Jump to content

Online: Преслава - Пада звезда

Препоръчани коментари

• Отговори 153
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Я обяснете за хората, които не сме наясно с цифрите - това добре или зле е? "Няма да ти пиша" нямаше ли повече? Какъв е рекордът за България?

275 К имаше "Няма да ти пиша", 231К имаше "Пей сърце", добре е за самостоятелна песен, това е 4-тата нефючеринг, недует, а САМОСТОЯТЕЛНА с толкова гледания след "Моро му" -311К, "Няма да ти пиша" - 275К и "Мама Ураган" - 265К :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Я обяснете за хората, които не сме наясно с цифрите - това добре или зле е? "Няма да ти пиша" нямаше ли повече? Какъв е рекордът за България?

Много е добре за песен, в която го няма ефекта УАУ. "Няма да ти пиша" имаше повече, но тя беше далеч по-зарибяваща още от първо слушане.

Разбира се, сега до 2-3 дни предстои главоломен спад, както винаги при Преслава. Аз го виждам като среден хит това предложение, мисля, че ще зацикли на 4-6 млн.

Сподели в други сайтове

И завършваме с гледания колкото "Чуплива и влюбена" :3fdb8960598fa63e:

"Чуплива и влюбена" започна с 144К, близо със 100 по-малко от тази :mf_surrender:

Всички песни, които започват с над 7К лайка, каквато не беше "Няма да ти пиша", са огромни хитове :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Проекта ми харесва. Хубава песен и изчистен клип без много визии, кич и т.н.

Напълно нормално е Преслава да предизвика интересен. Все пак стана това , което е не със скъпи клипове и ПР , който не е свързан с музика а с гласа си и песните си.

Не мога да разбера обаче едно нещо - какви са тези коментари Преслава - Галена ...

Харесвам много и двете и оценявам това , което правят .

Според мен тези дразги са излишни.

Сподели в други сайтове

Всички песни, които започват с над 7К лайка, каквато не беше "Няма да ти пиша", са огромни хитове :3fdb8960598fa63e:

:roll1:

То Коце и Деса имаха 10К лайка ама не е огромен хит.

Сподели в други сайтове

:roll1:

То Коце и Деса имаха 10К лайка ама не е огромен хит.

Защото ДесиСлава ги е купила, с последните си заработени стотинки. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Просто приеми, че Преслава не уцели тотален хит, а среден :3fdb8960598fa63e:

Абе нищо не се знае, тя и МСМ беше масово оплювана, а аз изпитвах оргазъм и бях казал, че ще е хит... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ден 2:

458 032 показвания (+ 226 049 гледания)

10 476 "+"(+2236)

659 "-"(+147)

#3 в „Набиращи популярност”

Сподели в други сайтове

Ден 3:

615 500 показвания (+ 157 468 гледания)

12 147 "+" (+1671)

753 "-" (+94)

#1 в „Набиращи популярност“ -> #2 в „Набиращи популярност“

Сподели в други сайтове

Гергьовден си каза думата при гледанията през втория ден. Падаме ли под 100К до 3 дни? :3fdb8960598fa63e:

Или просто в Неделя вечер не се правят толкова гледания, колкото в останалите дни :mf_surrender:

Почти мина по лайкове "Без теб" :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Или просто в Неделя вечер не се правят толкова гледания, колкото в останалите дни :mf_surrender:

Почти мина по лайкове "Без теб" :3fdb8960598fa63e:

Днес беше почивен ден така, че не виждам причина нещо да е накарало народа да си легне рано снощи. Очертава се хит с малко по-голям калибър от този на "Чуплива и влюбена"

Сподели в други сайтове

Днес беше почивен ден така, че не виждам причина нещо да е накарало народа да си легне рано снощи. Очертава се хит с малко по-голям калибър от този на "Чуплива и влюбена"

Очертава се хит като Няма да ти пиша, според мен.

Сподели в други сайтове

Предрекох й една седмица над 100 хиляди, но може би съм я надценил. Синдромът Преслава - първите два дни силни гледания и после тотално сгромолясване. Ама с тези постни претоплени манджи - толкова.

Сподели в други сайтове

Предрекох й една седмица над 100 хиляди, но може би съм я надценил. Синдромът Преслава - първите два дни силни гледания и после тотално сгромолясване. Ама с тези постни претоплени манджи - толкова.

Не се е сгромолясала, утре пак ще си направи 200К :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...