Jump to content



Препоръчани коментари

преди 2 часа , Fast каза:

Трябвало да й кажеш каквото имаш да й казваш по внимателен и завъртян начин. Не мисля че е лош човек. Без да съм й голям фен, от това което съм видял от нея през годините, има нестабилни емоции, които трудно регулира. Тя самата се е описвала за крайна и опасна. Или си я вкарал в епизод, или някой от админите й те е ритнал, в зависимост къде си й писал. Според мен колкото по-възрастен става човек, толкова повече търси сигурното и предвидимото, но нейните проблеми изострят тази тенденция, и затова върви по тази права линия, работейки с едни и същи автори и тн. Мисля че така е по-добре за нея отколкото съвсем да не пуска никаква музика. Това би я съсипало. Имам чувството че тя ги прави тези песни по-скоро за себе си, и затова пусна онази песен, като начин да ви се извини, знам ли..

Ами зодия Рак са консервативна зодия, не прогресивна, така че е нормално саморефлексията да ѝ е трудна. Аз нямам проблем с песните, а с отношението. По принцип тя ме следваше в инстаграм, но онзи ден имаше едни неразбории с покани и билети за концерта и пазарлъци към хората, все едно са маймуни. На мен нещо ми избиха балансите и всичко натрупано във времето си го написах в едно съобщение. На другия ден, де факто вчера, вече чета наляво-надясно как съм "я нападнал" и "ама аз какво съм виновна". Но добре, че го направих, за да може заслужили хора да се сдобият с покани. Аз мога и билет да си купя, и на полюлея на НДК да се кача - не държа на нищо специално. Но не ми се ходи вече. Исках да не разделя хората просто.

Ужасно мразя ролята на жертва. Вместо да се жалва, може да пише или да звънне и да попита какво става. Няма да ѝ падне короната.

Зимата пак имахме едно спречкване, тогава аз се оттеглих. Впоследствие Сашо Роман изригна, стана ми жал и пак аз трябваше да я защитя и тя пак се появи - все едно нищо не е било. Да, обаче имахме уговорка за нещо много по-важно, която тя манипулативно отлагаше - не обичам, когато не се спазват обещания.

Без да назовавам имена, хора около нея ми правят спънки и говорят против мен... Спокойно да спят, нямам мераци да съм на тяхно място. Когато някой те обвинява в нечисти намерения, то той изхожда от себе си. 

Пароли ми разбиваха, триеха ми чатове, кой знае още какво. Имам човек в семейството, който с един замах може да приключи цялата тая история, обаче не смятам да занимавам близки хора с подобни глупости и филми, защото ще ми се изсмеят.

Животът е толкова кратък и в същото време винаги ще срещаме хора на всяко ниво - в работата и в ежедневието, които ще искат да ни елиминират. Аз имам нечовешко търпение и в един момент гърмя. Така че @asylum е прав, добър съм, аз искам да го питам - трябва ли? Да, най-вероятно ще ми мине, но по-скоро ми кажи как да не ми минава по-добре.

Толкова неща ми се случиха в семейството и в професията, с толкова неща се разделих, че въпреки сантиментите и Глория с един замах ще я оставя в миналото. Способен съм да изхвърля цялата дискография в кофата. Исках много да ѝ помогна, много съм ѝ говорил, но нейният инат е нездравословен. В същото време, който върши услуги за нея, ѝ става пръв приятел. Другите, на които просто симпатизира като мен, стои и ги наблюдава - докъде ще стигнат, та да може, ако стигна донякъде, тя първа да се нареди.

Казах го и на нея, защото и тя държи доста болка и тайни в себе си... казвам го и на вас от личен опит - ако искате да не хващате рак, буци в гърлото, безсъние, да ви окапва косата или нещо подобно необратимо - споделяйте, да излиза емоцията от вас навън, казвайте истината без страх и не мълчете нито на началници, нито на партии, нито на известни или неизвестни. Особено ако сте прави. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Т.е Глора звучи като доста неприятен за общуване човек. Първо, нон-стоп трябва да се чувстваш все едно стъпваш по лед, не дай си Боже да кажеш нещо накриво и да й нараниш 50-годишната психика. Второ, ако надуши възможност за някаква полза, веднага ставаш най-добрия. Нарцис и използвачка - супер!

Във всички професии дори да си най-стария колега, ако се появят нови, които постигат по-добри резултати, пропадаш. Какви кралици, какви глупости. Дори това й прозвище е супер демоде. Ето примери за адекватни за днешното време самоопределения:

Spoiler

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тя и Симона почна да си казва разни неща, за един подкаст има интервю и я чух да казва за травмите от детството, в случая общото им интервю на Глория, Загоров и тя с Кеворк.

И казва, че вътрешно прилича на баща си, външно на майка си, но с него ѝ е по-лесно, докато с нея, понеже "имала голям темперамент" (може би се страхува да каже его) трябва специален начин, по който да кажеш "не", не може просто така. И понеже Симона е Везни и е балансьор, тя казва "добре, на твоята ще стане". Е, айде стига, де! Как ще изградиш характер така? Както и да е, това си е между тях вкъщи. Мисълта ми е, че и тя си мълчи и трае, за да има мир и любов. Но това има цена и последици.

Живи и здрави да са всички, животът да продължава, стига толкова. Всичко с времето си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Fast каза:

Някои хора просто не харесват да са твърде директни с тях, но изслушват ако им го кажеш по мил начин, и им покажеш, че не им мислиш лошото. Подобни прояви на "брутална честност" понякога идват като заливане с кофа с ледена вода при минусови температури, и лесно могат да бъдат объркани за нападателност, особено когато човекът отсреща е по-чувствителен или реактивен.

Хубаво, де, чудесно - всички сме чепати посвоему, но когато не искаш да ти правят на теб нещо, не го прави и ти.

Интервюто в ДМ сат зимата едва го изтраях, честно. Изцяло се заяждаше, отиде там да си каже всички болки, но в България пред Сашо Кадиев си мълчим. Понякога трудно се понасят реплики като "момчето ме ухажваше 5 години - сега от него зависи как ще си изиграе картите, аз не съм коя да е".

Викам си добре, нервна е, насъбрала е, ама кое живо човешко същество ще те чака 5 години да го тестваш, с какво ти си повече от него - ми ако той иска да те тества също? Наранявали са я - всички сме наранявани, дай на всички душата ни да върви 10 метра пред тялото тогава. Аз сега знам, че всичко това ще ѝ се докладва и ще ѝ се каже - "виждаш ли, ето, казах ти"... Ама нека, свикнал съм да съм на пангара. Кой крив, кой прав, времето ще отсъди. Важното е, че на когото му пука - има мнение и реагира. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо всички се натискате да сте приятели/близки с певиците?! Какво очаквате? Ти ще даваш акъл на певица с 30 годишна кариера, била дълго време номер 1, сега държи ниво?! WTF?!  Държала се е добре с теб, като фен, и ти си си помислил,че ти е приятел, че можеш да й диктуваш как да си върши работата или кое е ОК и кое Не е ОК. Осъзнай се?! Стеф, моля те, минава се границата малко. Като цяло за мен е глупост да си фен на изпълнител и да се стремиш да ставаш близък/приятел, защото почти винаги рано или късно ще бъдеш разочарован.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, dj_delmundo каза:

Защо всички се натискате да сте приятели/близки с певиците?! Какво очаквате? Ти ще даваш акъл на певица с 30 годишна кариера, била дълго време номер 1, сега държи ниво?! WTF?!  Държала се е добре с теб, като фен, и ти си си помислил,че ти е приятел, че можеш да й диктуваш как да си върши работата или кое е ОК и кое Не е ОК. Осъзнай се?! Стеф, моля те, минава се границата малко. Като цяло за мен е глупост да си фен на изпълнител и да се стремиш да ставаш близък/приятел, защото почти винаги рано или късно ще бъдеш разочарован.

И друг път си писал такива коментари. Не знам защо... не си наясно със ситуацията просто. Нищо не съм си помислил. Други са ѝ приятели. Имали сме наши си отношения за наши си неща. Ако става въпрос, и тя ми е давала акъли. За разлика от други, аз знам мярката и границата. Не може хора, които от години не са били на изяви и не са в кухнята на нещата, да правите изводи. За разочарованието - то е факт. В крайна сметка тя губи. А пък и някои хора не сме просто "фенове" вече - ти и ти като нея почна. В крайна сметка "феновете" за какво са - за да квичат и врещят ли? И да са ѝ длъжни всеки път с нещо и всеки път да са там някъде само защото е тя, и да ръкопляскат само?

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, adorable каза:

И друг път си писал такива коментари. Не знам защо... не си наясно със ситуацията просто. Нищо не съм си помислил. Други са ѝ приятели. Имали сме наши си отношения за наши си неща. Ако става въпрос, и тя ми е давала акъли. За разлика от други, аз знам мярката и границата. Не може хора, които от години не са били на изяви и не са в кухнята на нещата, да правите изводи. За разочарованието - то е факт. В крайна сметка тя губи. А пък и някои хора не сме просто "фенове" вече - ти и ти като нея почна.

Аз не държа да бъда в "кухнята на нещата", за да не се разочаровам. Предпочитам да съм слушател(фен) и наблюдател.

А и к'во ти пука като цяло?! Приемаш много лично. Така са се развили нещата, не можеш да я виниш....

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dj_delmundo каза:

Аз не държа да бъда в "кухнята на нещата", за да не се разочаровам. Предпочитам да съм слушател(фен) и наблюдател.

А и к'во ти пука като цяло?!  Така са се развили нещата, не можеш да я виниш....

Кво да слушаш? Лайната й? Никой не я слуша тая дърта вещица, никой дори не си поръчва нейни песни. То е дори срамно да кажеш, че си й фен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

@adorable

Това са си ваши неща, за мен е новина, че си до такава степен близък с нея. Мислех, че всичко опира до някакви стари спомени от времето на фен клубовете и дотам.

Тегава е за комуникация - то не е нужно да си в кухнята, за да се види, но аз не мога да си представя каква навалица ще е около нея, ако позволява всеки да й каже всичко. Мисля, че все пак има нелоши сензори, щом успя да откъсне онзи Митко от компанията си, така че ако сте имали някакви градивни разговори, ще се освести в даден момент.

Загоров, къде си, Загоров! 😀

Иначе до момента, в който не реши да пренесе този си характер на някое друго поприще, мисля, че все пак някак ще успява въпреки него.

Ако Слави Трифонов не беше надробил такива лайна в политиката, още щеше да носи обаянието на строг и справедлив стопанин, обречен на успех.

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, dj_delmundo каза:

Аз не държа да бъда в "кухнята на нещата", за да не се разочаровам. Предпочитам да съм слушател(фен) и наблюдател.

А и к'во ти пука като цяло?! Приемаш много лично. Така са се развили нещата, не можеш да я виниш....

Приемам лично нещата, които лично срещу мен вършат някои хора - не мога сега да ти кажа какво съм се договорил с нея, за професионални неща е, не за да си пием кафето, а някой баш вътре в кухнята пречи това да се случи! Откъде накъде?!

30 години тя от самосебе си ли е станала това, което е? В цял свят ползват пи ари, стратези, психолози дори, само у нас на никого нищо не може да кажеш! Даже и да си сертифициран някакъв си, пак не можеш - те знаят и могат всичко! Сакън! Да помълчим и на Бойко Борисов, щото 100 години ни управлява - нямаме право да му кажем, че ни оака държавата и продължава! Ей тая робска психика.

Иначе, по-добре, остани си привърженик на музиката, така няма какво да ти опетни кефа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , adorable каза:

. В крайна сметка "феновете" за какво са - за да квичат и врещят ли? И да са ѝ длъжни всеки път с нещо и всеки път да са там някъде само защото е тя, и да ръкопляскат само?

:1000(6):

 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Lelqtian каза:

Дори на стари години можело да стане персона от нея викаш :D 

 

Ако спре с чая и плодовете може да стане и персон и половина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , adorable каза:

Тя и Симона почна да си казва разни неща, за един подкаст има интервю и я чух да казва за травмите от детството, в случая общото им интервю на Глория, Загоров и тя с Кеворк.

И казва, че вътрешно прилича на баща си, външно на майка си, но с него ѝ е по-лесно, докато с нея, понеже "имала голям темперамент" (може би се страхува да каже его) трябва специален начин, по който да кажеш "не", не може просто така. И понеже Симона е Везни и е балансьор, тя казва "добре, на твоята ще стане". Е, айде стига, де! Как ще изградиш характер така? Както и да е, това си е между тях вкъщи. Мисълта ми е, че и тя си мълчи и трае, за да има мир и любов. Но това има цена и последици.

Живи и здрави да са всички, животът да продължава, стига толкова. Всичко с времето си.

Това трябва да го чуя. Така я поряза тогава при Кеворк пред цяла България, че само заради това не трябваше да кръщава малката на нея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DarkChild каза:

Това трябва да го чуя. Така я поряза тогава при Кеворк пред цяла България, че само заради това не трябваше да кръщава малката на нея.

u3Bog: Gürültü Hapo4Ho e npoBa/\u/\a MoHa, 3a ga e no-ycne6Hama y goMa Ha guBaHa 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, asylum каза:

u3Bog: Gürültü Hapo4Ho e npoBa/\u/\a MoHa, 3a ga e no-ycne6Hama y goMa Ha guBaHa 🤣

Няма да се учудя, че тя е причината да се раздели с бащата на детето от завист. Нали в интервю каза, че спели до късно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DarkChild каза:

Няма да се учудя, че тя е причината да се раздели с бащата на детето от завист. Нали в интервю каза, че спели до късно.

TpqbBa ga ca caMu, kuce/\u u be3 xumoBe. He moje ga ce omzenBa CuMka moky-maka, aMa-xa!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Ако спре с чая и плодовете може да стане и персон и половина.

Ааааааааааа, как ще спре? Това е закон при Глория! 😮❤️ 

Само, че да махне медът. Чай и плодове е ок. ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , dj_delmundo каза:

Защо всички се натискате да сте приятели/близки с певиците?! Какво очаквате? Ти ще даваш акъл на певица с 30 годишна кариера, била дълго време номер 1, сега държи ниво?! WTF?!  Държала се е добре с теб, като фен, и ти си си помислил,че ти е приятел, че можеш да й диктуваш как да си върши работата или кое е ОК и кое Не е ОК. Осъзнай се?! Стеф, моля те, минава се границата малко. Като цяло за мен е глупост да си фен на изпълнител и да се стремиш да ставаш близък/приятел, защото почти винаги рано или късно ще бъдеш разочарован.

Какво ниво държи към момента? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че тая година и ниво не държи. Мен и дуетът с Кеба не ми допадна де, прекалено кръчмарски ми е. Преди дори с ТВ версиите от Гърция се ядваше положението. Ама този "саунд", дето повтаря, е втръснал вече до болка, едни и същи мелодии и инструменти. А като пусна "Кадифе" - веднага се усети разликата, мелодията и инструменталът са гранде направо. Но текстът леко куца и не случи хит като "Пясъчни кули".

Сега къде намери да се забие с Дачева и то с толкова  безумна песен "Звезда на вечерта", като "Царя на купона".... толкова демоде звучи, че няма накъде. Втората песен е пък 1-ви клас, тъпа идея с банално текстче.... 

Умни и широкоскроени хора трябват за идеи, кинти за качество и реализация. Ама като иска, нека да си кара с Калин и Люси.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Основният проблем при Глория са текстовете - повечето никога няма как да бъдат запяти от хората. Навремето не беше така, бяха й голяма сила, по-естествени и истински. И второто нещо са аранжиментите. Има супер яки мелодии, дори глупост като "Нюанси сиво" е със страхотна мелодия. А мелодията е основното за хит. Просто като липсват другите компоненти, няма как да стане. Дори клиповете не са чак такъв проблем. Ивана навремето стана номер 1 основно заради текстовете си. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза:

Химна на живота ми, мелодията на сърцето ми.

Сутрин ставаш точно в 5 - пиеш своето кафе!!! Вестник с нова дата си купуваш и прочиташ - не е за сефте!!!

Химнът за мъжете ни!!! Така е за да ни се угоди - трябва да са праволинейни! Работохолици! Мамицата им мръсна! :D 
Палиш своята кола и излизаш от дома, нищо не забравяш, ВСИЧКО ГО ПОВТАРЯШ - навик твой си е това!!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гледах част от интервюто на Симона. При Кеворк - агента от ДС, където той я пита долния въпрос дали иска техните да се съберат и тя се разрева. Което е грешка на родителите да я заведат там.

Но аз помня едно друго интервю, не знам къде вече, и Симона каза, че едно време живяла в Кърджали и Глора по най-сопнатия начин я скастри "Кога пък си живяла в Кърджали?" и гледайки с такъв поглед един вид "кви ги дрънка тази?" Това ми направи много лошо впечатление.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...