Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Даваш за пример Павел и Венци... кой ги слуша тия вече? Много ясно, че чалгата ще ги смаже.

Истинските звезди като Тита и Гери-Никол все още не са пуснали песни тази година, а като го направят пак ще мачкат с рекордни гледания.

Сподели в други сайтове

Даваш за пример Павел и Венци... кой ги слуша тия вече? Много ясно, че чалгата ще ги смаже.

Истинските звезди като Тита и Гери-Никол все още не са пуснали песни тази година, а като го направят пак ще мачкат с рекордни гледания.

Фейк профилът на Павел и Венци си е хитче, а и ако има актуални имена за попа и рапа встрани от Криско- това са те. Саня даже ги рекламираше, че уж били продали златен албум, но не знам доколко е вярно. :1000 (29):

Тита и Гери-Никол са чалга певици. Антилопа и Напрао ги убивам- чалга песни. Нека да говорим за нещата с истинските им имена- те изглеждат като чалгарки, държат се като такива, песните им са с такива ритми, а обществото е скандализирано от цялостният им чалга образ. Истинският поп отново е извергнат някъде настрани, в лицето на доста по-приличните песни на Михаела Филева, Михаела Маринова, Рафи, Поли Генова и т.н. а чалга манталитета си властва както някога. А ако Гери наистина направи дует със Стораро вече съвсем ще разбие всички граници. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А ако Гери наистина направи дует със Стораро вече съвсем ще разбие всички граници. :1000 (29):

Т'ва май ще е единственият начин да се подобри рекорда на Криско и Слави ако има такъв дует. :1000 (29):

Иначе наистина не виждам кой от чалгата (освен Азис) би могъл да изкара по-голям хит от този на Криско и Слави. Имам надежди в Галена и Янева, че ще смажат с мегахит, но трудно ще изкарат по-голям хит от "Гледай как се прави"

Сподели в други сайтове

Т'ва май ще е единственият начин да се подобри рекорда на Криско и Слави ако има такъв дует. :1000 (29):

Иначе наистина не виждам кой от чалгата (освен Азис) би могъл да изкара по-голям хит от този на Криско и Слави. Имам надежди в Галена и Янева, че ще смажат с мегахит, но трудно ще изкарат по-голям хит от "Гледай как се прави"

Тихо и си пусни истинска музика!

Сподели в други сайтове

Мерси, ама грам не си падам по сръбското... :1000 (34):

Ама песента е яка. Чуй и тази:

Малко Галин стайл. И този рапира в песента, но И пее. Галин да я взима направо.

Сподели в други сайтове

Боли я Ивана минджата за някакъв зле изрусен козунак с кратер между предните зъби! :mf_surrender:

Не можеш да отречеш факта, че Ивана взе нишата на Петра до голяма степен, както и това че ако Деса не беше напуснала Пайнер през 2003, е много вероятно Ванча да не можеше да помирише върха и супер грандиозните приеми на турнетата 2-3 години по-късно.

Сподели в други сайтове

Не можеш да отречеш факта, че Ивана взе нишата на Петра до голяма степен, както и това че ако Деса не беше напуснала Пайнер през 2003, е много вероятно Ванча да не можеше да помирише върха и супер грандиозните приеми на турнетата 2-3 години по-късно.
Аз мога абсолютно всичко, тъй като използвам главата си по предназначение, осмислям и анализирам подобни клишенца, които такива като вас повтарят като мантри по форумите с години!

Тук нито Петра се е отказала, нито Деса е напуснала Пайнер. А леля закрива грандиозна церемония, има супер прием, печели най-голямата награда, в номинация с Глория, Десислава, Камелия, Софи Маринова и Таня Боева. Петра защо не е даже сред номинираните и за каква ниша говориш?! :mf_surrender:

А през 2004 Ивана не присъства на турнето, което не пречи да изкара двата най-големи хита за годината и да обере наградите после, за сметка на "осемте прими"!

Сподели в други сайтове

Аз мога абсолютно всичко, тъй като използвам главата си по предназначение, осмислям и анализирам подобни клишенца, които такива като вас повтарят като мантри по форумите с години!

Тук нито Петра се е отказала, нито Деса е напуснала Пайнер. А леля закрива грандиозна церемония, има супер прием, печели най-голямата награда, в номинация с Глория, Десислава, Камелия, Софи Маринова и Таня Боева. Петра защо не е даже сред номинираните и за каква ниша говориш?! :mf_surrender:

А през 2004 Ивана не присъства на турнето, което не пречи да изкара двата най-големи хита за годината и да обере наградите после, за сметка на "осемте прими"!

Много добре знаеш, че приоритет на Митко Пайнера до 2003 беше Деса, а не Ивана .. не случайно Ванча взе Певица на НФ, а чак след 2 или 3 години стана Певица на Планета.

И ето ти сама го казваш - 2004.

Всъщност Ванча стана едноличен лидер след лятото на 2003, точно след като Деса напусна Пайнер, Петра спря да пее и Глория започна да се разклаща при раздялата с Илия Загоров.

Сподели в други сайтове

Много добре знаеш, че приоритет на Митко Пайнера до 2003 беше Деса, а не Ивана .. не случайно Ванча взе Певица на НФ, а чак след 2 или 3 години стана Певица на Планета.

И ето ти сама го казваш - 2004.

Всъщност Ванча стана едноличен лидер след лятото на 2003, точно след като Деса напусна Пайнер, Петра спря да пее и Глория започна да се разклаща при раздялата с Илия Загоров.

:1000 (29): :1000 (29):

Ясно. Сега разбрах защо Ивана е станала лидер в чалгата. Фундаментална причина е спирането на Петра!

Да не говорим, че през 2003 Деси Слава е още в Пайнер и издава песни, а най-големият хит на годината е при Ивана...

Сподели в други сайтове

Ясно. Сега разбрах защо Ивана е станала лидер в чалгата. Фундаментална причина е спирането на Петра!

Казах, че е в нейната ниша. :3fdb8960598fa63e: Тия вулгарни и цинични със скрити послания песни, които Ванча разви, си бяха запазена марка на Петра.

Да не забравяме, че Ванча по едно време се отъркваше и във властта - Бойко Борисов й даде Мегазвезда, преди това й беше връчил и една Певица на годината, а тя слезе в публиката пред него да му пее "тази нощ света ни е в краката". А Петра пееше за Жоржи шоумена .. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че през 2003 Деси Слава е още в Пайнер и издава песни, а най-големият хит на годината е при Ивана...

Най-големият хит на годината Ивана го прави след август 2003, след като Деса се маха - до преди това има "Мирише на любов" и "Къв си ти бе".

Сподели в други сайтове

не случайно Ванча взе Певица на НФ, а чак след 2 или 3 години стана Певица на Планета.
Ами те наградите на Планета се появиха след тези на Нов фолк. На първата церемония става Деса, на втората - вече е лелче.

Аз много добре знам доста неща, а едно от тях е, че са смукани от пръстите какви ли не опити да се смачка всеки успех на Ваня, да се измисли удобна причина защо тя е застанала абсолютно категорично на върха, която да се представи като някакъв късмет. Възможно е Десислава да е била приоритет на чичо Митко, но през 2003 двата най-силни албума и хитовете са на Глория и Ваня, а предната - 2002 - на Десислава и Камелия.

Къде е Путра в цялата тая схема? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ами те наградите на Планета се появиха след тези на Нов фолк. На първата церемония става Деса, на втората - вече е лелче.

Аз много добре знам доста неща, а едно от тях е, че са смукани от пръстите какви ли не опити да се смачка всеки успех на Вная, да се измисли удобна причина защо тя е застанала абсолютно категорично на върха. Възможно е Десислава да е била приоритет на чичо Митко, но през 2003 двата най-силни албума и хитовете са на Глория и Ваня, а предната - 2002 - на Десислава и Камелия.

Къде е Путра в цялата тая схема? :1000 (29):

Никой не мачка успехите на лелча, но първо че бяха много краткотрайни, второ - ако Деса беше останала, може би нямаше и това да види :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Най-големият хит на годината Ивана го прави след август 2003, след като Деса се маха - до преди това има "Мирише на любов" и "Къв си ти бе".
Има "Безумна цена", "Убиец а любов", а и "От извора" и "Скитам се" от предната година, които стават достатъчно големи хитове и въпреки наличието на Десислава в "Пайнер".
Сподели в други сайтове

Казах, че е в нейната ниша. :3fdb8960598fa63e: Тия вулгарни и цинични със скрити послания песни, които Ванча разви, си бяха запазена марка на Петра.

Да не забравяме, че Ванча по едно време се отъркваше и във властта - Бойко Борисов й даде Мегазвезда, преди това й беше връчил и една Певица на годината, а тя слезе в публиката пред него да му пее "тази нощ света ни е в краката". А Петра пееше за Жоржи шоумена .. :3fdb8960598fa63e:

Това са някакви малки прилики според мен.

Къде са сериозните песни на Петра? Шлагерните парчета със средно темпо, баладите? Петра беше един клоун. Да, забавен и весел клоун, но все пак клоун. В ония години имаше бол песни с шеговити и цинични послания - такава беше модата.

Сподели в други сайтове

Никой не мачка успехите на лелча, но първо че бяха много краткотрайни, второ - ако Деса беше останала, може би нямаше и това да види :3fdb8960598fa63e:
Краткотрайни са мозъчните ти прозрения, скъпо Кайче!

А и не знаех, че имаш ясновидски възможности, та успяваш да прозреш някакви евентуални бъдещо - минали ситуации! Голям хипотетик си! :3fdb8960598fa63e: От пазарджишкия въздух ще да е...

Сподели в други сайтове

Има "Безумна цена", "Убиец а любов", а и "От извора" и "Скитам се" от предната година, които стават достатъчно големи хитове и въпреки наличието на Десислава в "Пайнер".

Но Деса има "Две сърца", "Няма те до мен" и още куп по-големи хитове. Камелия и Глория също, Анелия и тя беше по-успешна през 2002 с "Погледни ме в очите". Факт е, че Ванча става лидер след 3-4 години от старта на кариерата си.

През 1999-2002 и до първата половина на 2003, винаги е имало някой над нея.

Сподели в други сайтове

И какво от това, че го прави през август? Деса имаше половин година и издаде три големи хита в Пайнер, но не направи фурор, какъвто направиха и "Шампанското" и "Къв си ти, бе?". Не казвам, че не е била приоритет на Димитров, то е ясно, че беше, но Ивана беше СИЛА. Дори и Деса да беше останала до края на 2003 в "Пайнер", мегахитовете бяха при Калудова.

Сподели в други сайтове

И какво от това, че го прави през август? Деса имаше половин година и издаде три големи хита в Пайнер, но не направи фурор, какъвто направиха и "Шампанското" и "Къв си ти, бе?". Не казвам, че не е била приоритет на Димитров, то е ясно, че беше, но Ивана беше СИЛА. Дори и Деса да беше останала до края на 2003 в "Пайнер", мегахитовете бяха при Калудова.

Няма как да гадаем, но не е изключено да си беше коронясал Деса за Певица на 2003, колко такива певици по инерция даде на Преса.

Сподели в други сайтове

Но Деса има "Две сърца", "Няма те до мен" и още куп по-големи хитове. Камелия и Глория също, Анелия и тя беше по-успешна през 2002 с "Погледни ме в очите". Факт е, че Ванча става лидер след 3-4 години от старта на кариерата си.

"Няма те до мен" е супер песен, но не е била по-голям хит от "Шампанско и сълзи" и "Къв си ти, бе"! Ванча става лидер още през 2001 година, след като печели наградата за певица и застава абсолютно заслужено наравно с другите номинирани там, които имат по-голям стаж от нея!

И пак питам - защо Путка Циркова я няма в номинация за певица? Нали била голяма лидерка и на нейното изчезване по-късно, се дължал успеха на Ваня? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

"Няма те до мен" е супер песен, но не е била по-голям хит от "Шампанско и сълзи" и "Къв си ти, бе"! Ванча става лидер още през 2001 година, след като печели наградата за певица и застава абсолютно заслужено наравно с другите номинирани там, които имат по-голям стаж от нея!

И пак питам - защо Путка Циркова я няма в номинация за певица? Нали била голяма лидерка и на нейното изчезване по-късно, се дължал успеха на Ваня? :mf_surrender:

Стига си бръщолевила глупости - Ванча била лидер през 2001 .. :mf_surrender: Ако е лидер, защо изведнъж 2002 даже в топ 5 не влиза, на фона на Камелия, Деса, Анелия, Глория, че даже тогава Мишо Шамара беше по-голяма звезда.

Кралица Пепи изживя своя апогей през 1998-2001 :girl_witch:

Сподели в други сайтове

"Две сърца" е от 2002. Нали коментирахме 2003?

Деса през 2003 има "Думи две", "Не вярвам" и "Няма те до мен".

През 2001 няма никой над Ивана, тя и затова печели голямата награда тогава.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...