Jump to content

Препоръчани коментари

Тя вече ми прави психопортрети и заключения. :1000 (29):

Говори за състоянието на мозъчната ми дейност. :1000 (29):

:helpsmilie: :helpsmilie:

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

@CallyPressyfan, кога ще скандализираш с анкета за любима песен на Преслава през нейния връх ? От 2005 до 2013-2014 ли мислиш да е анкетата ?

пс Гласувайте за Албумите на Ивана. Следващите изпълнителки са Камелия и ДесиСлава. Ако желаете и Рени ще включим. Невероятната Силвия също. Те дори имат албум с Деси и чичо Минчо.

да да направо от 2000 до 2020 !! :roll1: с НОВАТА ТИ Преслава приключи с лидерството

Кога направи 15 години и тя... Няма ли да пусне песен за годишнината?

Да се надяваме. :1000 (29):

Да се надяваме. :1000 (29):

Дано не си останеш с надеждата все пак :1000 (29):

9303160D.jpg

Не знам как не й писна от чупки, стойки, фотошопи и отбелязвания на световни марки в инстаграм. Не разбирам с каква цел го прави, от 20 снимки в инста една й е нормална, на някаква звезда ли си играе само тя си знае.

п.п. Сега гледах едно интервю на Криско, каза, че прави песни само за певиците с най-много пари. Смятайте колко са броили Галена и Мария :1000 (29): Питаха го само за пари ли направи песните на Галена и Мария, а той казва не за пари, а за супер много пари. :D

Не знам как не й писна от чупки, стойки, фотошопи и отбелязвания на световни марки в инстаграм. Не разбирам с каква цел го прави, от 20 снимки в инста една й е нормална, на някаква звезда ли си играе само тя си знае.

Каква звезда, тя няма песен от 4 месеца и хората я забравиха. Смятай ако направи по-дълга пауза.

Каква звезда, тя няма песен от 4 месеца и хората я забравиха. Смятай ако направи по-дълга пауза.

И защо решихте че са я забравили хората? :1000 (29): Спокойно, ще ви припомни коя я щом е така :3fdb8960598fa63e:

+1

Аз отдавна питам същото.

И тази снимка какво трябва да означава, нека ме светне някой? Така чества денешния велик празник или?

+1

Аз отдавна питам същото.

И тази снимка какво трябва да означава, нека ме светне някой? Така чества денешния велик празник или?

Не!

Показва КЛАСА И СТИЛ

galena-1.jpg

Не!

Показва КЛАСА И СТИЛ

galena-1.jpg

С вино за 10 лева, голяма класа, голям стил

С вино за 10 лева, голяма класа, голям стил

Хората го наричат реклама, ако ти носи пари, другото няма значение.

Що не рекламира нещо добро, като е толкова стилна и класна дама?

Що не рекламира нещо добро, като е толкова стилна и класна дама?

Като няма в какво друго във виното ли се хванахте? :1000 (29):

Като няма в какво друго във виното ли се хванахте? :1000 (29):

Ми аз лично в лице не смея да я погледна. :3fdb8960598fa63e:

Класна и стилна дама пък прави всичко за някой лев?
Ми аз лично в лице не смея да я погледна. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29):

Страх те е че ще влюбиш в нея ли? :3fdb8960598fa63e:

galena_krisko.jpg

2010 - Галена на промоцията на "Направи ме богат", много преди Криско да стане КРИСКО

2012 - "Сега правя едно такова парче за една от най-известните фолк певици - в топ 3 е, от най-големите. Пак казвам, че няма да е по никакъв начин попфолк, а ще е поп с дъбстеп, с всякакви неща. Много ще е интересно да видим такъв изпълнител в коренно различна светлина. Пак е един вид нов експеримент, поне досега не съм го тествал това нещо" - обясни Криско"

Рапарът Криско е поредният, който отсвири фолк певицата Андреа.

galena_krisko.jpg

2010 - Галена на промоцията на "Направи ме богат", много преди Криско да стане КРИСКО

2012 - "Сега правя едно такова парче за една от най-известните фолк певици - в топ 3 е, от най-големите. Пак казвам, че няма да е по никакъв начин попфолк, а ще е поп с дъбстеп, с всякакви неща. Много ще е интересно да видим такъв изпълнител в коренно различна светлина. Пак е един вид нов експеримент, поне досега не съм го тествал това нещо" - обясни Криско"

Рапарът Криско е поредният, който отсвири фолк певицата Андреа.

По-добре да я отсвири, отколкото да и даде бози като тези на Мария, на Галена също не е нищо особено :3fdb8960598fa63e:
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...