Jump to content



Официална церемония - "Десетилетие RAMANIA"


Препоръчани коментари

Слави, каква е тази ненавист към Глория и баладата ѝ? Като гледам, не се възмутиха само нейни фенове. Излишни са сравненията с други балади на твоята любима певица - безспорно са добри, но явно ти е фетиш навсякъде да я буташ. Как не ревна и за Живото изпълнение? Не знам някой от почитателите на Глория е подценил Десислава, та да имаш такова презрително отношение в последно време. И стига с тези пусти гледания, защото има много хитове от близкото и далечно минало, които са със страшно малко гледания, някои даже и милион нямат. По това ли трябва да съдим всеки път?

Не забравяй на Наградите за 2013-та как се ревеше при обявяване на номинациите за Балада точно на Кулите и как наградата отиде в държанката на ДПС. Ама то после Глория хубаво им го зачука - като излезе да получи наградата си от Сигнал за принос (разбира се, че с какво друго биха удостоила Планета Глория), съвсем неслучайно се обърка за какво получава награда и взе да говори за "Пясъчни кули". Дори после Камелия я защити в Автограф, казвайки, че е очаквала именно нейната песен да победи. Но както и да е, други си останаха с освиркването и прашасващата статуетка вкъщи.

В началото се чува за каква малка популярност става дума, нали? По-нататък им дава да пеят и също се чува.

Сигурно щеше да има и пристъпи, ако Авторска медолия беше за "Можеш ли да ме обичаш" - в повече щеше да ви дойде, но ако всичко беше за Деса - нямаше да имаш нищо против, тогава щеше да е съвсем обективно.

Е много е яка наистина. Много добра песен, наистина заслужава победа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 659
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Стефимире, прочети ми още 3 пъти поста камо ли успееш да вденеш все нещо от написаното... ненавист към чалгарки няма как да изпитам , а камо ли към можещ изпълнител към Глория. Ако имах ненавист нямаше да определя Пясъчни кули като добра песен и като най успешната и такава за десетилетието. Грозно беше вашата реакция вчера, когато Обичай ме взе балада. Аз като Десов съм доволен от избора на балада. Но ми стана смешна поредната ви некоректна претенция. Песни които не се знаят масово не заслужават номинация за награда на десетилетието. Не искам без теб заслужаваше номинация, а дори и награда. Но и избора на Обичай ме ме устройва.

 

И не ми обяснявай че ако Деса била обрала всичко съм щял да съм доволен. Ако на Десови ни е било важно, щяхме да гласуваме , а много малко от нас го направиха и то едва на втория етап. Ако имаше реални такива награди, ясно е, че Деса щеше да вземе поне 2 статуетки. Иначе тя си има и песен на десетилетието Бели нощи и Балада на десетилетието Забрави за мен . Реални награди от фолк медии, а не форумни или фирмени..

 

 

 

Саше, в поста ми ясно е написано че За да те забравя и Хабиби са над В твоите очи. За какви сравнения говориш. Срамота е най голямата песен в Пайнер за последните 5 години да няма номинация в поне 2 категории и поне 1 награда. С Хабиби положението е същото. И да. По добре за всеки по нещо, отколкото 6-7 имена да останат тотално ощетени за сметка на изпълнител, който залага на чужди финанси и чужди агитки. Ясно е, че не само феновете на Галена са я подкрепили. Но много от другите фенове я подкрепиха от злоба, че да не обере пак всичко Преса. Просто ми е писнало от цирка Преслава - Галена, а другите кучета ги яли.

 

 

От Пресовите съм много разочарован също. На следващи награди и скандали, няма да получат моята подкрепа. Сложили ми нашите всичките и нехитове в номинации. За МСМ е ок. Заслужава. Но Като за финал в песен на десетилетието е по смешно и от това Галена да е певица на десетилутието.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всъщност, "Пясъчни кули" дълго време водеше пред дуета на Емилия и Борис.

Чак при финалното преброяване стана ясно, че "Обичай ме" я е минала с 2 точки.

:3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Балада на десетилетието - песен, излязла почти през 9-тата година от десетилетието. :1000 (29):

Едно десетилетие има 10 години! Какво значение има кога е излязла като е най-голям хит и към днешна дата и към периодите на премиерите на тези песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нали? :roll1: :roll1:

Песента е хубава, но няма как да е на такова ниво чак. Имаше и други добри през годините.

 

Просто и аз не се сетих коя е песента и ми стана много смешно, как и този нов потребител ще ходи там, където и аз, за да видя коя е.... в тубата. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Една от малкото обективни награди е за балада. Като Ема не ви изнася, да бяхте подкрепили С кое право на Галена, че да и ги комплектовате...

Много песни заслужават номинация в тази категория - "Не ми пречи"(на мястото на "Ако утре ме губиш"), "Можеш ли да ме обичаш","До последната сълза", на Деса баладите,"Всичко се връща" или "Попитай за мен" на Емануела, "Грешница" на Емилия, "Ти ли си" на Райна, "Скрий се" на Алисия,"Давай разплачи ме", "Никога и никъде" или "Открадната любов" на Янева и други.

Но е абсурдно да печели нещо излязло в последния момент, по подобие на "Албум"-ът на 2010-та на наградите на Планета, срещу когото и до днес се роптае.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Но е абсурдно да печели нещо излязло в последния момент, по подобие на "Албум"-ът на 2010-та на наградите на Планета, срещу когото и до днес се роптае.[/b][/color]

Не е същото. Наградата за Албум уж се определяше от продажбите, така че няма как диск излязъл след 20-ти декември да се е продал повече от този на Кама, който излезе лятото, имаше нови песни, интересна концепция и въобще около него се шумя много повече. Какво като баладата на Ема и Борис е от 9-тата година на десетилетието? Влиза ли в периода - влиза. Няма значение дали е от деветата, осмата или петата година.

 

На Галена са й в повечко наградите, чак такъв лидер през цялото десетилетие не е била, че да остави Преса само с 1, а други силни имена от периода - с нито едно отличие. Но каквото - такова. Браво на Янева за старанието!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Радвам се, че тук се е оценила Райна.

Баладата е абсолютно заслужена. ''Обичай ме'' е един от последните феномени в стрийминг ерата. Такъв интерес не е имало към друга балада и ме съмнява скоро да има.

За кавър се надявах да спечели ''Смелите си имат всичко'', но шанс.

 

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто и аз не се сетих коя е песента и ми стана много смешно, как и този нов потребител ще ходи там, където и аз, за да видя коя е.... в тубата. :1000 (29):

 

Не съм нов, но отдавна преустанових писането из чалга форумите.

Фен съм на Преслава от много години и се подвизавах в един друг форум до неговото закриване ( Калин, Венци и другите потребители от там, ще се сетят) .

Бях член и на фен клуба й Preslava world, яростно съм я защитавал и винаги съм я подкрепял, но с годините ме разочарова. С ламтенето за награди, с подарените й статуетки от фирмата, с тва неспирно желание да е навсякъде и да е вечната номер 1, скандалите, подмолните номера, непрестанното й бутане от Митко и т.н.

Какво да диря тук и какво да пиша за нея? Да възхвалявам боклуци като Аматьорска, Скоро, Разкрий ме, Бутилка…?

Липсва ми онова момиче, което преди години каза, че просто иска да пее! Вярно, че с яденето идва апетита, но тя прекали….Много!

И въпреки всичко все още я харесвам и е в сърцето ми.

Гледам в тази тема за това измислено ”десетилетие" пак е имало драма около Преслава и тая прословута категория Певица. Аман!

Не бих я подкрепил в никакъв случай в тази категория, защото просто НЕ заслужава. Номинацията й стига.

Взела е достатъчно награди през годините. Доста от тях безпорно заслужени, но и доста подарени ( Певица на 2011, 2014, 2015, песен за ”Режим неприлична”, идоли и т.н. )

Стига сте я бутали навсякъде. Песен на ”десетилетието” за Новата ти или Като за финал – ок, авторска мелодия за Моето слабо място – ок, но дотук ! Най-силните години на Преслава бяха до 2010-та. След това имаше проблясъци на моменти, успя да задържи ниво и все още е сред най-актуалните, но стига с тея награди.

Галена ми е анти, но не може, мамка му, да й се отричат успехите. Стара се, бачка като луда, инвестира, предложи качествени неща и успя да се изгради като име въпреки Преслава и Митко.

Редактирано от Vancho
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

Безразличието на Камелия е един път! :roll1:

И как се жабури с енергийната напитка. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Преси мята ръце, все едно пее народно :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто и аз не се сетих коя е песента и ми стана много смешно, как и този нов потребител ще ходи там, където и аз, за да видя коя е.... в тубата. :1000 (29):

Ами то се получи доста смешно :3fdb8960598fa63e:

Какво ще кажеш за наградите?

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Галена са й в повечко наградите, чак такъв лидер през цялото десетилетие не е била, че да остави Преса само с 1, а други силни имена от периода - с нито едно отличие. Но каквото - такова. Браво на Янева за старанието!

 

 

Toва ми е мисълта. Успя да я формираш точно с 1 изречение.

 

Галена за десетилетието е била не повече от 2 пъти номер 1 откъм хитове и то дори не категорично. Дори и хората, които не слушат чалга биха посочили Азис и Преслава като най-популярните имена в попфолка за последните 10 години. В момента създаваме изкуствена илюзия във форума, която после ще се използва от дебилите тук като аргумент. Не мисля, че заклети фенове като нас са най удачния таргет за провеждането на подобни авторитетни награждавания. Дори и в Сигнал се усеща последно време същия феномен. Дори и в сайта на Планета същите агитки успяха да покварят анкетата, а нас все Митко Пайнера ни е виновен. Ами как да се дават награди при такива болно амбициозни певици и фанатичните им фенове... За дядо ви Димитров далеч по добре би било без подобни церемонии. Хем няма да се бръква в джоба, хем няма да бере ядове с кокошките в обора си преди и след церемониите. За награди трябва да се допитва и онзи таргет, който не се интересува като нас, но все пак слуша и има лични наблюдения. Разбира се и една комисия от 20 човека, които са вътре в жанра биха отсяли добре номинираните. Дори и някои тук имаме такива качества и наблюдения...

 

Иначе аз лично загубих интерес и респект към форумски награди още през 2016, когато феновете на Галена и Преслава взеха призовете на ДесиСлава и Анелия за пореден път. Тогава и добра организация имахме феновете, и заслуги, но двете агитки имаха да разчистват сметки и Деса и Анелия нито певица, нито клип, нито песен... Та си дадох реална сметка, че нито има смисъл, нито имат тежест подобни форумски гласувания... :whistling:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Слави, аз НИКАК не харесвам Галена като глас, но я посочих в две категории - песен за "Пак ли" и дует за "Кой", която за мен е емблема на жанра в последните няколко години.

Преслава не видях да изпъква с нещо кой знае какво в която и да е категория. Десислава подкрепих за клип, тъй като там, съвсем честно, нейния съм гледала най-много, впечатлил ме е и ме е изненадал. Защо да няма и хора, които не принадлежат към една от двете агитки на Пепа и Гала, които просто считат едната за по-заслужила и толкова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В момента създаваме изкуствена илюзия във форума, която после ще се използва от дебилите тук като аргумент. Не мисля, че заклети фенове като нас са най удачния таргет за провеждането на подобни авторитетни награждавания. Дори и в Сигнал се усеща последно време същия феномен. Дори и в сайта на Планета същите агитки успяха да покварят анкетата, а нас все Митко Пайнера ни е виновен. Ами как да се дават награди при такива болно амбициозни певици и фанатичните им фенове... За дядо ви Димитров далеч по добре би било без подобни церемонии. Хем няма да се бръква в джоба, хем няма да бере ядове с кокошките в обора си преди и след церемониите. За награди трябва да се допитва и онзи таргет, който не се интересува като нас, но все пак слуша и има лични наблюдения. Разбира се и една комисия от 20 човека, които са вътре в жанра биха отсяли добре номинираните. Дори и някои тук имаме такива качества и наблюдения...

 

Иначе аз лично загубих интерес и респект към форумски награди още през 2016, когато феновете на Галена и Преслава взеха призовете на ДесиСлава и Анелия за пореден път. Тогава и добра организация имахме феновете, и заслуги, но двете агитки имаха да разчистват сметки и Деса и Анелия нито певица, нито клип, нито песен... Та си дадох реална сметка, че нито има смисъл, нито имат тежест подобни форумски гласувания... :whistling:

 

Прав си за нещата, които казваш, но какво да правим - това е нашия форум, тук хората са гласували така. Агитки, пристрастия, кой на кого се е опитал да направи мръсно - резултатите са на лице и щем-не щем ги приемаме.

 

Никой не е виновен, че двете лидерки имат обаянието да печелят най-върлите и многобройни фенове сред слушащите жанра и по този начин други певици на моменти остават недооценени.

 

Щеше да е много яко, ако Пайнер бяха направили годишна анкета по начин, по който да не може да се манипулира с фейк гласове от прокси сървъри както миналата година. Има начин за това, но явно наистина на шефа му е писнало от драми и е абдикирал от начинанието, което е жалко за нас феновете най-вече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами то се получи доста смешно :3fdb8960598fa63e:

Какво ще кажеш за наградите?

 

Не съм ги видял още тези безценни награди, които нищо не значат днес. Мернах горе коментар на Казаков за баладите. Изредил пича няколко песни на различни певици и се замислих, че съм бил по няколко пъти на техни участия (на всяка по отделно) и нито веднъж не съм чул въпросните балади изпълнени от тях. А би трябвало да са невероятни хитове, щом мисълта раманянска е направила цяла обзорна тема, подредила категории, създала условия за сериозен сондаж на общественото чалгарско мнение. Не е нормално обаче, след края на анкетата, да чета безумните и тотално умопобъркани мнения на Слави и някои "десови", които и в това нулево за Деса десетилетие опитват да дърпат чергата към тяхната пача. Те това ме погнусява тук от години. Затова и не гласувах въпреки 18-те молби на ЛС на кой ли не, да гласувам и аз. Не мога да участвам поредният клошарски маскарад, за да доказвам нещо на някой. Поне моят фаворит няма абсолютно никаква нужда от подкрепа в каквито и да е категории, защото отдавна е легенда, ама не на това десетилетие, а на предното. Не може да бутам който и да е в анкети, само защото ми е фаворит. Трябва обективност, а тя сочи, че всички награди за периода 2008-2018 трябва да се поделят между Галена (която е видимият фаворит) и Преслава, чиято сила бе в края на предната декада. Това е положението.....

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...