heartless Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Това Дебора няма такава излагация от първата вечер още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ужас,Дебора и някои хора от форума бързо трябва да се върнат на село! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Вече е 1:0 за Луна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Дебора ме кефи! Но и аз не виждам как може да се връзва на Луна. От километри си личи, че някои неща ги прави колкото да има скандал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Дебора ме кефи! Но и аз не виждам как може да се връзва на Луна. От километри си личи, че някои неща ги прави колкото да има скандал. Просто е много пияна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Биг Брадър що така се ебава с Динко? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Биг Брадър що така се ебава с Динко? :1000 (29): Чакам те по чорапи и бельо на кожения ми виван! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Каква евтина мастия. Тва са чалгарките образно казано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 "Възглавничките ми са в торба на Барби." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Дебора е пич, леко тъпа, но й е простено, за разлика от Луда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Чакам те по чорапи и бельо на кожения ми виван! :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 После ми се хвалете, че 3 чалга имена били в прайм-тайма. Единия наркоман, другата селска алкохоличка, третата за психиатрия. Попаджиите никога не са се излагали така. Представям си ако съберат цял Пайнер в 1 такава къща.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Дебора е пич, леко тъпа, но й е простено, за разлика от Луда. Не се излагай. Няма по-жалко нещо от пияна жена, която налита на всеки с мъжки полов орган. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Дебора е пълен леш, само за е***е става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Дебора е пълен леш, само за е***е става Най-вероятно вече е яма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 "Ако трябва нещо ще ми ги мърдате нали? Да не се навеждам..." -Луна Лидерка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 После ми се хвалете, че 3 чалга имена били в прайм-тайма. Единия наркоман, другата селска алкохоличка, третата за психиатрия. Попаджиите никога не са се излагали така. Представям си ако съберат цял Пайнер в 1 такава къща.. Преси ще чупи всичко. Джена ще е ходещия папагал. Галена ще се навърта около ваната. Андреа ще е подсигурила лесбо емоции. Анелия ще е интелекта. Галин ще е мачото в гейско тяло. Фики ще е сирийски бежанец случайно попаднал там. Идилия ще е, наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Не се излагай. Няма по-жалко нещо от пияна жена, която налита на всеки с мъжки полов орган. Има има. Когато вместо жена го прави мъж :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Преси ще чупи всичко. Джена ще е ходещия папагал. Галена ще се навърта около ваната. Андреа ще е подсигурила лесбо емоции. Анелия ще е интелекта. Галин ще е мачото в гейско тяло. Фики ще е сирийски бежанец случайно попаднал там. Идилия ще е, наистина. Както и един хладилник само за Андреа и Фатме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Най-вероятно вече е яма. На 30 и косур е , че и к**венце си пада... Марианската падина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Както и един хладилник само за Андреа и Фатме. Ааа, в грешка си. Ивана ще е Шеф Петров на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Тая Дебора нали наскоро я бяха набили заради един суджук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ааа, в грешка си. Ивана ще е Шеф Петров на Пайнер. Горката няма да може да се нахрани от Андреа и Фатме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Тая Дебора нали наскоро я бяха набили заради един суджук. Честно ли?😂😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Горката няма да може да се нахрани от Андреа и Фатме. Поне ще подсигури истинска атмосфера от мешаната скара, която излъчва душата й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари