Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време :3fdb8960598fa63e:

И аз имам изпит в петък, стискай палци и ти :Vishenka_05:

Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време :3fdb8960598fa63e:

Межудругото интересно как ти ме игнорираш, а пък всъщност аз съм този, който те блокирал от... много време. :dontknow:

Време е да се качи снимката дето казах, че е топ.

Чакам да излезе новата песен и я пускам :3fdb8960598fa63e:

Ще отговориш ли, или не ти изнася?

Какво да ти отговарям?

Блокира ме, защото не ти изнасяше :1000 (29):

И честно казано мисля, че и двамата сме доволни ;)

Какво да ти отговарям?

Блокира ме, защото не ти изнасяше :1000 (29):

И честно казано мисля, че и двамата сме доволни ;)

То в това е смисълът на живота - хората да са доволни. Но не ми отговори какво игнориране имаш предвид!? Аз не съм търсил вниманието ти, за да бъда игнориран.

Аз не съм търсил вниманието ти, за да бъда игнориран.

Факта, че ме споменаваш във постове с други потребители и тем подобни говори други неща.

Факта, че ме споменаваш във постове с други потребители и тем подобни говори други неща.

Нещо ми се струва, че летиш в облаците. Ще споменавам, който и когато си искам. Не си единствения, който споменавам, за да се мислиш за специален.

Бил съм го споменал в някъв пост и това означавало, че той ме игнорира и аз съм бил в депресия. ПАДАМ :roll1: :roll1: :roll1:

Бил съм го споменал в някъв пост и това означавало, че той ме игнорира и аз съм бил в депресия. ПАДАМ :roll1: :roll1: :roll1:

Така е. Адриан ли е следващата цел или нещо няма да станат нещата и там?

Така е. Адриан ли е следващата цел или нещо няма да станат нещата и там?

Виж сега, не ме карай да пускам скрийнове, след които ще те е срам да влезеш отново в този форум. Последно предупреждение.

Виж сега, не ме карай да пускам скрийнове, след които ще те е срам да влезеш отново в този форум. Последно предупреждение.

Заплашваш ли ме отново или се засегна от думите ми?

Заплашваш ли ме отново или се засегна от думите ми?

Наглееш ми твърде много - това е проблемът. Аз пазя уважение към теб, защото е имало период, в който сме били близки. Обаче, ако продължаваш да ми се правиш на чок отворен, ще те насера така, както никой не те е насирал досега.

Както виждаш днес те цитирам и се държа базикчийско-игриво. Ти почваш да хапеш, да намесваш Адриан и да правиш грозни намеци. То си личи на кой му е по-вътрешно.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...