GSimeonova Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 https://www.instagram.com/p/BgYp56YDZXP/?taken-by=preslava__ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Помним ли тази култова снимка? Какво й има, аз нищо не виждам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Какво й има, аз нищо не виждам! Радневския Арлекино. Крайчетата на устните са толкова извите нагоре, че ще й стигнат скулите. Има и някаква несъразмерност в очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 https://www.instagram.com/p/BgYp56YDZXP/?taken-by=preslava__ Анелия много лош вид има. Прилича на пенсионирата й майка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Радневския Арлекино. Крайчетата на устните са толкова извите нагоре, че ще й стигнат скулите. Има и някаква несъразмерност в очите. Кофти фотошоп. Арлекината е от Смядово. Не пипай топ лафовете ми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Кофти фотошоп. Арлекината е от Смядово. Не пипай топ лафовете ми! Любим ми е тоя лаф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Сред последните проекти на Деси преобладават баладите като Ангелите, В друг живот, И това ще преживея. Аз съм много доволен. Пуска и добри парчета за клубовете. Последното е много мелодично, танцувално и страхотно изпято. Доволен съм от представянето и в Капките, където зрителите я наказваха с победи и любов. Да, харесвам проектите и последните години преди Пайнер, но и тогава пускаше комерси като Мойто зайче, Мръсни поръчки, Забранен, Пленница на любовта. Сега съм по доволен - по добри клипове, проекти през 3-4 месеца, вокално израстване. Доволен съм, че само тя от топ имената редува комерсиалки и стойностни неща. От какво да сме недоволни точно. Дъвкали сме тази тема. Умираме от кеф и от продукцията и, и от успехите и. Преди Пайнер имаше и добри неща, но липсваше признанието и уважението, което днес всички в БГ демонстрират към нея - журналисти, колеги, фенове ; ) Не мисля, че някога е страдала от липса на признание и уважение. Всичко е въпрос на вкус, аз лично предпочитам "Мръсни поръчки" пред "И на всички като тебе", както и "Мойто зайче" пред "Гледай да не бъркаш" или "Започваме на чисто". За баладите и в Пайнер не ми се говори, че и там съм пристрастен. Както и да е, темата е коментирана много пъти наистина, просто би било хубаво изпълнител като нея да не пренебрегва стила си в името на бърз успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 https://www.instagram.com/p/BgYp56YDZXP/?taken-by=preslava__ Как е в онзи град,ще ставаме ли съграждани? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 https://www.instagram.com/p/BgYp56YDZXP/?taken-by=preslava__ Харесва й снимките и я тагва, ама иначе не я следи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Плачем ли на хитове от преди 16 години? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Помним ли тази култова снимка? Изпуснал съм. Не знаех, че в Мадам Тюсо има опция да те изваят на място и да се вземеш като сувенир. Кач пара? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Изпуснал съм. Не знаех, че в Мадам Тюсо има опция да те изваят на място и да се вземеш като сувенир. Кач пара? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Базикаш се, но сега Деса, като се завърне, ще мачка всичко живо заради увеличените количества на желязо в кръвта. Нали 9 месеца + още някой друг след това е нямала мензис и не е губила ценния метал. Ще има Радневския IRON MAN втора част. След първото бебе направи албума "Мистерия". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Базикаш се, но сега Деса, като се завърне, ще мачка всичко живо заради увеличените количества на желязо в кръвта. Нали 9 месеца + още някой друг след това е нямала мензис и не е губила ценния метал. Ще има Радневския IRON MAN втора част. След първото бебе направи албума "Мистерия". Може да е имала цветна бременност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Базикаш се, но сега Деса, като се завърне, ще мачка всичко живо заради увеличените количества на желязо в кръвта. Нали 9 месеца + още някой друг след това е нямала мензис и не е губила ценния метал. Ще има Радневския IRON MAN втора част. След първото бебе направи албума "Мистерия". Галена роди преди година и няма хит оттогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Галена роди преди година и няма хит оттогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Може да е имала цветна бременност. Той е нормален за мангалките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Бива ли да е толкова мързелива тази жена?! Наядена е, не е мързелива. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Плачем ли на хитове от преди 16 години? Тази песен е със страхотен саунд много яко звучи на колата. Валя е една , гласа и се отличава от масата , дано за напред да оцели някой хит , за да може пак да дръпне , макар че последните и песни никак не са лоши и се забелязаха - “Наранявай” , “Как ли да те моля”, “Все си ти”, “Чуждо тяло” и “Нейните неща” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Я, виж ти. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Супер яката песен със адския ужасен клип. Люси много се изложи. Защо почти винаги се вини режисьора, текстописецаи тн.. а не самите изпълнители ? Анелия е казала на Люси какво иска и преди да бъде пуснат клипа го е одобрила. Не се е изложил Люси - изложи се Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Я, виж ти. Галена да спре да краде! И тази невзрачна песньовчица ми я гласяхте за "Хит" на годината. Смях! Оргазмирам от щастие, че й лъсна циганската природа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Базикаш се, но сега Деса, като се завърне, ще мачка всичко живо заради увеличените количества на желязо в кръвта. Нали 9 месеца + още някой друг след това е нямала мензис и не е губила ценния метал. Ще има Радневския IRON MAN втора част. След първото бебе направи албума "Мистерия". Точно през бременността желязото спада заради плода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Я, виж ти. Долна магистралка :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Точно през бременността желязото спада заради плода. Така е, да. Но почти всички бременни пият желязо и го възстановяват, че даже им идва повече отпреди. Чувал съм също, че жените спортистки пият желязо, за да са във върхова форма. Една от причините женския пол да е физически по-слабо издържлив от мъжкия е мензиса и загубата на метала с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Не мисля, че някога е страдала от липса на признание и уважение. Всичко е въпрос на вкус, аз лично предпочитам "Мръсни поръчки" пред "И на всички като тебе", както и "Мойто зайче" пред "Гледай да не бъркаш" или "Започваме на чисто". За баладите и в Пайнер не ми се говори, че и там съм пристрастен. Както и да е, темата е коментирана много пъти наистина, просто би било хубаво изпълнител като нея да не пренебрегва стила си в името на бърз успех. Аз като неин фен в онези години помня, че като станеше въпрос за Деса, всеки със съжалителен поглед коментираше колко е добра вокално, но как била в девета глуха. Дори когато имаше хит + участие в риалити. Същото е положението днес с Кама и Андра. Просто извън Пайнер и с хит, не получаваш признанието и успеха, който в Пайнер се постига дори със слаба бозава песен. Пайнерките също не си позволяваха да кажат добра дума за нея. И Бонка я е нападала, и Силвия, и Галена, и Азис докато кариерата и беше ш застой. Сега не смеят гък да кажат , освен да се измазнят. И старите и песни натрупаха много милиони последните 3 години благодарение на актуалните и успехи. ДЕСИ никога не е пренебрегнала стила си. Дори в модерните песни,в които няма много пеене, тя намира начин да ги изпее и да напомни за стила си. При Деси винаги най силно е било изпълнението на песните и. Вкарва поп пеене, джазово пеене, рнб пеене и други постановки на пеене, когато влезе в студио. Беше сред първите с чалгорап песни. Галена, Анелия, Емилия и Емануела, които са топ имена, 2 години след И на всички като тебе, търсят подобен хит. Деса вече е на нова вълна, а те кокошките продължават с чалгорапа... Не Деса се слива с всички. Всички се опитват като Деса, ама не става. Не знам в кое виждаш Деса да се слива с останалите, но аз виждам точно обратното - собствен почерк, благодарение на това, че участва в процеса на правене на песните си. Песните и не приличат на други като изключим Отново се родих, която си е банална отбсякъде. Виж новия албум на Анелия. Там можем да говорим за обезличашане и търсене на хит на всяка цена. Коя беше последната балада или различна песен, която ни предложи... Преди 5-6 години може би... Галена и тя същата работа. Добре, че е Моро му, но тя пък крадена...ь Бях в културен шок като я чух за пръв път... Но дебеланата е много надъхана и талантлива. Радва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари