Jump to content

Препоръчани коментари

тя набара Карди точно в апогея й

Нима копието на Минаж е започнало да залязва толкова бързо? :1000 (29):

Мина 00:00 часа и новият албум на Покора вече излезе в Spotify:

https://open.spotify.com/album/7lh4MGKwIo343kS0gcjcB0

И новият албум на Ема Бънтън също излезе:

https://open.spotify.com/album/3SZ3cbYeS9O8edtb6OEUgg

Новия албум на BTS с 1.4М продажби в Южна Корея само за няколко часа. :o :o :o K-pop пазара става все по-голям от западния.

Новия албум на BTS с 1.4М продажби в Южна Корея само за няколко часа. :o :o :o K-pop пазара става все по-голям от западния.

Ужас, много ми е противна тази музика. :mf_surrender:

Новия лийд сингъл на Taylor Swift излиза след 2 седмици според новия брояч в сайтът и.

Селена, Карди, Снейк и Озуна са пяли вчера на Коачела. Евала! Такъв хит заслужаваше да се представи на голяма сцена.

Очакваме Тейлър!

• Love 1
On ‎4‎/‎11‎/‎2019 at 6:44 PM, xroflx9 said:
  • Нима копието на Минаж е започнало да залязва толкова бързо? :1000 (29):

Не знам дали залязва, но определено не ми се струва толкова актуална, колкото миналата година по това време.

Значи Тейлър все пак се е решила на по-ранно издаване. Дано да има успех, от всичките ми любимки само при нея и Деми има някакъв останал такъв потенциал. :1000(29):

1 hour ago, SG said:

Не знам дали залязва, но определено не ми се струва толкова актуална, колкото миналата година по това време.

Най-сетне.Откога чакам този момент.😀

4 hours ago, SG said:

Значи Тейлър все пак се е решила на по-ранно издаване. Дано да има успех, от всичките ми любимки само при нея и Деми има някакъв останал такъв потенциал. :1000(29):

Тя Деми дали работи вече по нов албум? Гледах вчера отрязала си е косата.

2 hours ago, BobiTo said:

Тя Деми дали работи вече по нов албум? Гледах вчера отрязала си е косата.

Имаше данни, че го записвала. Но на този етап няма за кога да бърза- до края на годината винаги ще е подходящо време за издаване. Важното е да излее душата си, защото това несъмнено ще е най-чакания й албум.

Новата прическа ми харесва.

преди 6 минути, Vancho said:

За един ден са навъртяли 90млн. 😯

Тубата им изтри 10 млн. 

Хванах Billie Eilish на Коачелата, и останах приятно изненадан от представянето и. За възрастта си има невероятна харизма и знае как да владее публиката. Някои от песните ми се забиха в главата. Със сигурност ще чуя албума.

Нямам търпение за Ариана утре.

Добро представяне от Ариана. И Били е била интересна, както винаги.

Кейти също щяла да пее. Като цяло силен избор на изпълнители тази година.

Meanwhile... Madonna - Madame X - нов албум

Още от самото начало тази ера изглежда по-интересна от предните няколко.

• Love 1
преди 3 минути, SG каза:

Кейти също щяла да пее. Като цяло силен избор на изпълнители тази година.

Тя пя 365 със Zedd.

• Thanks 1

Много от изпълнителите са имали технически проблеми, включително и Ариана. Надявам се да имат повече късмет следващия уикенд.

• Thanks 1
преди 4 минути, Fast каза:

Тя пя 365 със Zedd.

Смятай колко ми е затънал интереса към нея щом сега разбирам, че вече е пяла. :D Пуснах си го, става.

Моите поп-чалга любимки нещо много ме отблъскват в последно време. Надеждите за близкото бъдеще са ми в Тейлър. И Деми по някое време.

От 13.04.2019 г. от 20:48, Fast каза:

Тубата им изтри 10 млн. 

Те обикновено гръмват с милиони и после рязко им падат гледанията.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...