Jump to content

Препоръчани коментари

Не си в час, драга. Фен съм на Рики Мартин, не на Кама.

Но основната точка си остава. Еднообразна или не, е водещо име в жанра в момента. А ако имаше по-малко расисти кат теб, щеше и да е лидерка номер 1, но кво да правим, живеем в Булгаристан.

Не си в час, драга. Фен съм на Рики Мартин, не на Кама.

Но основната точка си остава. Еднообразна или не, е водещо име в жанра в момента. А ако имаше по-малко расисти кат теб, щеше и да е лидерка номер 1, но кво да правим, живеем в Булгаристан.

Трябваше да се досетя, прости ми! :3fdb8960598fa63e: Със Зайка определено имате сходства, нормално е да сте фенове на Рики-то. Още повече, че с него сте от една партия!

Щяла да бъде номер 1, вика, Ломското недоразумение... :1000 (29): Искаш ли да го поемеш шута в ... аха?! :scratch: Че тя е една претоплена Камелия, ни индивидуалност има, ни пее на живо, нито има акъл в арогантната тиква. Още 3 - 4 години ще се слушат нейните гнусотии, после ще дойде нова от махалата!

Фен на Кама кавъра да нарича "музика и текстове" еднообразния бийт на Теда, допълнен от безумните рими за Бъгс Бъни, Мистър Бийн, дърти утайки, кораба - майка, на майка ти в ... аха и т.н. :mf_surrender:

Класика просто!

Камелия е печелила 4-5 пъти песен на годината с авторски песни. Ваня кавъра кво е печелила с кавърите си?

Камелия е печелила 4-5 пъти песен на годината с авторски песни. Ваня кавъра кво е печелила с кавърите си?
И Ваня е печелила песен на годината с авторските си песни. На "Тракия фолк 2003" нейната авторска песен беше отличена като номер 1!

Колко са авторските песни в "Еротика", скъпи?

Печелила е два пъти за свои авторски песни Кама - "Къде си ти" и "Залезът и зората".

На Ваня също има две отличени - "Къв си ти, бе" и "Безумна цена". Това е, стига преувеличава!

Фен на Кама кавъра да нарича "музика и текстове" еднообразния бийт на Теда, допълнен от безумните рими за Бъгс Бъни, Мистър Бийн, дърти утайки, кораба - майка, на майка ти в ... аха и т.н. :mf_surrender:

Класика просто!

Не мисля, че е бог знае колко умна идея, да подчертаваш.... "кавър и Камелия"..... в едно изречение само заради това, че някой ти е припомнил "кавър-кариерата" на Ивана в някаква друга тема. Най-големите хитове на Кама все пак са авторски песни, а примерно най-големият на Преслава е кавър, за да сме конкретни в примерите.

Не мисля, че е бог знае колко умна идея, да подчертаваш.... "кавър и Камелия"..... в едно изречение само заради това, че някой ти е припомнил "кавър-кариерата" на Ивана в някаква друга тема. Най-големите хитове на Кама все пак са авторски песни, а примерно най-големият на Преслава е кавър, за да сме конкретни в примерите.
Че откога "Луда по тебе" и "Ти си" са авторски, Фокси? :3fdb8960598fa63e:

Че откога "Луда по тебе" и "Ти си" са авторски, Фокси? :3fdb8960598fa63e:

И кой то е казал, че "Луда по тебе" и е най-големия хит и че арабска народна песен, за която няма поискани права като "Ти си..." е кавър?

Всеки бил на участие на Камелия прекрасно знае, че най-големият и хит е "Залеза и зората". И да не ми харесва това, хората така мислят....

И кой то е казал, че "Луда по тебе" и е най-големия хит и че арабска народна песен, за която няма поискани права като "Ти си..." е кавър?

Всеки бил на участие на Камелия прекрасно знае, че най-големият и хит е "Залеза и зората". И да не ми харесва това, хората така мислят....

Вчера Сашо ни убеждаваше, че "Луда по тебе" е най-големият хит изобщо! Я се уточнете и пак ще говорим! :3fdb8960598fa63e:

А и доколкото помня, любимата ти Камина песньовка "Оргазъм" май е на Сакис Рувас от репертоара. Това не ти пречи, пък при Ивана е голям проблем... :Vishenka_05:

И Ваня е печелила песен на годината с авторските си песни. На "Тракия фолк 2003" нейната авторска песен беше отличена като номер 1!

Колко са авторските песни в "Еротика", скъпи?

Печелила е два пъти за свои авторски песни Кама - "Къде си ти" и "Залезът и зората".

На Ваня също има две отличени - "Къв си ти, бе" и "Безумна цена". Това е, стига преувеличава!

1.Защо повярвах - песен на годината на НФ 1998 и Тракия фолк '98

2.Къде си ти - Песен на годината 2001 НФ

3.Къде си ти - Песен на годината 2001 - Златния мустанг (при това отредена от публиката) - най голямата награда на това мероприятие

4. Залеза и зората - песен на годината 2002 НФ

5. Залеза и зората - Песен на годината Планета

6 награди за песен ! Ивана само с 1 ли ?

Вчера Сашо ни убеждаваше, че "Луда по тебе" е най-големият хит изобщо! Я се уточнете и пак ще говорим! :3fdb8960598fa63e:

А и доколкото помня, любимата ти Камина песньовка "Оргазъм" май е на Сакис Рувас от репертоара. Това не ти пречи, пък при Ивана е голям проблем... :Vishenka_05:

Да, на Сакис Рувас е песента и само алчността "пайнерска" попречи на деут на Камейсън със същият джендър с неопределена сексуалност.

"Луда по тебе" може да е символ на чалгата и визитка на Камелия, но съвсем не е най-добре приеманата песен на Камелия и всеки път се убеждавам в това.

3.Къде си ти - Песен на годината 2001 - Златния мустанг (при това отредена от публиката) - най голямата награда на това мероприятие

Отличените авторски песни на Камелия са общо 3.

"Безумна цена" има 2 награди от "Тракия фолк 2003" (на журито и публиката)

"Вик" - Тракия фолк 2000

"Къв си ти, бе" - песен на годината "Нов фолк" 2003

Също 3 отличени авторски песни на Ванча.

Нещо?!

Не се карайте за глупости. Пайнера даваше песни на годините на фаворитите на публиката, а певици ставаха неговите фаворити, за да им угоди поне малко.

Отличените авторски песни на Камелия са общо 3.

"Безумна цена" има 2 награди от "Тракия фолк 2003" (на журито и публиката)

"Вик" - Тракия фолк 2000

"Къв си ти, бе" - песен на годината "Нов фолк" 2003

Също 3 отличени авторски песни на Ванча.

Нещо?!

И само, като ги поставим до авторските на Камелия, някак си се губят.

Песните на Камелия - топ хитовете й, на Ваня - сезонни хитчета(Без Вик) , да не кажа пълнежи.

"Защо повярвах" е хит на 1999 на НФ, на 1998 е "Стопроцентова жена". Само тази поправка.

Да, на Сакис Рувас е песента и само алчността "пайнерска" попречи на деут на Камейсън със същият джендър с неопределена сексуалност.

"Луда по тебе" може да е символ на чалгата и визитка на Камелия, но съвсем не е най-добре приеманата песен на Камелия и всеки път се убеждавам в това.

Тоест, признаваш, че когато Камелия прави кавъри няма проблем?

Защото последните години в Пайнер, тя доста неща от Гърция и Сърбия взе и изпя - "Фалшива кожа", "Оргазъм", "За тебе ще умра", преди това "Целувай ме", целият албум "Еротика", начело с хита там - "Изпий ме цялата".

И само, като ги поставим до авторските на Камелия, някак си се губят.

Песните на Камелия - топ хитовете й, на Ваня - сезонни хитчета(Без Вик) , да не кажа пълнежи.

Сега го обърна на качества на песните, защото за броя на наградите и авторските песни не се получи, защото знаеш с кого спориш и веднага ти вадя същото при Ванча, което си изтъкнал за Кама! С факти!

А твоето е субективно - аз не мога да определя "Безумна цена" като "пълнеж". Ако ти можеш, направи го!

Трябваше да се досетя, прости ми! :3fdb8960598fa63e: Със Зайка определено имате сходства, нормално е да сте фенове на Рики-то. Още повече, че с него сте от една партия!

Щяла да бъде номер 1, вика, Ломското недоразумение... :1000 (29): Искаш ли да го поемеш шута в ... аха?! :scratch: Че тя е една претоплена Камелия, ни индивидуалност има, ни пее на живо, нито има акъл в арогантната тиква. Още 3 - 4 години ще се слушат нейните гнусотии, после ще дойде нова от махалата! [/b]

Та последно не разбрах, бременна ли си или да продължавам? Че почвам да се притеснявам как излизаш извън релсите да не земеш да пометнеш случайно, ако нещо.

Защото последните години в Пайнер, тя доста неща от Гърция и Сърбия взе и изпя - "Фалшива кожа", "Оргазъм", "За тебе ще умра", преди това "Целувай ме", целият албум "Еротика", начело с хита там - "Изпий ме цялата".

Така е , от 2006 до 2010 беше кавър певица. 4 години на фона на Иванините 10-15. От 2012 насам всичко което е пуснала е авторско. А на Евана?

Така е , от 2006 до 2010 беше кавър певица. 4 години на фона на Иванините 10-15. От 2012 насам всичко което е пуснала е авторско. А на Евана?

Че Ванча от 2012 насам нещо пускала ли е, или тренираш вицове ала Къци?

Сега го обърна на качества на песните, защото за броя на наградите и авторските песни не се получи, защото знаеш с кого спориш и веднага ти вадя същото при Ванча, което си изтъкнал за Кама! С факти!

А твоето е субективно - аз не мога да определя "Безумна цена" като "пълнеж". Ако ти можеш, направи го!

Ами факт е, че песните не са били големи хитове в съответните си години. 2000 година - Кама, Деса и Глория са пръснали с хитове, виж че на НФ , Ивана не е взела нищо.

Не мисля, че авторските хитове на Ивана могат да се сравняват с тея на Кама. Знаеш го ;)

:roll1: :roll1: :roll1:

Аххххххххххххххххх, лелеееееее, а е минало само 1 предаване. :1000 (6): Ще те скъсам до май месец, да знаеш..... :happyppl:

Иначе, преди малко гледах някаква тв версия на те това по ФЕН ТВ и направо ми е влязло под кожата. Голема зарибявка. А основния клип - 150 милиона. :scratch:

Това е хитът! :girl_witch:

Аз не виждам проблем да се правят кавъри, но съзирам такъв когато Камелия се избутва в челото на кавъджиите. А това далеч не е така. Защото за всичко в чалгата принципно я закачват и нея, та да не носят отговорност едни такива нежни, раними и меки душици, който не носят на хейт и медийно размазване. А изброените песни са от периода 2006-2010, което е малко далечко назад във времето, а и не и е кой знае какъв силен период. Обаче знам защо ги помниш песните - заради клиповете. Тогава Кама размазваше с клипове, но няма да се сърдя, че пропусна авторските от онзи период, които също имат здрави клипове и се приемаха супер по турнетата.

Това е хитът! :girl_witch:

Абсолютно, въпреки, че на Пантелис ремикса повече ме кефи! Чувствай се поздравен! ЧРД.... :1000 (19):

Веднага отговарям, защото с теб поне може да се спори диалогично!

През 2012 Ивана пуска албума "Обяснения не давам". Включва 17 трака - 15 са авторски. Кавърите са само "По всяко време" и 'Падни на колене". Следващият албум "Не давам да се даваме" включва 12 песни, от които 9 авторски и 3 фолклорни.

Друго да питаш?

Ами факт е, че песните не са били големи хитове в съответните си години. 2000 година - Кама, Деса и Глория са пръснали с хитове, виж че на НФ , Ивана не е взела нищо.

Не мисля, че авторските хитове на Ивана могат да се сравняват с тея на Кама. Знаеш го ;)

2000 година Ивана получава две награди, скъпи. Пак си неточен! :3fdb8960598fa63e:

Награда за "Вик" от Тракия фолк

Дебют на годината - "Нов фолк"

Проверявай преди да се дървиш на кака си! :feminist_en:

Веднага отговарям, защото с теб поне може да се спори диалогично!

През 2012 Ивана пуска албума "Обяснения не давам". Включва 17 трака - 15 са авторски. Кавърите са само "По всяко време" и 'Падни на колене". Следващият албум "Не давам да се даваме" включва 12 песни, от които 9 авторски и 3 фолклорни.

Друго да питаш?

А повечето й клипове от този период, защо са на кавъри?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...