитове или не.

Забравяш баладата на Емилия, която е уникална.

Най - силната от всички.

О, толкова е романтична, толкова приятна, така яко я е изпяла. Пък и аз съм изявена фенка на мис Две могили вече! :3fdb8960598fa63e:

"Сбогом, адиос" ме кефи в куплетите много - особено как е поднесла "бурната вълна изхвърли на брега", но припевът ми е клише.

Вече си фенка - да, но преди не беше. На моменти ми липсват скандалите ти с феновете на Глория . :1000 (29):

Вече си фенка - да, но преди не беше. На моменти ми липсват скандалите ти с феновете на Глория . :1000 (29):
Пресови си мислят сега, че правят нещо интересно с тия сравнения. Истинската война си остава онази, която ти липсва! :3fdb8960598fa63e:

Най - силната от всички.

Най-силната дали е не знам, но посланието което носи е достатъчно силно.

Да, и нея я включих в баладите, излезли тази година. Тя Емилия всъщност има и другата рок балада от началото на годината, много ми е любима. Макар и да е някаква по-динамична и може би да не се зачита точно за балада.

Най - силната от всички.

Но супер тъжна и депресираща, а излезе точно преди летния сезон - в най-неподходящото време за такъв тип песен. Ако я беше пуснала през ноември, можеше да стане двойно по-популярна. Което.. звучи тъпо от моя страна, де. Сякаш момчето доброволно е избрало да почине преди лятото.

Мисълта ми е, че това е една от най-разтърсващите балади в кариерата на Емилия, а остава някак в сянката на другите й.

Пресови си мислят сега, че правят нещо интересно с тия сравнения. Истинската война си остава онази, която ти липсва! :3fdb8960598fa63e:

Всички, които влизаха във форума по онова време могат да го потвърдят, а и тогава бяха силните му години с огромен интерес. Сега няма място за сравнение. Другата война тогава Кама - Деса също не беше чак толкова интересна.

Да, и нея я включих в баладите, излезли тази година. Тя Емилия всъщност има и другата рок балада от началото на годината, много ми е любима. Макар и да е някаква по-динамична и може би да не се зачита точно за балада.

Емилия защо не е писала Тони Стораро като feat. - страхотно се е включил.

И кво стана сега? Одеве следобяд беше изнесена информация, че Камелия правила 1 милион до часове, а тя кой знае дали и до утре вечер ще ги направи.. Аман от манипулации в тоя форум. Едно време се даваха банове за подвеждаща информация. Предлагам да се върне това правило. 7 дни бан. Може и две по 7. :3fdb8960598fa63e:

Всички, които влизаха във форума по онова време могат да го потвърдят, а и тогава бяха силните му години с огромен интерес. Сега няма място за сравнение. Другата война тогава Кама - Деса също не беше чак толкова интересна.

Войната Кама-Деса беше най-интересна във форума на Планета, особено когато Фокси влизаше в папка Други изпълнители и се чудеше в коя от стоте теми за Десислава да я плюе най-напред. :3fdb8960598fa63e:

Голямото завръщане на тази война, когато стана връщането/напускането на Пайнер беше по-скоро излишна и дразнеща, радвам се че от известно време е поутихнала. Всъщност ДС още не си е пуснала нейното предложение, ако е силно Фокси със сигурност ще я върне. :3fdb8960598fa63e:

На мен ми е тъпо, когато армиите на две изпълнителки се бият толкова ожесточено, но въпреки това не мога да отрека, че ми липсват времената, в които Глория и Ивана бяха такива конкурентки за върха, че да има смисъл от такива битки. Искам четирите големи отново да са ТОП едновременно, както до 2004.

Емилия защо не е писала Тони Стораро като feat. - страхотно се е включил.

Не знам, и аз това се почудих. Наистина е на място включването му.

И кво стана сега? Одеве следобяд беше изнесена информация, че Камелия правила 1 милион до часове, а тя кой знае дали и до утре вечер ще ги направи.. Аман от манипулации в тоя форум. Едно време се даваха банове за подвеждаща информация. Предлагам да се върне това правило. 7 дни бан. Може и две по 7. :3fdb8960598fa63e:

Първо кажи вълшебната думичка. Понеже е за теб ще ти дам жокер - започва с "К" :3fdb8960598fa63e:

Войната Кама-Деса беше най-интересна във форума на Планета, особено когато Фокси влизаше в папка Други изпълнители и се чудеше в коя от стоте теми за Десислава да я плюе най-напред. :3fdb8960598fa63e:

Голямото завръщане на тази война, когато стана връщането/напускането на Пайнер беше по-скоро излишна и дразнеща, радвам се че от известно време е поутихнала.

На мен ми е тъпо, когато армиите на две изпълнителки се бият толкова ожесточено, но въпреки това не мога да отрека, че ми липсват времената, в които Глория и Ивана бяха такива конкурентки за върха, че да има смисъл от такива битки. Искам четирите големи отново да са ТОП едновременно, както до 2004.

Не знам, и аз това се почудих. Наистина е на място включването му.

Имах видение - песента на Деса ще е по-силна и ще направи повече гледания от тази на Камелия. :P

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...