Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Оставям Кайчо да диша спокойно тази вечер и няма да съм повече лоша с него! Галя води Преса в ранг листата и му е тежко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Оставям Кайчо да диша спокойно тази вечер и няма да съм повече лоша с него! Галя води Преса в ранг листата и му е тежко! Дори не съм отварял тази тема веднъж до сега, за да знам какво се случва. Преси мачка с пеене - 03:44 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Еееее, с "Аз съм с теб" не си ли върна позициите в очите ти? Мда. Реших да остана casual фен, какъвто бях преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Преси мачка с пеене - 03:44 Всичките поп-рок песни на Преслава са топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Мда. Реших да остана casual фен, какъвто бях преди. Аз пък де учудвам, че толкова харесваш "Това е парчето", а си се отказал от Ваня с "Ти си най-най", не намирам кой знае каква разлика между двете песни. Кои са ти топ 5 на Ванюша и как се вманиачи толкова по Петя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Терминаторката Валча ще има ли нова песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Днес съм най-щастлива на света! Леля Насран се завърна, за да гласува за Кама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Всичките поп-рок песни на Преслава са топ! Тръпнеш ли в очакване да разбереш името на бебето? Надявам се да се казва Янка Лазарова Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз пък де учудвам, че толкова харесваш "Това е парчето", а си се отказал от Ваня с "Ти си най-най", не намирам кой знае каква разлика между двете песни. Клипа и музиката са ужасни и я въртяха да полуда. Това също допринесе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Тръпнеш ли в очакване да разбереш името на бебето? Надявам се да се казва Янка Лазарова :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нали не го искаше това бебе, Калинище? Сега чак име му мислим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нали не го искаше това бебе, Калинище? Сега чак име му мислим... Фактите са си факти за мое огромно съжаление (сигурно и на Преси, макар да симулира щастие). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нали не го искаше това бебе, Калинище? Сега чак име му мислим... Обаче ти предпочиташ Галена пред Преслава, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Фактите са си факти за мое огромно съжаление (сигурно и на Преси, макар да симулира щастие). Аз пък желая здраве на бебето и дано толкова се услади майчинството на Пепка, та да се откаже от музиката, по примера на дуетната си партньорка Париш! Обаче ти предпочиташ Галена пред Преслава, нали? Преса има по-силен глас и по-яка усмивка. Пълни сцената с харизма. Галя е по-сексапилна, с по-добри песни и клипове. И двете си имат плюсовете, но не са ми някакви фаворитки. Ана ги мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тръпнеш ли в очакване да разбереш името на бебето? Надявам се да се казва Янка Лазарова Аз искам да я кръсти Пламена. М/у другото тя в кой месец е? Някой знае ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Да пожелаем на лелче да стане още по-слаба и секси, да пуска бързо новата песен и тя да се окаже по-яка от на Галче, Теда Александрова, Фикьо, Джула и Ана, за да им припомни позабравеното лидерство и коя командва парада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Преса има по-силен глас и по-яка усмивка. Пълни сцената с харизма. Галя е по-сексапилна, с по-добри песни и клипове. И двете си имат плюсовете, но не са ми някакви фаворитки. Ана ги мачка! Оооо с тези песни сега направо ги размазва, какво говориш Коя от коя по-добри.... Чак се ядосвам, ама тя е хванала тази вълна и няма спиране. Сега се надявам на "Просяци", дано поне тя си струва и да става за слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Оооо с тези песни сега направо ги размазва, какво говориш Коя от коя по-добри.... Чак се ядосвам, ама тя е хванала тази вълна и няма спиране. Сега се надявам на "Просяци", дано поне тя си струва и да става за слушане. Ами каквито и да са, мисля, че са поне по-популярни. Не знам как го прави Анюш, обаче даже тази тъпня с Джулия, като запее там частта "Паля колата и вдигам двеста - триста и не спирам", ми звучи зарибяващо, а като същото го изпява Джула не мога да го слушам повече от веднъж и ми звучи ужасяващо. Има нещо в гласа на Георгиева, което ме хваща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Изпитвам някакви смесени чувства относно дейността на Анелия. Възхищавам й се на това , че се занимава с албуми и концерти на живо(макар и в дискотека),а в същото време песните,които пуска от "Дай ми още" насам са ми противни.Само "Мило мое" и "Кажи ми" ми допадат от всичко , което пусна.А това Бръм дори до края не можах да го изслушам.Защо залитат толкова много в другия жанр?А за интервютата не искам дори да си помислям,че там е тотал щета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ами каквито и да са, мисля, че са поне по-популярни. Не знам как го прави Анюш, обаче даже тази тъпня с Джулия, като запее там частта "Паля колата и вдигам двеста - триста и не спирам", ми звучи зарибяващо, а като същото го изпява Джула не мога да го слушам повече от веднъж и ми звучи ужасяващо. Има нещо в гласа на Георгиева, което ме хваща. И аз не харесвам Джулия, а тук я гласят за новата лидерка, каква лидерка може да е тя? :1000 (29): Анелия е можещ изпълнител с приятен глас и е нормално да зарибява, но аз втори път тази песен няма да си пусна. Тези снимки на леля ти от скоро ли са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 И аз не харесвам Джулия, а тук я гласят за новата лидерка, каква лидерка може да е тя? :1000 (29): Анелия е можещ изпълнител с приятен глас и е нормално да зарибява, но аз втори път тази песен няма да си пусна. Тези снимки на леля ти от скоро ли са? От рождения ден на миличката ми - края на януари. Много е готина, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 От рождения ден на миличката ми - края на януари. Много е готина, нали? Сега май е още по-слаба нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Сега май е още по-слаба нали? Да, ще стане по-слаба и от Глория... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да, ще стане по-слаба и от Глория... Да стане, пожелавам й го от сърце. Това е много добре за нея, може да я амбицира още повече за кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Леле,колко е приятно тук без утайките на форума,чак ми се прииска да не излизам от Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Да стане, пожелавам й го от сърце. Това е много добре за нея, може да я амбицира още повече за кариерата. Много я мързи, милата! Дано, но си я знам каква е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари