Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

@CallyPressyfan, кога ще скандализираш с анкета за любима песен на Преслава през нейния връх ? От 2005 до 2013-2014 ли мислиш да е анкетата ?
Стига толкова копия на моите теми, моля! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не знам кой е казал подобно нещо. Рекорда го държи Камелия и веднага след нея е Райна с две успешни турнета в Америка. Да не забравяме, че първия път искаха да направи още 5 концерта и щеше да мине 18-те на Камелия и да държи рекорда с 20 защото ако не се лъжа първото турне бяха 15 концерта, но визата изтече. :Vishenka_05:

Вече си имаме нов (стар) рекорд. Първото турне на Рени има над 20 концерта, а това през 2012г. - 18. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Вече си имаме нов (стар) рекорд. Първото турне на Рени има над 20 концерта, а това през 2012г. - 18. :Vishenka_05:

Да не говорим, че и Глория на няколко от турнетата си в Америка беше за по 2-3 месеца с над 20 изяви...

Сподели в други сайтове

Истинска дукеса!

Най-продаван албум за 2008 - ''Опа, опа''.

Най-продаван албум на чужд език - ''Опа, опа''.

Най-успешно турне в САЩ - Рени

Най-продаван чалга албум - ''Като птица''

Най-продаван хит - ''Като птица'' х 5 платина.

Най-гледан епизод на ''Смени жената'' с участието на Рени.

Най-голям хит на сръбски в България - ''Као птица съм свободна''.

Ебавам се, браво на жената. Друг е въпроса колко са били успешни тези турнета. За последното мога да ти потвърдя, че беше провал.

Сподели в други сайтове

Ти тихо и направи трета тема за лелче: Ивана - Упадък (2007-2018) :3fdb8960598fa63e:
Няма нужда ти да ме учиш какви теми да правя, след като е видно, че за да направите вие нещо в този форум, ви е необходимо сериозно вдъхновение и инспириране от мен! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Няма нужда ти да ме учиш какви теми да правя, след като е видно, че за да направите вие нещо в този форум, ви е необходимо сериозно вдъхновение и инспириране от мен! :Vishenka_05:

Моля? Какво голямо самочувствие, а без покритие, какче. :whistling:

Темите ни нямат нищо общо с твоите. Какви са тези определения? Нашите теми са доста по интересни, занимателни и любознателни. :3fdb8960598fa63e:

Не виждам думите начало, връх, упадък....Какви клевети и обвинения само.

Преслава обяви, че чака дете. Животът й навлиза в нов етап. Това е и причината с Кака Кели да върнем малко лентата назад и да си припомним пътят на Преслава дотук. Нейното начало, триумф и успехи.

Ти защо реши да натрапваш Ивана? Причина? Или ей така ти щукна да занимаваш цял форум с радините ти вълнения? :whistling:

Сподели в други сайтове

Моля? Какво голямо самочувствие, а без покритие, какче. :whistling:

Темите ни нямат нищо общо с твоите. Какви са тези определения? Нашите теми са доста по интересни, занимателни и любознателни. :3fdb8960598fa63e:

Не виждам думите начало, връх, упадък....Какви клевети и обвинения само.

Преслава обяви, че чака дете. Животът й навлиза в нов етап. Това е и причината с Кака Кели да върнем малко лентата назад и да си припомним пътят на Преслава дотук. Нейното начало, триумф и успехи.

Ти защо реши да натрапваш Ивана? Причина? Или ей така ти щукна да занимаваш цял форум с радините ти вълнения? :whistling:

Разбитите жълтъци по главата ти, нещо не са се отразили добре на мозъчната дейност... :mf_surrender:

Яйцата направо в кратуната си ли ги разбива и колко твърди бяха?

Сподели в други сайтове

За Ивана и Преслава мога да се съглася, но чак и за Гергана...

Защо не? Тази година прави 15 години на сцена и 10 години след топ периода си, реших, че е подходящо да се направи анкета и за нея. Нека да има теми за обсъждане, не виждам нищо лошо.

Сподели в други сайтове

Разбитите жълтъци по главата ти, нещо не са се отразили добре на мозъчната дейност... :mf_surrender:

Яйцата направо в кратуната си ли ги разбива и колко твърди бяха?

Какво за мозъчната ми дейност? Дай пак. :whistling:

Сподели в други сайтове

Защо не? Тази година прави 15 години на сцена и 10 години след топ периода си, реших, че е подходящо да се направи анкета и за нея. Нека да има теми за обсъждане, не виждам нищо лошо.

Кога направи 15 години и тя... Няма ли да пусне песен за годишнината?

Сподели в други сайтове

Какво за мозъчната ми дейност? Дай пак. :whistling:
Нали не търсеше диалог с мен и не ти бях интересна? Нещо много бързо обърна плочата...

Нали се сещаш, че няма как някой с мляко около устата, живеещ в детския свят "осъзнавате ли колко много ни е дала Преси и как е жертвала личното си щастие заради нас", да тръгне да дели мегдан с мен?

Хайде, отивай да разработваш "интересните" си теми и не влизай на места, от които няма излизане! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...