Jump to content

Препоръчани коментари

Тъкмо щях да питам какво е Шушана

Предполагам вече си видял. Няква тромава мазнотия в стил 90-те. Нищо впечатляващо. Аз лично не схващам истерията по тая песен.

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Предполагам вече си видял. Няква тромава мазнотия в стил 90-те. Нищо впечатляващо. Аз лично не схващам истерията по тая песен.

Тя не е ли стара?

Тя не е ли стара?

Може, но за първи път я чух преди месец някъде.

Тъкмо щях да питам какво е Шушана

Най-големият хит в момент е "Шушана". Направо си е топ-а.

бе въртим го сучем го, все Камелия била пробила със секс, а Фатмишка си показва шундата по-често от нея, и то без пари, или някой да иска да я види ...

Оше три чалга имена в праймтайма на Биг Брадър... Това не се беше случвало досега, само така да залязва жанрът. :1000 (29):

Оше три чалга имена в праймтайма на Биг Брадър... Това не се беше случвало досега, само така да залязва жанрът. :1000 (29):

Кастингът е много добър. Даже са ми по-интересни от предния сезон. :girl_witch:

Абсолютно си прав. Точно така залезе естрадата. Чалгата върви по утъпканият от естрададжиите път. Значи когато звездите на една браншова общност не намират пътя към широките народни маси с продукцията която създава, а търси медиите доброволно прелагайки се за пушечно месо, само за да получи мимолетно присъствие, то диагнозата е ясна.

Когато се заговори за кекса...Цък....Прекрасна :Vishenka_05:

Папи Ханс - певец на годината! Бог!

И Кралицата е в неговият плен :Vishenka_05:

https://www.instagram.com/p/BbcpZfSDnM0/?ta...and_galena_fans

Галена веднага усеща накъде духа вятъра. Чакаме колаборация.

Тази "Шушана" хич не ми харесва, но е страшен хит. От коли, от дискотеки я чувам от известно време, и Галена миналата седмица я пя на участие и хората се кефеха много. Даже не знаех,че е стара песента и сега има нова версия.

Яни три поредни дни с участие в София.

Истинско изкушение за публиката.

Първо, това не е песен на циганинът Наско "Ментата" и не е мазнотия от 90-те. Тази "Шушана" е пълно копие на най-великата чалга песен от 80-те..... "Елена, Елена", на Хисарският поп. 40 години вече я слушам по сватби и в кръчми. Няма оркестър който да не я започва на секундата. Днес няма такива песни, а текстове пък съвсем.

Първо, това не е песен на циганинът Наско "Ментата" и не е мазнотия от 90-те. Тази "Шушана" е пълно копие на най-великата чалга песен от 80-те..... "Елена, Елена", на Хисарският поп. 40 години вече я слушам по сватби и в кръчми. Няма оркестър който да не я започва на секундата. Днес няма такива песни, а текстове пък съвсем.

Песента е на братята, дуета Мухарем и Айнур Сербезовски и е от 1982 година. Казва се Растайемо се ми.

Ето Тук

И ето песента в оригинал.

Абсолютно си прав. Точно така залезе естрадата. Чалгата върви по утъпканият от естрададжиите път. Значи когато звездите на една браншова общност не намират пътя към широките народни маси с продукцията която създава, а търси медиите доброволно прелагайки се за пушечно месо, само за да получи мимолетно присъствие, то диагнозата е ясна.

Че то чалга звезди влизат още от 2006, когато все още жанрът беше в апогей. Сега просто за първи път са повече от две- три. И то Луна и Коцето се очертават като големи сензации, а за Дебора ще видим, на кантар ми е.

А и да ти напомня, че и Кемси беше Съквартирантка през 2009, макар и за кратко. И тя е пушено месо. :3fdb8960598fa63e: Всъщност сега се сещам, че сезонът с нея беше с най-много чалга звезди- бяха тя, Азис, Преслава, Софка, Милко- кой за кратък престой, кой за дълъг.

Камелия отново се пусна лайф във фейсбук и успях да и задам някои въпроси.Беше невероятна! :Vishenka_05:

Фокселино, ако чалгата залезе както много искаш къде ще се изяви бездарието???

Фокселино, ако чалгата залезе както много искаш къде ще се изяви бездарието???

Той иска чалгата да залезе, за да може да каже, че е залязла заради напускането на Камелия. И още по-забавното е, че в този форум доста се поддаваме на внушенията му, както винаги. Фокс обаче нещо няма късмет този път, защото след временната дрямка жанрът най-накрая отново взе да се събужда и дори и настоящата уж слаба година ще завърши с поне 10-15 успешни песни, едната от които дори е на любимката му.

Изгряхме накрая на годината и пак сме в топа, последните песни са хит до хит. Точно така се прави, като най-малко очакваха и ги убихме. :gun_bandana:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...