Jump to content

Препоръчани коментари

Ще приема, че това дето го каза е шега, иначе не е нормално. Ако не беше хит щеше ли да гърми по всички заведения, коли, къщи и къде ли не? Ти виж, дори тук каква истерия предизвиква и пак си помисли. Това с купения трафик го докажете черно на бяло и ще се съглася. Традиция е когато искаме да отречем успеха на дадена песен и нямаме други аргументи, да кажем, че гледията са купени.

Какъв успех бре Стеле? В понеделник бях в прехваления "Вижън", никаква реакция на песента. Не знам къде ви гърми на вас това, но то не става. Дори бозавата "Маракеш" е по-добра и може да се слуша. Ако това ще бутаме за хит по-добре Пайнера да хлопва кепенците. Не ви разбирам ентусиазъма, но аз не бих раздувал "Шефсата" като балон.

Галено, дай им да дишат, ма!

Не може, ма Стело, не може да се диша в тая държава. Има асматични пристъпи.

Фаст днес не се е обадил даже. Да звъня ли на 112?

Какъв успех бре Стеле? В понеделник бях в прехваления "Вижън", никаква реакция на песента. Не знам къде ви гърми на вас това, но то не става. Дори бозавата "Маракеш" е по-добра и може да се слуша. Ако това ще бутаме за хит по-добре Пайнера да хлопва кепенците. Не ви разбирам ентусиазъма, но аз не бих раздувал "Шефсата" като балон.

Виж, разбираме, че на теб песента не ти е по вкуса, и на мен "Зоопарк" не ми харесва изобщо, но е чалга хитът на годината за момента. Приел съм го. Обаче да ми кажеш, че нямало реакция? Други хора казват, че има много голяма реакция и в София, и по морето - несравнима с "Маракеш", която видно теб те кефи повече и съответно я лансираш. Не става тоя филм. Песента гърми. Дуетът на Криско/Слави, песента на Тото и Тони/Галена са парчетата, дето най-често съм чувал тая година. Няма Тити, няма Гери-та.

Сам го каза, Фокси - прехваления "Вижън". Защо само нея споменаваш, защото там не си чул реакция ли? Аз пък чувам такава на много места. И не само аз, просто в този форум повечето потребители са АНТИ фенове на Галена и търсят всеки възможен начин да я плюят. А кое да бутаме за хит това лято? До "Шефката" мога да наредя само "Купих ти сърце" и "112". Това, че нашето виждане за дадена песен е, че не става за хит, не означава, че тя не е. Откъде идват тия гледания? Кой ще тръгне да купува гледания на клип в който дори няма участие?

Не може, ма Стело, не може да се диша в тая държава. Има асматични пристъпи.

Фаст днес не се е обадил даже. Да звъня ли на 112?

Звъни, че започнах да се тревожа и аз...

Аз си дишам много добре даже, да му мислят другите, че не знам по аптеките ще стигнат ли медикаментите. :3fdb8960598fa63e:

Абе, защо всички, които ви е яд, че Галена има ТОТАЛЕН ХИТ не напишете по едно писмо на pop@armenia.com?

Може пък той да ви посъветва как да приемете шока по-лесно... :3fdb8960598fa63e:

Абе, защо всички, които ви е яд, че Галена има ТОТАЛЕН ХИТ не напишете по едно писмо на pop@armenia.com?

Може пък той да ви посъветва как да приемете шока по-лесно... :3fdb8960598fa63e:

Мен не ме е яд, Стеле! :baaasmiley:

Мен не ме е яд, Стеле! :baaasmiley:

Ами значи не се отнася за теб, дишай спокойно. :1000 (30):

Ами значи не се отнася за теб, дишай спокойно. :1000 (30):

Закачах се просто :3fdb8960598fa63e:

Факт е, че Галена има един от най-големите хитове за лятото в лицето на "Шефката". Крайно време е всички чалгарки да спрат да подражават на попаджийките.

То това е все едно България да започне да набляга на нещата, на които набляга Китай примерно, и да очаква същия прогрес в икономиката - няма как. Едните са добри в едно, другите - в друго.

Факт е, че Галена има един от най-големите хитове за лятото в лицето на "Шефката". Крайно време е всички чалгарки да спрат да подражават на попаджийките.

То това е все едно България да започне да набляга на нещата, на които набляга Китай примерно, и да очаква същия прогрес в икономиката - няма как. Едните са добри в едно, другите - в друго.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Готов за матурата по БЕЛ.

Точно... Уж ни липсваше фолк звученето и като се появи такава песен ще се спукаме да плюем. Чудно ми е ако песента беше с Преслава например, какво ли щяха да говорят?

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Готов за матурата по БЕЛ.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Очаквах да се включиш. Готвя се за листовки сега, матурите ще почакат!

Точно... Уж ни липсваше фолк звученето и като се появи такава песен ще се спукаме да плюем. Чудно ми е ако песента беше с Преслава например, какво ли щяха да говорят?

Ще се спукат да плюят хора, които не могат да погледнат реално на нещата. Знаеш, че не съм сред най-големите привърженици на Галена, но не мога да отрека, че песента си пръска отвсякъде.

Дано се осеферят навреме чалгарките, че в противен случай ще затъне жанра още повече.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Очаквах да се включиш. Готвя се за листовки сега, матурите ще почакат!

Очакваш ти, амаа от мен не знае човек какво да очаква. Само едно ще кажа: На 15-ти септември съм на участие на Андреа. И смятам да бъда хищник в тази нощ. :3fdb8960598fa63e: :roll1:

Очакваш ти, амаа от мен не знае човек какво да очаква.

:roll1: :roll1: :roll1:

:1000 (19):

Интересът към Галена намалява все повече и ако не намери начин да се завърне подобаващо, със статута и на топ име е свършено. Защо бясно натрапващите Шефката продължават да се правят че Тони Стораро не същества, въпреки че той е основната причина да е хит? Трябва да сте му благодарни на човека че леко повдигна потъващият кораб и ви снабди със залъгалка.

И какво ще стане като дойде септември и половината кокошки пуснат нови песни. Никой няма да се сеща за вашата Шефка.

И да си кажем, че песента е дует, а не самостоятелна. Самостоятелен хит като направи Галка ще я признаем. Щото леля ви Преса винаги в напечени ситуации се измъква със солови песни.

А нали знаем, че Стораро обикновено пуска по един кючек на лятото? И той обикновено гърми здраво. А тая песен си беше хит сред циганорите и преди да я прекръстят на Шефката и да й сложат възможно най-тъпия текст.

На Стораро всички кючеци гърмят по 2 години минимум, независимо дали си партнирa с Бурхан, Гюнай или Галена Дишайте спокойно :D

Ей това е хита в момента.. Вчера се завърнах от морето,най-пусканата песен на вечер .. най-малко 2 пъти.. :baaasmiley:

Ей това е хита в момента.. Вчера се завърнах от морето,най-пусканата песен на вечер .. най-малко 2 пъти.. :baaasmiley:

2,5 млн ????????????? :gun_bandana: :gun_bandana:

Хит е всичко дето сте чули по два пъти :mf_surrender: да ви имам лятото!

Хит е всичко дето сте чули по два пъти :mf_surrender: да ви имам лятото!

Само да отбележа,че не е само на една дискотека. :whistling:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...