Gadinata Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Няма как някой да ми твърди, че Луна е с нормална психика. Тотално е изпаткала, не знам каква болест е, но самочувствието й е на световноизвестна певица и президент взети заедно, което не е много окей със сигурност. Тук вече не говорим за просто едни болни амбиции, а за нещо по-задълбочено и сериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Понякога се чудя дали Луна не е в роля. В последните 2 епизода я хванах на няколко пъти как се сдържа да не се насмее докато плюеше по Динко и Захажаева. Определено е много противоречив образ. Аз се надявам да я изгонят другата седмица, защото едва ли ще покаже повече от това. А заради нейните сцени другите не могат да се развият като образ или нямат време да ни го покажат от толкова ефирно време за Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Фънки и Константин обаче са отвратителни. Фънки е ужасен каруцар като изказ и обноски - тотален Шрек. Константин - вечно неадекватен, пиян, отнесен от вихъра, с една мазна самодоволна усмивка. Аз просто не знам как допуснаха през 2006 тоя човек да спечели брадъра. Райна с нейните истерии или каквото са там, за което тук я обвинявате, е сто пъти по-стойностен човек с ценности и нормален живот. И тъпото е, че Константин е абсолютен прототип на българския мъж. Луна я изкоментирахме - може би точно това е идеята, да не можем да проникнем зад тоя противоречив образ и да разберем с отклонения ли е или не. Само знам, че ако поиска, би могла да се защити, ама не знам защо не го прави. Миналия път Гъмов нападаше чалгата, а тя въобще не се постара да развенчае митовете за нея - достатъчно е да вземе да поговори за музиката си, по-точно за по-стойностните си песни и да им затвори устата. Ама да им говорим нормално, не да се зъби и напук. И пак може да ги провокира - с леко съспенс, по тънката лайсна. И да млъкнат. Тогава ще спечелят уважанието на нея и другите от жанра, но те не знаят как да си защитават творчеството. Как може да търпят Фънки да им се прави на големия музикант, а тях да ги има за ниско качество. Ми застани, кажи какви текстове ти е писала Надежда Захариева, какви балади имаш, как си ги създала, от какво си се вдъхновила, вземи китарата, изпей нещо. На Луна парчета са й писали Дони и Момчил, има уникални балади. Не, братче - то предпочита да си рекламира циганските песни и да се кара с хората. И си мисли, че като ги е провокирала, голям подвиг е направила - че сме видели какви са всъщност. И без нея го знаем, така че така излага себе си по-скоро... язък й за претенциите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Кои песни са й написани от Дони и Момчил? Щото тази балада дето тя си пее "без теб не мога, без теб животът няма смисъл и без тебе ще умра" е толкова тъпа, че на Глория първите песни от 1994 са ми като "Лунната соната" пред тая боза на Луна. А какво да защити тя, след като никога не е била част от качествения поп фолк. Ти, Стеф, слушал ли си й песните през 96-99г.? Потресаващи са, тъпунгерски текстове, никакви мелодии, курвенски визии. Ето вчера пуснах един клип на Глория, излъчван по БНТ на "Уморих се от теб", от тази програма има още и на Милко, Нелина, Дачева, Сашка и Луна - и на фона на , , , и т.н. Луна излиза и пее тая чекия с извинение. Тя не знае къде се намира и никога не е знаела. Кацнала е на Луната и гледа от там Земята с розови очила. Смешно и жалко беше вчера като каза, че и тя била музикант и не можа да отговори на 1 въпрос на Фънки. Това е все едно ти и аз да кажем, че сме програмисти, a да не познаваме езиците за програмиране. Как да се защити в такъв случай освен с нападки за теглото и външния вид. Жалка картинка. Не смятам, че е умен и интелигентен човек, по постъпките й и поведението може да се прецени, а ако беше такава нямаше да има подобна дискография. А за певчевските й способности нищо не може да каже човек. Сашка Васева след всички й изцепки и цепки през годините излезе толкова свестен човек, че не мога да повярвам дори. Но дори и Глория не би могла да си защити жанра, убеден съм. Сигурно няма да се сети за песента си на Митко Щерев, няма да се сети да каже, че е бачкала с Максим Горанов, че Хулио Иглесиас й е почитател, че си е написала 40% от творчеството, че има над 50 кавъра по нейни песни в 5 държави и пр. Тук голяма част от тях няма да се сетят да споменат, че тази музика в нашите съседки е всъщност тяхната естрадна музика и вирее от 70 години и е музика с традиции и история, с големи композитори, с големи изпълнители, културно и географски обусловена, което дефакто я прави уникална по рода си. Защото не прилича нито на руската, нито на италианската музика и това че на някой душичката и сетивата не я приемат не значи, че не струва. Виждам само Есил подходяща за адвокатстване на тая тема и то защото е виряла и в други жанрове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Много ме кефят коментарите на Пачо и на Стеф..все едно гледам Емилия Стоянова, която е много запозната с поп-фолка...особено за първата генерация изпълнители..относно за Луна тя е първата и след нея тръгнаха другите да правят такива чикии, като "Опа,опа", "Извади парите чиче", "Искам го - стискам го" ...Луна е странна птица и като гледам няма нито една колежка, която да е споменала от която да се възхищава..само веднъж спомена, че харесва Румяна и че нея я вижда за голяма звезда и до там... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 https://www.vbox7.com/play:ae2c3a8f И тук все още се мисли за голяма звезда.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Как няма да изперка като изгуби 170 милиона? Друг е въпроса, че не е толкова луда колкото се изкарва с това поведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Луна е едноличен лидер. Мачка с лицемерие и психо поведение. Първи ден към Фънки: Ти си моя идеал за мъж. Трети ден за Фънки: Когато го срещна с поглед, не по мое желание, изпитвам отвращение. Аз не съм дошла в дебелариум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Топ цитата на сезона засега си остава "Дебелариум е майка ти, ма, пача!" Луна бледнее пред тези думи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Как няма да изперка като изгуби 170 милиона? Друг е въпроса, че не е толкова луда колкото се изкарва с това поведение. Какви 170 милиона? Няколко милиона евро е имала в банката, и то са били на турски бизнесмени, вкарани на нейно име само за да се възползват от високите лихви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 170 милиона То сигурно цялата чалга, взета заедно, няма такива активи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Какви 170 милиона? Няколко милиона евро е имала в банката, и то са били на турски бизнесмени, вкарани на нейно име само за да се възползват от високите лихви. 170 милиона То сигурно цялата чалга, взета заедно, няма такива активи. След като гръмна скандала с КТБ, стана ясно, че звездата от зората на поп фолка – Луна къта цели 116 милиона евро във фалиралата финансова институция. Сумата не е натрупана с честен труд, а от далавери, които изпълнителката въртяла с бившия си любовник – възрастен турски бизнесмен. То е ясно, че са били на турчина, но най-вероятно на нейно име. Не е толкова луда според мен. Вчера даже докато се караше с Фънки на няколко пъти беше готова да се разсмее. Театрото е на ниво. Сигурно са и дали 150-200 хиляди и жената се излага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 200 хиляди за Луна от Брадъра? Вие добре ли сте, те толкова не са давали нито на Хранова, нито на Йорданка Христова, нито на Евгени Минчев. Луна е влязла за смешни пари, щото е на зор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Кои песни са й написани от Дони и Момчил? Щото тази балада дето тя си пее "без теб не мога, без теб животът няма смисъл и без тебе ще умра" е толкова тъпа, че на Глория първите песни от 1994 са ми като "Лунната соната" пред тая боза на Луна. А какво да защити тя, след като никога не е била част от качествения поп фолк. Ти, Стеф, слушал ли си й песните през 96-99г.? Потресаващи са, тъпунгерски текстове, никакви мелодии, курвенски визии. Ето вчера пуснах един клип на Глория, излъчван по БНТ на "Уморих се от теб", от тази програма има още и на Милко, Нелина, Дачева, Сашка и Луна - и на фона на , , , и т.н. Луна излиза и пее тая чекия с извинение. Тя не знае къде се намира и никога не е знаела. Кацнала е на Луната и гледа от там Земята с розови очила. Смешно и жалко беше вчера като каза, че и тя била музикант и не можа да отговори на 1 въпрос на Фънки. Това е все едно ти и аз да кажем, че сме програмисти, a да не познаваме езиците за програмиране. Как да се защити в такъв случай освен с нападки за теглото и външния вид. Жалка картинка. Не смятам, че е умен и интелигентен човек, по постъпките й и поведението може да се прецени, а ако беше такава нямаше да има подобна дискография. А за певчевските й способности нищо не може да каже човек. Сашка Васева след всички й изцепки и цепки през годините излезе толкова свестен човек, че не мога да повярвам дори. Но дори и Глория не би могла да си защити жанра, убеден съм. Сигурно няма да се сети за песента си на Митко Щерев, няма да се сети да каже, че е бачкала с Максим Горанов, че Хулио Иглесиас й е почитател, че си е написала 40% от творчеството, че има над 50 кавъра по нейни песни в 5 държави и пр. Тук голяма част от тях няма да се сетят да споменат, че тази музика в нашите съседки е всъщност тяхната естрадна музика и вирее от 70 години и е музика с традиции и история, с големи композитори, с големи изпълнители, културно и географски обусловена, което дефакто я прави уникална по рода си. Защото не прилича нито на руската, нито на италианската музика и това че на някой душичката и сетивата не я приемат не значи, че не струва. Виждам само Есил подходяща за адвокатстване на тая тема и то защото е виряла и в други жанрове. "Искам да вали" й е писана от Момчил Колев, тя е малко в стил Ирина Флорин. "Искам те до мен" също била на някакъв поп композитор. Откъм балади има много добри попадения, но кючеците... там има сериозни крайности, по-големи и от тези на Ивана. Беше доста скандална и наистина продаваше от това, към днешна дата е гротеска. Не знам колко капитал е натрупала покрай любовници и не ми е интересно. Явно в последните години няма кой знае какво състояние - едва ли са й дали някакъв космически хонорар обаче. Тази песен я харесвам: Много ме кефят коментарите на Пачо и на Стеф..все едно гледам Емилия Стоянова, която е много запозната с поп-фолка...особено за първата генерация изпълнители..относно за Луна тя е първата и след нея тръгнаха другите да правят такива чикии, като "Опа,опа", "Извади парите чиче", "Искам го - стискам го" ...Луна е странна птица и като гледам няма нито една колежка, която да е споменала от която да се възхищава..само веднъж спомена, че харесва Румяна и че нея я вижда за голяма звезда и до там... Ау, нещо не е радващо това сравнение точно с Ема Стоянова. Със сигурност сме по-запознати от нея и мненията ни не лъкатушат. Луна се има с Лия и Силвия, но май винаги е страняла като цяло и повече е била в чужбина в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Тая пак ли се напи ве наеба се със DEE Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 E, кво, младо момиче е, Дий е пич, тя е пичка - в реда на нещата е всичко. :1000 (29): Ама май не е на**ана, съдейки по държанието й сутринта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 E, кво, младо момиче е, Дий е пич, тя е пичка - в реда на нещата е всичко. :1000 (29): Ама май не е на**ана, съдейки по държанието й сутринта. Алкохола не и влияе добре на хистеричка заприлича Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Захажаева как смаза Дебора със спокойствие, топа е тая жена! Победител! "Луна има тежка шизофрения,но всичко е точно." падам :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Захажаева е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Дебора е дъното, абсолютна простачка, алкохоличка и евтинджос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Дебора е толкова антиженско същество... Една такава раздърпана, оръфана, пошла и нагла, че точно с това не бива да се свързва една жена. Толкова млада, а сутрин е като алкохолизирана нимфоманка клошар. Никакъв пиетет към финес, нищо нежно и непокварено. Изглежда ми като излязла от квартален бордей. Никакво уважение към себе си. Как една свястна чалгарка не влезе в тоя формат, бе Боже... изключвам Райна и Рени, макар че това не е техният формат, където да покажат позитивите си. Искам някоя нормална да влезе и да размаже такива като Фънки. Не агресирали Отварачки, Дебори... Кой я знае тая, на кого е интересна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Че какво му е на Фънки? Супер ги реди чалгатресите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Че какво му е на Фънки? Супер ги реди чалгатресите. Агресивен човек с комплекси, който не спира да се излага. 2007 Преса хубаво го нареди в айдъла - единствено тогава чалгаджийка си защити жанра, и той омекна. После омекна и при вида на Глория, когато се появи в един от епизодите на айдъла 2008. Много малко стига да му се затвори устата, но никоя не се осмелява. Тенденциозно има кофти отношение към фолка, без да е запознат в детайли, кофти отношение има и към фолклора - заяви го в последните Капки и в предните, без да е питан. И не го демонстрира деликатно, а просташки. Да не говорим за цялостния му вид и стил. Не знам колко звезди е докарал и какъв музикант е - това не трябва да го оправдава, а задължава. Иначе дълбоко в себе си сигурно не е лош, но това налагане на своето и тоя хардрок нихилизъм са му в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Жалко че днес няма Биг Брадър спомняте ли си преди го даваха и събота дори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Жалко че днес няма Биг Брадър спомняте ли си преди го даваха и събота дори И в неделя, да не говорим, че през седмицата имаше и нощен вариант по 30-тина минути. Изобщо последните години е пълна пародия - нито са в изолация, нито ги излъчват както трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари