Jump to content

Препоръчани коментари

Всичките ми приятели миришат на цигари, на мен не ми прави толкова впечатление за цигарите конкретно. Но за непушач, който не е свикнал мириса на цигари си е доста дискомфортно със сигурност.

Аз сега ще се оплача, ще им пиша. И на Ники му се карам за цигарите всеки път и съм му забранила да пуши при мен.

Преди от kupicd.com като ми идваха моите пратки дисковете на Рики какво готино куриерче ми пращаха, само него исках да пращат.

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз сега ще се оплача, ще им пиша. И на Ники му се карам за цигарите всеки път и съм му забранила да пуши при мен.

Преди от kupicd.com като ми идваха моите пратки дисковете на Рики какво готино куриерче ми пращаха, само него исках да пращат.

Аз в компания от около 8 човека, в която повече от 80% са пушачи дори излизам с тях да си изпушат, когато сме в зоната за непушачи, как не съм пропушил традиционните тютюневи боклуци не знам :1000 (29):

Аз в компания от около 8 човека, в която повече от 80% са пушачи дори излизам с тях да си изпушат, когато сме в зоната за непушачи, как не съм пропушил традиционните тютюневи боклуци не знам :1000 (29):

Мразя цигари и хора, които миришат на цигари. Много пъти съм се карала на Ники, излизам къпана, парфюмирана и той като ми запуши насреща и полудявам. И като се прибирам мириша цялата на цигари.

Готово, изпратих.

Освен кенефи и клозети друго в речника ти не присъства.Личи си колко ти е мозъчния капацитет и интересите-все да е свързано със задните части на човек и особено очистването им с най-различни средства и хора от всякакви малцинства.....

И ако се видим на живо доста ще се страхува нежната ти осанка и влажния ти поглед като теле в железница... :gun_bandana:

Моля се да се видим... Повярвай ама грам не се страхувам от теб

Мразя цигари и хора, които миришат на цигари. Много пъти съм се карала на Ники, излизам къпана, парфюмирана и той като ми запуши насреща и полудявам. И като се прибирам мириша цялата на цигари.

Готово, изпратих.

В нашата дискотека, още като беше отворена, нямаше вентилация и беше пълно мазалооо отвсякъде... даже бельото ми е мирисало на цигари, прави си сметка за какво става дума :roll1:

Ама пък готино си беше, жалко, че я затвориха, вече и дискотека няма в града..

Моля се да се видим... Повярвай ама грам не се страхувам от теб

Моли се моли се,да не си тръгнеш осран само,че и бай Мангал да не може те очисти после1000%20(29).gif

Модераториии лукас ме заплашва с физическа саморазправа! Обърнете внимание, чувствам се застрашен

Модераториии лукас ме заплашва с физическа саморазправа! Обърнете внимание, чувствам се застрашен

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gifДраги ,ти сам си пожела среща с мен,даже молитва хвърли в предния пост.Не помниш ли.

Последно страх ли те е или не ,както написа.Пак ли получи раздвоение1000%20(29).gif

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gifДраги ,ти сам си пожела среща с мен,даже молитва хвърли в предния пост.Не помниш ли.

Последно страх ли те е или не ,както написа.Пак ли получи раздвоение1000%20(29).gif

Да знаеш, че в близките няколко часа ако получиш бан, бъди благодарен на мен

Да знаеш, че в близките няколко часа ако получиш бан, бъди благодарен на мен

хаха бан за какво бе женчо1000%20(29).gif

Тва,че се мазниш на Стела ,Христина и Fast за да те толерират и да не ти дават банове на тебе не значи ,че те не виждат що за стока си.

И като типична жена бягаш под полата им за всяка глупост.Пълна жена си ДОЙКЕ

Най-добре си е някой да то плаща всичко.. :whistling:

да не продаваш на някой чичко :))))

Най-добре си е някой да то плаща всичко.. :whistling:

Да бе, и да ме развъртат като марионетка щото ми плащали всичко? Не, мерси, майка ми се опитва нещо, ама грам не й се получава. Най-приятно е да си самостоятелен, ама както се казва - разни хора, разни идеали.

Готово, изпратих.

Голяма си мръсница, най-много да изгонят момчето! :D

Има ли луди?

Имам скандална информация за един от форума! Скоро ще имам и негова снимка! Желаещите да разберат да пишат на ФБ

Голяма си мръсница, най-много да изгонят момчето! :D

Има ли луди?

Едва ли. Ти, ако имаш акъл и си уважаваш работата, ще се съобразяваш- все пак сред хора работиш. Имах чувството, че все едно някакъв циганин беше застанал пред вратата ми.

Значи, който ми е приятел във фейса държа наистина да ми е приятел, а не да е там заради сеир и да говори зад гърба ми и да ме прибавя в някакви групи и да ме обижда. Моментално изхвърча, предатели няма да държа.

Кевин Джонас прави днес 8 години от брака си. Браво на него, изкара късмет с жена си, вече 2 момиченца имат.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...