Jump to content

Препоръчани коментари

Какво се оплаквате как реагирали певиците, тия фенове дето се влачат след тях са масово разни изперкали дебили, наркомани и утайки като Весо Фена и онова джудже Петя Киронова и една лесбийка има фенка на Преса, дето ходи с мъжки дрехи и къса прическа или ония лелки лесбийки на Ивана с плакатите :mf_surrender: И аз на тяхно място щях да се дистанцирам от подобни.

Каквито и да са, заслужават елементарно човешко уважение. Човек може да спазва дистанция без да се подиграва и иронизира.

Давам стимулиращо не. Нещо песните на Нела не ме грабват. Винаги им липсва нещо.

В ''КАТаджийската'' изглежда скандално. :helpsmilie:

''Пак съм жива'' обаче е вечен хит. ''Щом си мъж за две жени'', ''Шепа грях'', ''Не искам'', ''Тази нощ'' (тук мачка с латино нотка), ''Аз не вярвам'' и ''Парти тайм'' също са топ.

Абе Мая си има топ тракове, не ги помнех. :girl_cry2:

Не ме е впечатлява Мая в годините, но има и някои приятни тракове.

Каквито и да са, заслужават елементарно човешко уважение. Човек може да спазва дистанция, без да се подиграва и иронизира.

Ами такива като Весо Фена дето ти ритат колата и пукат гуми, не мисля че заслужават каквото и да е отношение. Добре че Глория си е издействала ограничителна заповед, и други трябва да го направят.

Не ме е впечатлява Мая в годините, но има и някои приятни тракове.

Честно казано предпочитам песните на Мая пред сегашните. Напоследък една песен не става, бахти сушата. Наистина чалгата никога не е била толкова зле.

Да не говорим, че примерно песента на Лорена е топ и не стана хит а го заслужаваше. Цял месец е на началната страница на ютюб и не може 2 милиона да направи.

Ами такива като Весо Фена дето ти ритат колата и пукат гуми, не мисля че заслужават каквото и да е отношение. Добре че Глория си е издействала ограничителна заповед, и други трябва да го направят.

Слави едва ли имаше предвид Весо Фена с горния си пост. Весо Фена е изрод. Обаче и ти не се спря да носиш вода от 9 кладенеца, за да й лъснеш имиджа. Сигурно и сам не си вярваш - изкарваш я Дева Мария.

Какво се оплаквате как реагирали певиците, тия фенове дето се влачат след тях са масово разни изперкали дебили, наркомани и утайки като Весо Фена и онова джудже Петя Киронова и една лесбийка има фенка на Преса, дето ходи с мъжки дрехи и къса прическа или ония лелки лесбийки на Ивана с плакатите :mf_surrender: И аз на тяхно място щях да се дистанцирам от подобни.

Само, че Петя си дава всичките пари за да и ходи по участията и да и купува подаръци, така че е срамота подобно отношение, колкото и да е луда и неприятна...

Тя Преса ако те види с това 100 кг трибуквие, и теб не те чака по различна съда. Усмивка за селфито, а после зад гърба ти ще слага пръстче в уста - намек, че и се повръща...

Честно казано предпочитам песните на Мая пред сегашните. Напоследък една песен не става, бахти сушата. Наистина чалгата никога не е била толкова зле.

Да не говорим, че примерно песента на Лорена е топ и не стана хит а го заслужаваше. Цял месец е на началната страница на ютюб и не може 2 милиона да направи.

Как може да не изпаднеш в транс от фразата "Небе ми дай да полетя, земя ми дай си почина, гнездо сама ще свия аз и песен в него ще се чуе", акомпанирана от огромното гласище на Н. :Vishenka_05: Не те разбирам! :gun_bandana:

Миналата година до май-юни, чалгата пак беше като в момента. Помня че именно трака "Пада звезда" отпуши малко дупката. :3fdb8960598fa63e:

Само, че Петя си дава всичките пари за да и ходи по участията и да и купува подаръци, така че е срамота подобно отношение, колкото и да е луда и неприятна...

Тя Преса ако те види с това 100 кг трибуквие, и теб не те чака по различна съда. Усмивка за селфито, а после зад гърба ти ще слага пръстче в уста - намек, че и се повръща...

Аз тежа само 78 кг., станах като леличката от Айтос, не вървиш! :gun_bandana:

Tя и Деса е малко особена към новите и фенове, които искат твърда близост. Гледа ги уплашено и леко панирано, което за някои може да изглежда като надуване, но просто има горчив опит с луди фенове. Помним Петьофи. Десови я изритахме и стана пресова...

Ние ли я изритахме, това не го помня? :1000 (29): Имам спомени, че тя от нищото свали нивото и скочи от Деси Слава на Преслава. :D

Как може да не изпаднеш в транс от фразата "Небе ми дай да полетя, земя ми дай си почина, гнездо сама ще свия аз и песен в него ще се чуе", акомпанирана от огромното гласище на Н. :Vishenka_05: Не те разбирам! :gun_bandana:

Миналата година до май-юни, чалгата пак беше като в момента. Помня че именно трака "Пада звезда" отпуши малко дупката. :3fdb8960598fa63e:

Ами не. :helpsmilie: Нелина не ми въздейства особено.

Ами може и така да е било, но миналата година лично аз слушах повече песни от чалгата.

Време е някой да избухне с някоя хубава песен.

Ами не. :helpsmilie: Нелина не ми въздейства особено.

Ами може и така да е било, но миналата година лично аз слушах повече песни от чалгата.

Време е някой да избухне с някоя хубава песен.

Тогава мигом да направят Музикална еволюция на Тони Д. - гарантиран транс и захлас за теб! :Vishenka_05:

Тогава мигом да направят Музикална еволюция на Тони Д. - гарантиран транс и захлас за теб! :Vishenka_05:

Така е!

Пусни си най-продаваната песен в музикалния шоубизнес.

Слушаме ли златните албуми на фолка? :Vishenka_05:

:roll1:

Албума е платинен, нищо не разбираш!

Има - пословичната ти омраза към нея и вечното й принизяване, дори когато не го заслужава. Не съм единствения, който е правил коментари по този въпрос. От години хората говорят едно и също... замисли се защо.

Не задължавам никой с мнението си. Аз какво да направя че пуска бози? Не мога да се насилвам да ги харесвам, както много правят.

Пусни си най-продаваната песен в музикалния шоубизнес.

И най-споделян във Фейсбук трак от 90-те за всички времена :3fdb8960598fa63e:

screen.jpg

Не задължавам никой с мнението си. Аз какво да направя че пуска бози? Не мога да се насилвам да ги харесвам, както много правят.

Кой се насилва да ги харесва? :dontknow:

Кой се насилва да ги харесва? :dontknow:

Ти колко пъти слуша Дай ми любов докато ти хареса?

Ти колко пъти слуша Дай ми любов докато ти хареса?

0.

Побърка ме от първото слушане.

Махнали са клипа на хАнтонина.

Не са го махнали. Сама го е свалила. За какво и беше да прави целия този цирк?

Не са го махнали. Сама го е свалила. За какво и беше да прави целия този цирк?

ПР

Немога да я спра тази песен много яко звучи на колата, но защо толко малко гледания има , трябва да има повече , цъкайте хораа!

Извинявам се Звездо! :bowdown:

Ако ми кажеш, че имаш албума на гига звездата ще ти простя :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...