Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 20 минути, pacho каза: Като за начало трябва да спре да бута тия песньовки с тромпети и Сторарита и да избира качествените за клипиране. "Прераждане" има огромен шанс да гръмне, но за съжаление тя заложи на глупавата песен, за която явно смята, че има хитов потенциал, а то .... 0. Даже и клипът няма да й помогне. Освен това трябваше да е по медиите да промотира, а тя не е. Пускаш нещо и очакваш какво да се случи? Не сме 2001-ва да събираш впечатления от реакциите по участия, не работи така музиката вече, кое не научи за толкова години? Няма никаква логика в модела й на работа. Според мен трябваше да направи една по-голяма пауза, да събере пари, да събере хубави песни с безкомпромисни текстове и да избухне с албум и видеореализации, но не ей така албум с някакви песни, а с концепция и линия за нещо. Работи на самотек от край време и се заблуждава от 20 върли фенове, че прави нещо. +1 Да клипираш "Криле" и "Обратно броене" вместо "Прегърни ме" е избор. КОШМАРЕН ИЗБОР! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: +1 Да клипираш "Криле" и "Обратно броене" вместо "Прегърни ме" е избор. КОШМАРЕН ИЗБОР! Криле е един от по-яките й клипове от 2010s. Клипирала е далеч по-големи боклуци като Нюанси сиво, или римейка на Скъпи купи ми нещо с Устата. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 4 минути, Fast каза: Криле е един от по-яките й клипове от 2010s. Клипирала е далеч по-големи боклуци като Нюанси сиво, или римейка на Скъпи купи ми нещо с Устата. Кое му е якото? Чекнене по стълби в бална рокля? Чекнене по стълби в коктейлна рокля? Лоши погледи от пича с питието? Гюр, мятаща коси, претендираща, че танцува, за 20 секунди, с 2 кючекчини и в мазе? Ремиксът на "Скъпи, купи ми..." е с потресаващ клип, но както виждаме - това е вторият й най-успешен клип за това десетилетие. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Кое му е якото? Чекнене по стълби в бална рокля? Чекнене по стълби в коктейлна рокля? Лоши погледи от пича с питието? Гюр, мятаща коси, претендираща, че танцува, за 20 минути, с 2 кючекчини и в мазе? Ремиксът на "Скъпи, купи ми..." е с потресаващ клип, но както виждаме - това е вторият й най-успешен клип за това десетилетие. Ако беше само клип - не би бил успешен. Всичко е заради песента. Тя си е яка.. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Току що, DevilWish каза: Ако беше само клип - не би бил успешен. Всичко е заради песента. Тя си е яка.. Кат правим разбор на видеографията на Глория - все едно сравняваме запек с диария - двете страни и една и съща монета, доста миризлива монета! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Кат правим разбор на видеографията на Глория - все едно сравняваме запек с диария - двете страни и една и съща монета, доста миризлива монета! На времето много се стараеше за клиповете. Преди 20-22 години. "Крепост", "Феникс", "Присъда", а в "Намери си майстора" е доста разчупена. Сега пускаш интернет, пускаш телевизията и виждаш това: 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Кое му е якото? Чекнене по стълби в бална рокля? Чекнене по стълби в коктейлна рокля? Лоши погледи от пича с питието? Гюр, мятаща коси, претендираща, че танцува, за 20 секунди, с 2 кючекчини и в мазе? Ремиксът на "Скъпи, купи ми..." е с потресаващ клип, но както виждаме - това е вторият й най-успешен клип за това десетилетие. На нея естетическите клипове се получават по-добре отколкото онези с backstory. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Току що, Fast каза: На нея естетическите клипове се получават по-добре отколкото онези с backstory. Такъв термин "естетически клип" няма. Научи български плс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Такъв термин "естетически клип" няма. Научи български плс. Във всички клипове където й се налагало да играе, прави злобни муцки и разваля всичко. В това се изчерпва актьорското й майсторство. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Мине се, не ми не време и почвате. Това трябвало, онова трябвало. Ало, за същата аутистка ли говорим, която 20 години прави и изглежда еднакво?! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 58 минути, DarkChild каза: Мине се, не ми не време и почвате. Това трябвало, онова трябвало. Ало, за същата аутистка ли говорим, която 20 години прави и изглежда еднакво?! Не, говорим за наследницата на Лучано Павароти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Не, говорим за наследницата на Лучано Павароти. Сончето Дойчландска ли, бе? завършва музикалното училище в Пловдив със специалност класическо пеене. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 3 минути, DarkChild каза: Сончето Дойчландска ли, бе? завършва музикалното училище в Пловдив със специалност класическо пеене. Този химн е пяла на уше на Бах, докато е седяла в скута на Моцарт, а Шопен ѝ е сервирал мартини! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Кат правим разбор на видеографията на Глория - все едно сравняваме запек с диария - двете страни и една и съща монета, доста миризлива монета! Toва е по - добро от всичките й клипове за миналото десетилетие: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Toва е по - добро от всичките й клипове за миналото десетилетие: Но единственото обратно е захапката ѝ там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 4 часа , pacho каза: Като за начало трябва да спре да бута тия песньовки с тромпети и Сторарита и да избира качествените за клипиране. "Прераждане" има огромен шанс да гръмне, но за съжаление тя заложи на глупавата песен, за която явно смята, че има хитов потенциал, а то .... 0. Даже и клипът няма да й помогне. Освен това трябваше да е по медиите да промотира, а тя не е. Пускаш нещо и очакваш какво да се случи? Не сме 2001-ва да събираш впечатления от реакциите по участия, не работи така музиката вече, кое не научи за толкова години? Няма никаква логика в модела й на работа. Според мен трябваше да направи една по-голяма пауза, да събере пари, да събере хубави песни с безкомпромисни текстове и да избухне с албум и видеореализации, но не ей така албум с някакви песни, а с концепция и линия за нещо. Работи на самотек от край време и се заблуждава от 20 върли фенове, че прави нещо. Реално погледнато, кой и е последния наистина силен клип? “Двойна игра” от 2012… След това всичко е някакви ТВ версии, някои от които се представят за официални клипове.. Колко яки песни прецака е балните рокли, клубове, мятане на коси и дивани.. как не омръзна на самата себе си не знам. А ако, недай си Боже, напишеш градивна критика, отговорът е “Който може по-добре, да заповяда”? Никой не ти е длъжен, скъпа. Идеята не е ли да се развиваш и надскачаш себе си? Да вземе пример от любимите и сръбкини.. Дори през 2009 предложи супер разчупените клипове, като за нея: “Усещане за мъж”, “Лятно пълнолудие”, “Можеш ли да ме обичаш”. Кой смени онази Глория със сегашната, нямам идея. Дори яки песни, макар и кавъри - “Вълк” и “Его” затапи с ТВ версии.. Дано някога се опомни.. ”Прераждане” и “Избирам любовта” са поредните пострадали, що-годе, добри песни от нейната липса на концепция. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Пясъчни кули не е лоша като за имиджов клип. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Изобщо не е до клип.....Всичко е до това песента да бъде хитова и да се рекламира и пробутва. Не сме 2001-ва година. Разбира се, че клипа е огромен плюс, но не е всичко. На Вълк е песента и клипа са доста прилични и в тренда....ами пак не стана нищо защото не ги популяризира. Има си агенции които се занимават само с дигитален маркетинг, може да работи с тях. Ето защо бях толкова ЗА идеята да имаме продуценти...сега всеки по единично се чуди как да се спасява и освен музика, трябва да прави и бизнес и администрация. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 това е супер имиджов клип за стандартите на 2006-та. Нанков все пак! Откакто започна да работи с разни осморазрядници - се катапултира на дъното във всяко отношение. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 10 часа , Jake каза: Изобщо не е до клип.....Всичко е до това песента да бъде хитова и да се рекламира и пробутва. Не сме 2001-ва година. Разбира се, че клипа е огромен плюс, но не е всичко. На Вълк е песента и клипа са доста прилични и в тренда....ами пак не стана нищо защото не ги популяризира. Има си агенции които се занимават само с дигитален маркетинг, може да работи с тях. Ето защо бях толкова ЗА идеята да имаме продуценти...сега всеки по единично се чуди как да се спасява и освен музика, трябва да прави и бизнес и администрация. А наред с "Вълк" пусна клипове на "Скъпи, купи ми нещо" и още една. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Гюра правеше прилични неща до към 2011-та, после се сгромоляса безславно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Гюра правеше прилични неща до към 2011-та, после се сгромоляса безславно. Последните години прави доста по-добри неща от тогава...просто пазара е друг. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 още откак бях на 8 тая песен ме кефи, убийте ме с камъни! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: още откак бях на 8 тая песен ме кефи, убийте ме с камъни! И що? И за мен е супер яка тая песен! Не знам какво се оплакват от нея точно. Когато пусна албума "Благодаря" в него фаворит ми беше "Ако те няма". Иначе тази е една от най-любимите ми песни вътре. преди 12 минути, Jake каза: Последните години прави доста по-добри неща от тогава...просто пазара е друг. Даже се разчупи да пусне два кавъра. Този и на "Его". Трябва й точната песен! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 От 30.03.2025 г. от 23:30, GSA каза: Реално погледнато, кой и е последния наистина силен клип? “Двойна игра” от 2012… След това всичко е някакви ТВ версии, някои от които се представят за официални клипове.. Колко яки песни прецака е балните рокли, клубове, мятане на коси и дивани.. как не омръзна на самата себе си не знам. А ако, недай си Боже, напишеш градивна критика, отговорът е “Който може по-добре, да заповяда”? Никой не ти е длъжен, скъпа. Идеята не е ли да се развиваш и надскачаш себе си? Да вземе пример от любимите и сръбкини.. Дори през 2009 предложи супер разчупените клипове, като за нея: “Усещане за мъж”, “Лятно пълнолудие”, “Можеш ли да ме обичаш”. Кой смени онази Глория със сегашната, нямам идея. Дори яки песни, макар и кавъри - “Вълк” и “Его” затапи с ТВ версии.. Дано някога се опомни.. ”Прераждане” и “Избирам любовта” са поредните пострадали, що-годе, добри песни от нейната липса на концепция. Този беше след Двойна игра и хич не беше лош, просто песента е слаба. Сезони ми е една от любимите нейни, не знам що не я пее. Опиат към днешна дата е тотално забравена, но си стана достатъчно популярна, когато я пусна. И мен ме е яд за За първи път и За мъжете... тия песни и днес да клипира пак ще има успех и ще е по-добре от последните и творения, които даже не изслушах целите. На чисто е толкова тъпа, колкото и Опиат и нищо нямаше да стане и от нея. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.